4.4
(240)

Izuzetno je teško biti nastavnik u srednjoj školi ovih dana.

Ne, ne govorim o učenicima koji nose oružje ili koji se stalno tuku. Ne… Oni, zapravo, i nisu toliko strašni. Najveći problem su učenice. One nikada nisu izgledale ovako kada sam na primer, ja išao u školu i kunem se da je većina od njih izuzetno napadna, što se odevanja tiče. A bogami, i ponašanja.

Jednostavno, ne znam možete li da shvatite kakve su teškoće ovog posla, dok stojite, na primer, ispred razreda sa poludignutim kurcem, jer je jedna od ovih malih kučki, koja sedi u prvom redu, i nosi bezobrazno kratku suknju, raširila noge?!

Najgori deo je što moram da se nosim sa tim i kod kuće, kao u školi. Moja pastorka, Maja, je verovatno najveća flertuša na planeti, a pritom i neverovatno zgodna. To su te godine, slatke šesnaest, kada sve već buja na njoj…i u njoj. Primetio sam joj promenu u stavu pre nekoliko godina. Definitivno je shvatila da može da radi šta god hoće sa muškarcima, koristeći svoj seksi izgled.

Često sam se pitao da li je isprobala čari seksa i da li ga redovno upražnjava i želeo sam da verujem da nije… Bio sam svestan da su današnje generacije naprednije i da se dosta ranije susreću sa svim tim stvarima, koje nama, u njihovim godinama, nisu bile ni na kraj pameti. Ali opet, odrastala je pored mene… Oduvek je za mene bila “slatko detence”, ali sada…U meni je počela da budi invaziju nenormalnih osećaja.

Shvatite, ono s čim sam ja imao problem je bilo to što je svoje moći koristila na meni. Ja jesam bio njen očuh, ali sam i dalje bio muškarac. Koji se, doduše, jedva suzdržavao da ne poklekne njenom šarmu. A onda sam…poklekao. Onda se i to desilo…Kao i svakom muškarcu, koji krene da razmišlja pogrešnom glavom. S dolaskom toplijeg vremena, usledile su nove stresne situacije u školi za mene.

Toplije vreme je označavalo samo jedno: manje garderobe na tim vižljastim telima.

Kroz glavu mi je prolazila samo jedna misao – podhitno uvesti uniforme u školama, jer je ovo, ubistvo! Ista ona učenica, kojoj je prešlo u naviku da širi noge dok ja predajem, mi je tog dana posebno podigla pritisak, čepeći se preda mnom, otkrivajući pritom savršeno bele gaćice, uz prokleto vragolasti smešak, koji je govorio “da smem da gledam, ali ne i da pipam”.

Trudio sam se da se se fokusiram na lekciju i ne reagujem na provokaciju, ali moj vršnjak je krenuo da se batrga u gaćama i prisilio me da se vratim za katedrom, sednem i preksrtim noge, ne bih li, bar malo, umirio to krućenje! Ne mogu da vam opišem svoj šok kada sam video, da ta učenica, zavlači svoju tananu, belu ruku pod suknju i pomera gaćice u stranu.

Sevnula je njena divna, savršeno glatka pičkica koja je prosto mamila da je pomazim i posisam. Iz prljavih misli me je prenulo zvono, na sreću. Sada mogu mirne duše da odem kući i izdrkam ga. Ali, ne lezi vraže… Kada sam ušao u kuću, pogled mi je ostao prikovan na moju pastorku Maju, koja je u istim belim gaćicama i sportskoj majici, bila nagnuta na kuhinjski sto i jela sladoled direkt iz kutije. Nije me ni pogledala. Reagovala je tek kada sam se nakašljao.

-Želiš i ti malo? –upita vragolasto.

Moj piton je već krenuo da se bacaka. O da, želeo sam i to ne malo…Doduše, ne prokleti sladoled…Već nju, tako polugolu, s kurvinjskim smeškom…

Šta je ona to radila? Da li me zadirkuje? Svog očuha? Da li je malo što sam s takvim perverznim stvarima morao da se nosim celi dan na poslu, nego i sada…Moram da gledam njenu jedru, zategnutu guzicu, kako zanosno njiše njome…Ispred mene! Gledala me je širom otvorenih očiju, kao da me poziva da joj se približim… Kao hipnotisan, približio sam joj se, namerno se očešao o nju, pritiskajući svoju, već dignutu kurčinu, o njenu mladu guzicu.

-Hm… tatice? Š-šta to radiš?-upitala me je drhtavim glasom.

Osećao sam njeno telo kako postaje napeto i kako je podilazi jeza.

-Jako si seksi tako…- odgovorio sam, ignorišući njeno pitanje.

Moj kurac je počeo da pulsira sve više, naročito kada je moja ruka kliznula sa mojih butina do kurca.

Osećajući blizinu mladog, podatnog tela moje pastorke, je bilo i previse napaljujuće za mene. Disao sam joj sve snažnije u vrat i verujem da sam je gledao poput najvećeg predatora. U tom trenutku, to sam i bio…Lovac na mladu lovinu. Lovac na mladu pičkicu. Vrlo dobro sam znao šta sam hteo i bio sam rešen da to i uzmem.

-U redu, to je dovoljno. Mislim da bi sada trebalo prestati sa ovom igricom, slažeš se? – rekla je blago paničnim glasom.

-O ti…misliš da ti uspeva, zar ne? Veruješ da možeš da paradiraš kroz kuću polu gola i da misliš da ću to dozvoliti i posmatrati skrštenih ruku?

Videla je da nema izlaza. Pokušala je svojim standardnim umiljkavanjem:

-Ali, “tatice”, zašto se ljutiš na mene? Nisam ….- Šljus!!Moja ruka je ošamarila njenu guzicu. Gledala me je širom otvorenih očiju, suzdržavajući se da ne zaplače. Ugrizla se za usnu dok su joj oči postajale staklaste.

-Majo, zar ne misliš da ne prepoznajem to tinejdž – droljasto zavođenje? Pobogu, ceo dan mi je pred očima u školi! A onda, kada se vratim u jebeno toplo, porodično gnezdo, agonija se nastavlja sa tobom!

-Кunem se da nisam htela …

-Umukni!- Opet je moja ruka jako ošamarila njenu guzicu. Slušao sam kako cvili dok joj je moja šaka gnječila guzove. Kurac me je boleo koliko je želeo da se oslobodi iz pantalona i jurne na tu malu fuficu. Zgrabio sam je za lice i krenuo da je spuštam prema podu, dok mi je kroz telo turirala ludačka napaljenost. Izgledala je uplašeno, ali sam bio u previše seksualnoj pomami da bih osetio i tračak brige.

-Molim te, šta ćeš da uradiš sa mnom?

-Na kolena, kučko! SADA! Moj glas ju je šokirao i poprilično uplašio. Gledala je unezvereno tamo ovamo i stiskala pesnice. Moja šaka je zgrabila njenu kosu i snažnim potiskom je primorao da krene da se spušta.

-Rekao sam na kolena! Hoćeš li da poslušaš ili da postanem još gori? Gledao sam njene oči kako se spuštaju u ravni s mojim stomakom. Gurnuo sam ga prema njoj, dok sam joj kosu obmotavao oko svog zgloba.

-Pa? Šta čekaš? Znaš šta hoću! – Njena mala ruka zadrhtala je dok ga je hvatala po sredini…

– Molim te, nemoj. Možemo sada stati i neću nikome reći…-

-Uzmi ga, Majo. Izvuci taj kurac…

Moj tvrdi, masni kurac poskoči kad oseti mekoću njene kože… Ovaj put sam definitivno čuo njen jecaj dok je nadrkavala moj kurac pognute glave…

-Sada je bolje….Tako devojčice, tako…Radila si ovo i ranije, je l da? Njana tišina je bila itekako jasna. Ja sam uhvatio njenu glavu, otvorio joj usta i nabio joj ga iz sve snage, dok se borila za vazduh. Navodio sam njenu glavu gore dole na moje vratilo, dok sam gledao njene sise kako se odbijaju ispod majice. Uživao sam da je gledam…Kvalitet njenog pušenja je bio u rangu porno zvezde.

-Mmmm ti blesava, mala devojčica. Misliš da ćeš svog “taticu”zadovoljiti samo pušenjem? Ne, biće mnogo više od toga. Onda je, na moje iznenađenje, počela da sama trza glavom gore – dole, bez da joj ja pridržavam glavu rukom. Njana usta, širom otvorena i obavijena oko mog kurca, dok jezik ritmično pomera po celoj dužini mog pitona, koji se batrgao od miline.

Način na koji mi sisa je prosto neopisiv. I onda mi je sinulo: ne puši ona tako iz bojazni od silovanja. Ona je ovo učinila više puta. Ne puši ovako prosečna tinejdžerka….Nije ovo strah, ovo je iskustvo. Mala drolja ko zna koliko ih je provukla kroz usta…

-To je to, pčelice…Popuši to najbolje što znaš. Sisaj ga, kao da si mala jebena kurva.

Pominjanje reči “kurva” izazvao је kod nje širom otvorene oči koje su prikazivale iznenađenje to što znam da nije nevina devojčica kakvom se prikazuje u biti. Počela je još više da balavi moje vratilo, spuštajući se do mojih loptica, uvlačeći ih u usta, jednu po jednu. Izluđivalo me je to što je radila, ali sam se kontrolisao. Imao sam druge planove. Izvukao sam kurac iz njenih usta, dok su joj se bale slivale do samih grudi. Izgledala je kao narkoman, napeta i željna da se vrati na moj kurac, ali sam je održao na odstojanju.

-Tvoje gaćice. Pomeri ih u stranu. Odmah!

Njane oči su svetlele kao da gore jer je shvatila šta nameravam da uradim.

-Ne, to ne! Molim te! To…ne mogu. To je silovanje…

-Rekao sam da makneš proklete gaćice u stranu! Odmah! – zaurlao sam.

Poslušala je. Ali, to nije bilo bojažljivo pomeranje gaćica u stranu ili nespretno…Ne…Radila je to senzualnim pokretima, pogleda uprtog u moje oči. Kada je parče bele tkanine skliznulo u stranu, pred mojim očima se ukazala sveže izbrijana, ružičasta pičkica sa natečenim klitorisom.

Zablenut u to snoviđenje, čvrsto sam stegao karu i krenuo manijakalno da ga pumpam, dok mi je krv udarala u glavu i kroz moje telo se širila neopisiva toplota. Moje disanje je postalo plitko, i isprekidano. Lepšu pičkicu u životu nisam video. Pomahnitalo sam se okomio na nju. U treptaju oka sam uhvatio ponovo njenu kosu i dovukao je do kuhinjskog stola.

Ona je počela da vrišti kada sam je primorao da se savije preko njega, dok sam svojim nogama širio njene. Moja ruka je držala njenu glavu savijenu dole u ​​odnosu na drveni sto i onda sam joj najsilovitije gurnuo svoje deblo, šireći joj vlažne usmine. Ovlažila je, ma koliko da se otima, sve ovo joj itekako prija.

-Oh, ne, ne! Molim te! Zaustavi se! Preveliki si… Njena poslednja reč je utihnula, kako sam krenuo sve jače da je nabijam i kako je njena pičketina krenula da se razdvaja i razmekšava. Da budem iskren, ja sam očekivao da ću joj osetiti himen, ne znam zašto sam se tako zavaravao…Tako da, kada sam osetio da ga nema, da je već razrađena, nešto u meni je puklo…

Bio sam besan što je moja mala devojčica, koju sam ja takoreći odgajio, već jebana od strane nekog balavca. Zato sam ga sjurio u nju još dublje, još jače i osetio kako me mišići njene pice stežu i grče se. Onda sam počeo da je jebem. Ne, pustite me da se ispravim. Ja sam je silovao. Funtao sam je svojom kurčinom, dok me je ona molila da prestanem.

Šamarao sam joj guzove, zabijao se u nju krajnje životinjski, rasturao je!

Držala se rukama za sto, dok joj se telo treslo pred mojim naletima. Što je jači vrisak bio, to sam je ja jače jebao, sve dok nije rekla nešto što shodno situaciji, uopšte nisam očekivao.

-Oh, da “tatice”, da, da! Jebi svoju pičkicu, svoju malenu devojčicu! Jebi me jaaakooo!

Počela je da se nabija sama na moj kurac, dok joj je guzica veselo lupkala o moja jaja.

-Ooo, to ti se sviđa, jel da, “tatice”? Voliš da siluješ svoju devojčicu, svoju kurvicu? Ti pokvareni starče! Voliš da osetiš kako ti raste kurčina u mojoj pičkici?

Sve mi se mračilo, nabijao sam joj glavu u sto, dok sam brektao od zadovoljstva i osećaja da ću uskoro da izlijem svoje seme…

-Jebem te, kučkice, jebem tvoju droljastu pičku! Nabijaj se na “taticin”kurac! Nabijaj! Izvijala se i sama nabadala na moje koplje uz šištanje i podvriskivanje. Bio sam blizu svršavanja i ona je to znala. Onda me je pogledala preko ramena najperverznijim pogledom.

-Tatice, ja želim da gledam. Želim da gledam kako tvoj debeli kurac razvaljuje moju malu pohotnicu.

Izvukao sam ga, a ona se namestila na leđa. Iz pičkice joj je curilo obilje sokova. I dalje su na njoj bile njene gaćice, koje je samo držala u stranu, dok nisam došao do nje i divljački ih strgao. Zastenjala je, a ja sam, poput starog znalca, uklizio u nju.

-Pazi devojčicu. Gleda kako joj kurac očuha razvaljuje pizdu! Mladu, još uvek čvrstu pizdu. Uhhh, Maja…Kada bi samo znala…Koliko sam želeo mladu pičku na svom kurcu. Tvoja je prokleto savršena!

-O Bože…Tvoj kurac je tako veliki. Tako je dobro mojoj maloj pičkici…

Jebi me, “tatice”! Jebi svoju devojčicu, svoju pastorku.

Siluj me! Siluj svoju malu kurvu!

To je bilo previse za mene. Uhvatio sam je za struk i navukao je skroz na mene. Udario sam u nju dublje nego do sad…

-To je to, tatice. Da! Da! Da! Daj mi taj kurac! Hajde tatice, jebi svoju devojčicu !

-Oooo Maja….Sada ćeš da gledaš i kako tatica svršava. Želiš li da vidiš tatinu spermu? Tatica će da da spermu svojoj kurvici, svojoj devojčici!

Bacakala se na mom kurcu kao pomahnitala, dok je stenjeći dahtala:

-Daj mi tu spermu, svrši! Svrši u moju malu pičku! Napuni me!

Povukao sam je divljački na svoj kurac, dok sam se životinjski praznio u nju. Eksplodirao sam poput vulkana, a ona je u istom trenu ispustila najseksi vrisak, dok su me mišići njene pičke čvrsto stezali. Pička joj je sva pulsirala od orgazma.

Gledao sam kako se naši sokovi mešaju i cure po mom kurcu…Kada sam ga izvukao, iz njene pičkice se dugo slivao beli potočić… Pogledao sam dole na moju pastorku, a zatim joj uručio jedan sočan poljubac. Pogledom sam joj rekao da je vreme da se pridigne, moramo da postavimo sto. Mama samo što nije stigla…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.4 / 5. Broj glasova: 240

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

1 thought on “Pastorka i Očuh”

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top