4.2
(72)

Rogonja. Moje srednje ime. JA.

Ne mogu da kažem da sam to „postao“. Moguće je da sam ja oduvek i bio takav, samo mi je trebala odgovarajuća žena, da bi to izvukla iz mene. Nikada ne bih rekao da će to biti moja rođena žena, ali… Iz ove perspektive, ja svoj brak mogu da opišem kao „otvoren“. Doduše, da li tako nešto zaista i postoji?

Sve je počelo pre nekoliko godina kada sam saznao da me je prevarila…Tada nisam odreagovao kako bi mnogi muškarci na mom mestu, što me je u startu učinilo rogonjom. Ali to je bio samo početak… Njen kolega je krenuo da joj se žali na svoj brak i probleme u njemu… Moja Anđa je bila saosećajna, puna razumevanja za njega i njegove probleme, da tako kažem.

Boris, njen kolega, je na tu njenu brigu odgovorio adekvatnim interesovanjem za nju, i pretpostavljam da joj se to dopalo. Ta pažnja od strane muškarca koji nije njen muž. Znam šta ćete da pomislite… Da joj nisam posvećivao dovoljno pažnje, je l? Grešite. Uvek sam bio pažljiv prema njoj, obasipao je komplimentima, ali, izgleda da to ipak nije bilo dovoljno.

Pružio sam joj ljubav, podršku, imali smo, bar sam mislio, stabilan brak, bio sam dobar otac našoj deci… Pretpostavljam da više nije osećala uzbuđenje. Iako me je nenormalno ložila i iako sam joj često govorio kako je seksi i privlačna, mislim da mi nije verovala. Moje reči nisu imale težinu.

Pohvale od muža nemaju isti efekat kao kompliment od nekog drugog muškarca, zar ne?

Na kraju sam otkrio da su oni postali itekako bliski i da je u skladu s tim usledila očekivana grmljavina emocija. I strasti. Isprva sam mislio da je ostavim, ali nisam mogao. Nisam mogao da zamislim svoj život bez nje. Posle nekog vremena, kada je bura u meni malo zamrla, uspeo sam da prilagodim svoj način razmišljanja, verovatno kao obrambeni mehanizam.

Ja je ne posedujem, rekao sam sebi. Došao sam do toga da prihvatim da ona ima pravo da uradi šta god želi sa svojim telom. Podsetio sam sebe da verujem da je moguće voleti više od jedne osobe u isto vreme, ali je to saznanje i, prihvatanje, bolelo. Moja muškost se raspala u paramparčad… jesam li ja, uopšte, muškarac kada sam sve to tako olako progutao?

Iako sam bio ludački povređen, želeo sam da sačuvam „brak“, koji to, svakako, više nije bio. Zato smo sklopili dogovor. Plivaćemo zajedno kroz život, ostaćemo u braku, sarađivaćemo, ali ćemo imati potpunu slobodu. Ona bi, na taj način, dobila potvrdu svoje seksualnosti koja joj je toliko bila potrebna, u poštenijem odnosu sa nekim drugim.

Naravno, ispao bih prokleti lažljivac kada bih vam rekao da se nisam radovao susretu sa drugim ženama.

Ali, ono za čim sam ja zaista žudeo, bilo je to da budem, na neki način, deo uzbuđenja koje je ona doživljavala dok je bila sa drugim muškarcima. Pri samoj pomisli, da je gledam dok je drugi razvaljuje meni na oči, mi je izazivala grandiozni talas uzbuđenja. Ta pomisao me je ložila daleko više, nego mogućnost da jebem druge žene… Pravi rogonja..

Da, želeo sam da gledam kako drugi jebu moju ženu. U početku smo posećivali privatne zabave i klubove, sa mnogo mladih muškaraca i devojaka… Voleo sam da je gledam kako se bori sa velikim teretom u ustima, koji joj je terao suze na oči, dok je primala zguza kurac nekog drugog…

Posebno uzbuđenje mi je izazivala slika nje, dok joj se sperma sliva po licu, usnama i kaplje na njene tvrde, tamne bradavice… Takođe, obožavao sam da posisam njenu pičku, nakon što ju je neko pre toga, napunio spermom… Često bih, nakon što poližem sve sa nje i iz nje, svršio u mlazevima…

Moja Anđa je volela da se igra i sa etnički drugačijim partnerima na tim zabavama…

Nije joj smetalo da li je „crnac“ ili „Azijat“. Bilo joj je bitno da su u punoj snazi i, izdržljivi.

Priznajem da sam kao svaki “rogonja” potpuno uživao gledajući njeno jebanje i sisanje mladih, dobro obdarenih momaka. Drkao bih kao pomahnitao, dok bi mi oni razvaljivali ženu svojim ogromnim alatkama, na samo metar od mene. Kao omađijan sam posmatrao kako je drugi poseduju, zamrzavao u mislima taj njen pogled pun želje i nemoći, dok su se razna tela gibala nad njom…

Možda je smešno, ali tim momcima zaista ne smeta muž koji gleda njihovu akciju sa svojom ženom. Čak mislim da i njih, moje prisustvo, dodatno pali…

A onda su stvari počele malo da se menjaju kada smo bili na odmoru u Grčkoj. Dok smo Anđa i ja plesale u hotelskom klubu, sreli smo se sa Đorđem. Njega i njegovu lepu, 15 godina mlađu ženu, smo, par meseci pre toga, upoznali na jednoj od zabava koje smo posećivali.

Te večeri je bio sam. Njegova žena, rekao je, pridružiće mu se tek narednog dana. Ja sam se, po nekoj čudnoj inerciji, momentalno izgubio sa podijuma, ostavljajući njega i svoju ženu same. Dok sam za barom pijuckao piće, kroz glavu mi je prošla misao da bi ih bilo lepo videti…I u kom su stanju sada…

Plesali su pripijeno jedno uz drugo.

Njegove ruke su se spuštale preko njenih leđa do guze, a njena ruka je bila ovlaš naslonjena na budžu u njegovim pantalonama… Ljubili su se, a njegova ruka je skliznula ispod njene haljine… Do njene mace… Video sam kada se ugrizla za usnu i zatvorila oči, dok ju je on promatrao u mraku kluba… Moj kurac je počeo da se propinje u pantalonama, a mene je zapljusnuo talas iznenađenja kada sam video da odlaze… Bez mene!

Ovo je prvi put da nisam pozvan. Ta misao me je besomučno šamarala i terala me da eksiram pića. Vrteo sam se po klubu još neko vreme, a onda sam, izmožden, krenuo put naše sobe. Usput sam govorio sebi da to i nije tako strašno ako je poželela da bude nasamo sa njim…

Došavši pred vratima naše sobe, poprilično pripit, nisam odmah registrovao da su vrata sobe…već otvorena. Čulo se komešanje i njeno mumlanje. To je delovalo poprilično otrežnjavajuće po mene, pa sam se bešumno, uvukao u hodnik.

Stajao sam u mračnom hodniku i kroz odškrinuta vrata, posmatrao akciju svoje žene.

Sa drugim muškarcem. Slaba svetlost lampe je bacala odsjaj na njihova naga tela. Ona je bila na kolenima a usta su joj bila puna njegovog kurca.

Muz Rogonja

Držao ju je čvrsto za kosu, navlačeći njenu malu glavu na svoj kurac. Spontano, moju ruka se našla u pantalonama i zgrabila već očvrslu karu. Izvukao sam ga van i krenuo da drkam što sam jače mogao.

Đorđe je podigao Anđu poput lutke i prebacio preko naslona fotelje. Njena pičkica je već obilato vlažila, tako da je on, bez ikakvog otpora kliznuo u nju. Zaječala je, a on je animalno krenuo da je jebe, sve vreme uzbuđeno dahćući. Šamarao joj je guzove i ostavljao otiske svojih ogromnih šaka na njima, dok je ona stenjala sve jače… Zgrabio ju je za kosu, pa su joj se momentalno leđa izvila u luk. Ostala je bez daha. Prsti njegove druge ruke su odšetali do njenog čmara…

Bože, da li će je jebati u čmar?! Moja drolja nikada nije… bila jebana u tu rupu. Ta mogućnost me je i plašila i palila. Trudio sam se da kontrolišem svoje dahtanje, da me ne bi čuli…Nisam želeo da pokvarim momenat.

Anđa ga je zamolila da to ne čini, plačnim glasom. Cvilela je da nije nikad u guzu…

Usledio je jak šamar. Toliko jak da je celo njeno telo poskočilo. Kosa joj se razletela i zalepila na oznojeno lice. A njegovi prsti…najpre jedan, a ubrzo i drugi i treći su širili njen čmar, pripremajući ga za grandioznu kitu! Ona se najpre malo otimala, ali ju je on, bez problema savladao i u sekundi ubacio čudovišnu kurčinu u njenu nerazrađenu rupicu.

Jauknula je, ali joj se u ustima, ubrzo nađoše njegovi prsti… da je ućutkaju. Jebao ju je bez milosti, dok su njegova ogromna jaja, u suludom ritmu, šljapkala njenu pičku i dražila klitoris. Širom otvorenih očiju, sa kurcem u rukama, bio sam u nekoj vrsti magnovenja. Nikada ranije nisam bio ovako napaljen, nikada se ovako nisam osećao.

Đorđe je ubrzo svršio, ispuštajući životinjski krik, dok joj je guzu filovao svojom užeglom spermom. Prosto sam, iako u hodniku, mogao da osetim taj miris. Izgleda da neko vreme nije jebao… Shvatio sam da se i moj talas približava, ali kasno. Svršio sam uz šištanje i po sebi… Vrata su se otvorila.

Đorđe me je gledao uz neki neobjašnjiv smešak, dok me je Anđa vragolasto pozvala da im se pridružim, pokazujući na spermu koja je kapljala iz njene guze. Nabila mi je svoju guzicu pod nos, a ja sam, kao i svaki poslušni rogonja, posisao sve do kapi.

Anđa tvrdi da voli da se jebe sa mnom, ali ja nisam glup.

Vidim da ne uživa sa mnom kao sa ostalima. Sa mnom to „odrađuje“, sa drugima se prepušta i plovi nekim drugim, pohotnim morima… Ona uvek svrši kada joj posisam macu, ali retko kad se pojebemo kako treba. Nju ludački pali kada sisam spermu drugih momaka iz njene pice. Kad – kad pristane i da mi popuši, ali za to moram vraški da se potrudim oko nje. No dobro, jasno mi je sve i trudim se da ne dramim.

Jasno je da su je drugi doveli na visinu ekstaze koju nikada neće postići sa mnom. Teško je opisati kako se osećam kad je vidim s drugim muškarcima. Dok gledam kako je dovedena do ludih orgazama, osećam čudan konglomerat neadekvatnosti, ljubomore, požude i zadovoljstva. Ali, ne mogu da se žalim… Sam sam izabrao ovakav život. Nije da nisam mogao da odem u drugom pravcu…

Sada… retko kada da učestvujem u njenim akcijama. Odvojila se. Kada me nekad i udostoji i pozove, ja budem presrećan poput deteta što mogu sebi, uz nju, da priuštim zadovoljstvo. Ne, ne vara me… Uvek me obavesti kada ide na neku od svojih seansi. Doduše, pitala je da li mi odgovara takva vrsta funkcionisanja, odvojeno uživanje, i ja, kao svaki dobar rogonja sam rekao da je u redu i da uživa.

Mislim da zaslužuje da se dobro zabavi. Očigledno joj ne mogu pružiti ono što ona želi. Zašto onda da to ne učini neko drugi? Vidite?

Ja sam zvanični rogonja.

A u slučaju da postoji bilo kakva sumnja o mom statusu rogonje, najnoviji razvoj bi mogao da učvrsti bilo čije gledište. Pre nekoliko nedelja, Anđa je dobila telefonski poziv od Mie, našeg “životnog” prijatelja.

-Hej, Anđo, sećaš se one žurke u mojoj kući pre neki dan? Pogodi ko želi da se nađe sa tobom?

Borko, pevač rock grupe koju Anđa voli, bio je tada na Miinoj zabavi. Anđa je bila uzbuđena što ga je lično upoznala. Mora da je ostavila dobar utisak, jer je posle zabave nazvao Miu i pitao je da li bi Anđa biti zainteresovana za “spajanje”. Ona je pristala iz prve i počela je da razmišlja o datumu. Kada bolje razmislim, mislim da nije ni razgovarala sa mnom o tome. Niti me je pitala za dozvolu.

Od tada se viđala sa njim u njegovom stanu. Svaki put provede oko sat vremena sisajući njegov nabrekli kurac, a onda je on razvali o isti. Šta da vam kažem, poslednji put mi je on poslao slike na moj mobilni telefon, sa svojim kurcem duboko zakopanim u pičku moje žene, pa zatim sliku na kojoj njegova bela izlučevina kaplje s njenog lica… Pohvalio sam slike, nisam imao izbora.

Nakon jebačine s njim, ona dolazi kući srećna, sa nasapunjanom pičkom koju mi poturi pod lice. Smeje se dok ja ližem Borkovu spermu… Pa, možda i jeste za smejanje, ali ja uživam u tome…

Rogonja. Nekako mi se sviđa, ali i boli. Volim svoju ženu kao lud. Možda ja, iz vašeg ugla, i jesam lud. Ja mislim da sam razuman. Ne mogu joj dati uzbuđenje koje želi, tako da sam srećan kada to neko drugo uradi umesto mene. Neka, ja obilato svršim drkajući na njene slike s drugima koje mi redovno pristižu na telefon, ili dok joj ližem sveže pojebanu pičku.

Držimo se dogovora, poštujemo želje onog drugog i sve je savršeno. Obaveštava me kad god ide na seks sa nekim drugim. Na kraju krajeva, zašto bi me lagala ili mi prećutkivala bilo šta, kada ima ovakvog muža. Najveći rogonja na svetu!

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.2 / 5. Broj glasova: 72

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

7 thoughts on “Esencija Rogonje”

 1. Bora

  Voleo bih da mi neko istuca suprugu a ja da gledam. Mislim da bih spricao seme da ne pipnem kurac. Alk ona nece. Pali je ta prica tokom sexa ali u stvarnosti se necka. Ako ima neko ili neka da posavetuje…

 2. Miki

  Moras da je dovedes u takvu situaciju, i uz tvoju podrsku ona ce pristati. Cim prica o tome znaci da i zeli,mozda se plasi da ces je gledati drugim ocima posle toga. Kazi joj da te to nenormalno pali i da ces je voleti jos vise, sto je verovatno istina.

 3. Bora

  Kazu da samo treba probuditi kurvu u njoj i posle sve ide samo od sebe… A ne izlazi mi iz glave da joj gurnem kurac u jos vrelu i punu ribicu i pomesam seme sa njenim jebacem u mojoj ženici! Moram je nagovoriti kako znam i umem!

 4. Miki

  Samo budi uporan, popustice kad bude sigurna da ce medju vama sve biti kako treba posle toga. Zene se tesko odlucuju, a zato posle polude i uzivaju nenormalno.

 5. Bora

  Mene pali da muskarci pricaju bezobrazno o mojoj ženi…

 6. Bader

  Voleo bih da mi neki muž dozvoli da ispraznim jaja u njegovu ženu.

 7. mi smo u braku 28 g i u cuckold varijanti smo vec punih 24 i ekstra nam je!obozavam da mi prica kako je bilo !!!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top