3.6
(20)

U specifičnoj sam vezi. Mogu slobodno da kažem da smo moja drolja i ja specifičan par.

Malo je ovakvih, to vam priznajem. Moja draga devojka Kaća je jedna… Perverzna kurva koja voli prljavi seks više od ičega što ste ikada videli u životu.

Vrlo dobro zna da je drolja, ali najviše voli da bude kurvetina muškarcima koji misle da nikada ne bi mogli priuštiti takvu žensku. Tako je, jebe se sa što ružnijim i smrdljivijim tipovima, i to ekstra bolesno… A ja? Ja ne mogu da kažem da sam ružan. Ali me itekako pali da je gledam dok je odvratni tipovi razvaljuju meni na oči… Nekada, doduše bude mučno, ali seks nakon toga sa njom… Vredan je svake muke…

Verovatno bih rekao za nju da pati od nezasite gladi za seksom. Nije to želja za bilo kakvim kresom, vec nastranom i izuzetno prljavim jebačinama. Što je ogavnije, njoj je bolje. Svaki dan s njom predstavlja novu seksualnu avanturu. Čini se da ne postoji ništa što moja drolja ne bi napravila.

Jednog dana, dok sam kupovao seks magazin s oglasima, jedan od tih kontakata posebno mi je privukao pažnju.

Kasnije uveče pokazao sam ga Kaći, koja se isto zapalila, s obzirom da je mirisalo na jednonoćnu prostačku jebačinu, baš kako ona to najviše voli. Žar se rasplamsavao u njenim očima, dok sam uzimao telefon da pozovem i vidim o čemu se tu, zapravo, radi…

Tip koji se oglasio, neki Stevan, rekao mi je da traži devojku koja će zadovoljiti hrpicu frajera… koji, kako je dodao, baš i ne izgledaju kao Brad Pitt. Radi se o muškarcima koji praktično i ne krešu, baš zbog svog izgleda… Bez i da je pitam, ugovorio sam redaljku za isto veče.

Pozvali smo taksi i odvezli se na adresu koju nam je tip dao. Nikada nisam bio u tom delu grada, jer, iako se radilo o centru, kuća je bila smeštena u nekoj maloj sporednoj uličici koja je ličila na bombardovano industrijsko dvorište. Moja mala kurva je još u taksiju krenula da se vrpolji i krsti noge… Znak da je njena uspaljena pička krenula da pušta vrele sokove…

Organizator događaja čekao nas je unutra.

Tačno u jedanaest sati ušli smo kroz zarđala vrata koja su škripela, a Stevan nam je rukom pokazao da se popnemo na gornji sprat. Kroz glavu mi je prošlo da je cela ova priča prilično jeziva, i da uopšte ne sluti na dobro. Pogledao sam Kaću pitajući se jesam li je možda uvukao u nešto što je možda previše i za bolesnu kurvu njenog kalibra. Ali, ona bi se i sama javila; nastranosti i prljavštine trebale su joj kao voda.

Često je i sama govorila kako želi da je -što vise odurnih tipova iskoristi i radi s njom sto god požele.- U očima sam joj video da se nada kako je gore čeka hrpa baš takvih klošara, retardiranih bednika, po mogućnosti bolesnih, koji nikada nisu jebali ništa približno njoj.

Stresoh se od te pomisli, ali sam nastavio da se penjem uz stepenice. Malo sam podrhtavao…Nisam mogao da ocenim da li od straha ili uzbuđenja. Skriveni bolesnik u meni se meškoljio…

Na kraju stepenica bila je velika soba, sasvim pristojno uređena,s obzirom na okoliš koji je vodio do nje, a u njoj, 15 muškaraca, nestrpljivo je čekalo da dođe moja drolja.

Osvrnula se oko sebe odmeravajući svoje jebače. Bio sam prilično šokiran, jer kada smo ovo ugovarali, Stevan je rekao kako se radi o grupi tipova koji vec duže vreme nisu jebali, a sada mi je postalo jasno i zašto.

Grupnjak - Redaljka

Bili su to najružniji, najodvratniji i najogavniji pripadnici muškog roda koje sam video u svom ludačkom životu!

Na prvi pogled reklo bi se da su to jednostavno neobrijani, debeli, zapušteni luzeri, ali izbliza… Izbliza su oni predstavljali nešto što ni majka ne može da voli.

Prevrnuo mi se želudac u stomaku od takve grozote! Pa, nisam ni sanjao da će ovakve spodobe položiti ruke na moju Kaćušku, a kamo li da uguravaju svoje prljave kite u nju!

Jedan od njih je, imao veliki gnojni ožiljak od uha do brade. Drugi, koji mi se činio i retardiran, nije imao crte lica; akne najgore vrste su napravili od njegovog lica neprepoznatljivu grimasu. U uglu sobe je drhtao anoreksični sedamdesetogodisnjak u popišanim pantalonama, vezanim oko struka običnim užetom.

Dva ciganina bez zuba glasno su se svadjala, sve dok ih nije razdvojio ogroman tip težak 200 kila, koji je tako snažno smrdeo, da se od njega nije moglo disati u prostoriji. Sve u svemu, nešto najstravičnije što sam video u životu.

Kurva me je samo pogledala i prošaputala:

-Ovi će se izbezumiti od moje pičkice. Kladim se da ovakvu mačku nikad u životu nisu ni videli.

Kao da joj čitaju misli, počeli su da se podgurkuju i bolesno smeše, dok jednom nije ispalo:

-Ma, da li je moguće da ćemo ovo jebati?! Ovu ribu?!

Tada joj je onaj smrdljivi div s drugog kraja sobe prišao, a ja sam seo na stolicu blizu vrata i počeo da vadim video kameru iz torbe. Dil je bio takav da oni tucaju moju žensku, a ja za uzvrat gledam i snimam celu akciju. Znao sam da ću to hteti da vidim bar još jednom, a sigurno će i Kaća hteti da se priseti ove jebačine.

Soba, kada se bolje pogleda, i nije bila toliko velika, kao neka mesna zajednica. Uz zidove su bile poređane stolice na kojima su muškarci sedeli, a u središnjem delu, stajala je razvučena sofa i jedna fotelja na kojoj će se odigravati večerašnja redaljka.

Kada smo već kod jebačine, nije trebalo dugo čekati. Klošari su bili napaljeni kao sam pakao, a kada su videli kakva pička ih čeka, atmosfera je postala opasna. Onaj debeli div sada je stajao skroz do Kaće; primetio sam da se nije ni prao ni brijao nedeljama unazad.

-Svidja ti se ovo sto vidiš?- pitala ga je kurvica moja. A ne, ne svidja… Duga tamna kosa padala joj je niz ramena…

Ali, bolesnici su hipnotisano buljili u njene duge, vitke noge, utegnute u svilene čarape, sa sve halterima. Guzica joj je bila prekrivena ekstra kratkim minićem, a ispod bele majice su se ocrtavale sisetine sa dignutim, tamnim bradavicama. Sve na njoj vikalo je:

-Ja sam drolja, jebite me, rasturite me svojim prljavim kurčevima, napunite me svojom smrdljivom spermom!

-Maco, cico…super si, odgovorio joj je. -Stvarno ceš nam svima dati?

Uhvatila ga je preko štrokavih, masnih trenerki za karu i neskidajući pogled s njegovih očiju drsko rekla:

-Aha. Hoću. Svima koliko vas ima…I možete mi raditi šta god vam padne na pamet. Sve! Masirala mu je jaja i bez imalo dvoumljenja buljila u tu ružnu, monstrumsku facu.

On ju je raspamećeno gledao širom otvorenih usta, dok mu se uz smrdljivi dah, otelo nešto nalik na stenjanje. Ko zna kada je osetio ženski dodir…I to na svojoj kurčini. A njene ruke su, bile magične po tom pitanju.

-Da li ti je ikada ovakva pičketina pušila kurac? Mmm, reci mi. – pitala ga je skidajući prozirnu majicu preko glave.

-Ne- odgovorio je drogirano buljeći u njene sise. Stisnula je par puta sise, više da im ih pokaže nego sto joj se to radilo, i skliznula iz minića. Sekundu posle, nestale su i čarape i halteri, tako da je sada stajala samo u štiklama. Dobro im se pokazala i pitala debelog:

-Hoćeš da ti ga ja sisam?

Samo je klimao glavom mumlajući nešto nerazgovetno. Krv mu je udaraila u glavu.

Kaća je klekla ispred njega, zgrabila pojas njegovih smrdljivih trenerki i povukla prema dole.

-Biću ti najbolja drolja na svetu. Pamtićeš ovo dok si živ!

On je za to vreme sam skinuo majicu. Podigla je pogled i odmerila debeli režanj sala koji mu se obesio do jaja. Sada mu je skinula i gace. Smrad je bio prilično neizdržljiv, oči su me zapekle na drugom kraju sobe.

Zapravo, ne znam ni jednu ženu koja ne bi poklekla pred tom truleži i pokupila se, ali ne i moja izvitoperena Kaća. Ona se napalila baš na to, znajući kako svi ti uličari sada odlepljuju na njenu lepu, namirisanu pičku.

Prvo se malo igrala s njim, premetala ga je po rukama i nadrkavala dok se nije dobro napeo. Zakašljala se od smrada i gledajući ga, rekla:

-Sad ću ti ga lepo očistiti- i zatim je zgnjurila glavu u njegove prepone i stavila smrdljivo meso u usta.

-Mmmm…Mmmmmm, baš je dobar… baš volim tvoj kurac. Ostali su se počeli dizati sa stolica i približavati eventu, ne bi li se potpuno uverili da je to istina, i da će, i oni, uskoro jebati tu drolju. Mislim da je svima bilo teško za poverovati kako moja kurva zaista uživa u sisanju smrdljive kite.

Onda mu ga je pomerala da dodje do jaja. Debeli idiot imao je prilično velika muda zarobljena u sluzavoj kozi koja se opako osećala na mokraću i ko zna šta još… Tu se raspadaju verovatno meseci znoja i mokraće, a ona ih je oba strpala u usta odjednom. Jasno se videlo po pokretima jezika kako ih čisti, i uz vlažan zvuk pušta da joj iskoče iz usta.

-O Boze, kako su ti prljava- oblizala je usne, progutala očisćenu sluz i jezikom krenula prema ogromnom frajerovom dupetu. Malo mu je lizala kiselu brazdu pa ga pitala:

-Jesam li dobra prljava drolja?

Ali…Ovaj je uopšte nije slušao, bio je u nirvani, na sedmom nebu. Moja devojka mu je brzo drkala napaljeno, govoreći sama sebi:

-Takva sam kurva… drolja, prljava drolja… ajde, svrši mi u više u usta.

Pofajtaj me tom tvojom ustajalom spermom, želim da je osetim…- pa mu je stavila glavić medju svoje usne. Debelo strašilo se totalno izbezumilo! Počeo je da batrga nogama i da uzvikuje, mumla i guši se od nabujale strasti:

-Mala droljo, djubre, djubre!- tresao se i praznio u njeno grlo. Kada je presušio, samo se odmakla, oblizala usne i rekla:

-Ovo je bilo dobro. Volim ukus sperme. Ko je sledeći?

Videvši pušačinu koja se odigrala pred njihovim unezverenim očima, klošari su znali da ih čeka provod o kakvom nisu mogli ni da sanjaju. Kaća je obradila još nekoliko užasno napaljenih smradova, na prilično sličan način.

Jedan stokilaš, visok jedva 160 cm, sedeo je raspojasan, raširenih celulitavih nogu, a ona mu je lizala jaja kao onom pre, samo što ih je ovaj put pokušala progutati. Ipak nije išlo, zagrcnula se i instinktivno ih ispljunula, a ovaj je počeo da viče na nju:

-Droljo! Kako samo to znaš?! Kaća se ponosno nasmejala i objasnila situaciju:

-Volim ukus tvojih zapečenih jaja – zatim ga je celog izlizala, uključujuci i čmar.

Najdraže joj je ipak bilo da ga stavi u usta, tako da mu je glavić velike kurčine stajao na samom ulazu u grlo, i bez pomicanja da ga gleda u ružno, debelo lice. Luzer je trznuo dupetom i skliznuo joj ga do jaja. Vikao je:

-Droljo-, -Kurvo- i još kojekakva imena joj upućivao, čupao kosu i bacakao se, sve dok ga nije prekinula pitanjem da li mu se svidja kako mu puši masnu kurčinu. Čuvši te reči iz usta super lepotice, smrad joj se iztankao u usta.

Sperma joj se slivala niz obraze i bradu, a ona je, sve što je mogla da proguta – progutala. Ostalo je, uz smešak, razmazala po svojim uprčenim sisama.

Sledeći bednik bacio ju je na pod i klekao medju njene noge. Ovaj tip je bio jako visok, izgledao je kao student iz provincije koji nikada nije vidio pičku, vec je samo s mržnjom gledao ženske iz prikrajka. Jebao ju je nekoliko minuta, povremeno joj zajedno s prijateljem šamarao sise, tako da se tresu na grudima poput testa. Taj nikako nije mogao da poveruje da jebe ovakvu pičku, pa je stalno ponavljao drugom liku:

-Kako je zgodna kurvetina, jebote, daj je pogledaj, gle te sise! Pogledaj kakva joj je pička…slasna i vrela, pogledaj!

Onda ju je skroz pokrio svojim vižljastim telom i izbezumljeno joj ga trpao duboko u pičku, istovremeno joj držeci lice s obe ruke i nespretno joj uvaljujući jezičinu u usta. Koliko je uživao toliko ju je ipak i mrzeo jer, kompleksi su čudna stvar. Kad-tad isplivaju, ma koliko da ih potiskuješ i ne primećuješ.

-Tako droljo, primaj ga, primaj ga! Primaj kurčinu, pička ti materina!

To obraćanje ju je posebno napalilo, počela je glasno da stenje i da moli:

-Daaa… jebi kurvu, jebi! Rasturi ovu prljavu pičku, rasturi! Dublje jebi, rasturi drolju, pokvarenu prljavu droljicu!

Kada ga je izvukao, Kaća mu je odmah počela drkati, naravno, piljila je koncentrisano u njegovo ružno, neiskusno lice:

-Je l ti ikad cura ovo radila? Ali, ovaj je bio tako van sebe, pa je samo pljuvao slinu i kolutao očima.

-Jesi li ikad jebao ovakvu cica macu? cimala ga je znajući šta mu radi.

Samo je negativno klimnuo. Klizila je po njegovoj jadnoj kurčini sve brže i brže, bio je kameno tvrd.

-Ajde, svrši- nežno mu je naredila.

-Svrši mi po licu, daj mi svoje mleko-, drkala mu ga je sve brže.

– Pokaži mi šta si oduvek hteo raditi pravim ribama, išpricaj me kao drolju.»

Mislim da taj lik mesecima nije svršio. Doslovno je eksplodirao zalivši joj glavu kao iz šmrka, ispalio je 6 – 7 gustih mlazova ravno na njeno prelepo lice. Nešto je uspela uhvatiti u usta pazeći da je vidi kako guta.

-Mmm, obožavam da gutam tvoju spermu. Kad je špricnuo zadnji metak, sperma joj se već slivala po sisama.

Raspaljena masa najvećih smradova u ovome gradu sada ju je odnela do sofe na kojoj su je namestili u klečeci položaj, ruku stisnutih uz bedra.

Jedan klošar ju je trpao odpozadi, duboko gurajući smedju kurčinu u njenu isturenu pizdu.

S prednje strane joj se namestio ciganin koji je imao samo dva zlatna zuba u ustima. Razvukao je usne u osmeh pokazujuci zelene fleke na zubu koji se dobro video, a niz rupe mu je curila slina. Bio je to star i ogavan muškarac.

-Hoces i meni da pušiš, prljava kurvo? pitao ju je privlačeci joj usne svojima. Osetila je snažan udar truleži iz njegovih usta, ali ipak ga je i dalje pohotno ljubila. Kada su im se usne razdvojile, senzualno je rekla:

-Stavi mi svoju kurčinu u usta.

U sekundi je spustio pantalone i uvalio joj već dobro tvrdu batinu medju usne. Brzo mu ga je popušila kombinovanjem sisanje s lizanjem, sve dok joj nije nasapunjao usta spermom, zatim je sve progutala. Pre nego što je stari ciga uspeo otići, rekla mu je:

-Okreni se da ti vidim guzicu. Ovaj se okrenuo i natraške joj se priblizio tih nekoliko koraka sve dok nije zabila nos u ciganski čmar. Guzica mu je bila prilično dlakava, i nepotrebno je reci, katastrofalno je smrdela. Stavila je svaki dlan na jedan guz i lagano ih razdvojila. Deda ju je znatiželjno pogledao preko ramena. Kaća mu se nasmešila i pitala:

-Misliš da sam lepa?

-Daaa, daa…- odgovorio joj je. -Prljava drolja, jako lepa!

Očito nije bas naučio da govori, ali je zato znao prepoznati ribu kada je vidi pred svojim čmarom.

-Hoces da ti ližem prljavo dupe? Kaća je izvukla jezik i počela se oblizivati.

To ga je napalilo, počeo je glasno da viče:

-DA! DA! Kurva liže dupe!

I dalje je imala kurčinu u pički. Dvojica su joj se već ispraznila unutra, a treći, koji je plivao u njihovoj spermi, bio je na pravom putu. Još jedan odvratni gmaz se tu stvorio i predložio da je okrenu, kako bi on svoju krivu batinu, uvukao u njen čmar.

Kaća je zaječala a on je, uz životinjske urlike, ubadao u njenu guzu, kao da mu je prvi put. Dobro, možda je i bio…Imala je dva kurca u sebi, dok su se naizmenično smenjivali ostali, gurajući joj svoje alatke u usta.

Mumlala je, dok su joj se bale slivale niz grudi. Zbog toga, skoro je i sama svršila. Osim toga, kite koje su je upravo trošila, bile su prilično velike i žestoko su joj razbijale rupu.

-Svršavam, svršavam!!! Kaća je vriskala: -Drolja svršava!! Velike batine još su je jednom zakucale i kurva je svršila, dok su je preostali klošari, zasipali svojom spermom, i mokraćom….

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 3.6 / 5. Broj glasova: 20

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

4 thoughts on “Moja Devojka Je Drolja Najveća- Prljava Kurva”

    1. bucko

      Moze nije problem ako si za ja i moj ortsk mozemo

  1. Andjeo

    Sve bih dala za ovakvu jebacinu

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top