4.7
(91)

NAPOMENA AUTORA: Priča pred vama je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (lezbejke, incest, mama i ćerka, romantika).

Usled tematike kojom se bavi, ova priča NIJE za svakoga!

1.DNEVNIK

Mama: “Zaista te ne prepoznajem Ana. Šta je sa tobom? Hoćemo da razgovaramo o tvojoj odsutnosti proteklih dana ili…?” – pitala sam svoju ćerku dok smo ručale.

U zadnje vreme je bila tiša i povučenija, makar u mom prisustvu. Sumnjala sam na neke uobičajene probleme koje tinejdžeri u njenim godinama imaju kao što su svađe sa prijateljima, nesigurnost u sebe, pritisak pred početak studija, klinački ljubavni problemi…

Sedela je pored mene i gledala u tanjir pred sobom. Nije ništa jela samo je viljuškom čeprkala po hrani držeći glavu naslonjenu na dlan i povremeno glasnije uzdišući.


Ćerka : “Ništa mi nije mama. Nisam gladna. Jel mogu da idem da se spremim? Trebam da se vidim sa drugaricama.”

Mama: “Zar ovako rano? Jesi spremila sobu makar?”


Ćerka : “Neću stići, ali obećavam čim se vratim da ću to obaviti.”

Mama: “Aha… kako da ne. Znam te previše dobro lenjivice jedna. Sa kim ideš i gde?” – iako je napunila 18 godina bila sam veoma striktna što se tiče njenog društva i mesta na koja je odlazila.

Nisam bila stroga mama ali pošto Ana nije ni upoznala svoga oca koji nas je napustio kada sam bila trudna, ja sam bila ta koja je morala sama da pazi i brine, posebno jer sam znala kako se osobe menjaju u tim godinama.

Svi smo prošli te faze nakon punoletstva kada smo mislili da smo najpametniji i kada smo hteli sve da probamo, vidimo, čujemo, osetimo.


Ćerka : “Ide nas pet tu iz komšiluka, znaš ih sve. Prvo ćemo u “Moskvu” na kaficu a posle do keja. Lepo je vreme… sigurno će biti puno ljudi uz reku.”

Mama: “Ona ošišana do glave i istetovirana, jel ona isto ide?” – znala je da mi ta devojka nije omiljena.


Ćerka : “Ne mama. Nisi u toku. Ona nije više deo ekipe, i to već dugo. Jel mogu sad da krenem? Čekaće me…”

Mama: “Ponesi mobilni, novčanik, dokumenta. Nadam se da ćeš jesti u međuvremenu pošto nisi ni dotakla ručak.”


Ćerka : “Naravno mama… ne brini.” – gledala sam njeno zgodno, mlado telo kako ustaje sa stola i odlazi laganim korakom ka sobi.

Mogla je ona da glumi koliko hoće ali ja sam znala da nešto nije u redu. Uostalom, svaka majka to oseti.

Čim je izašla iz kuće uputila sam se ka njenoj sobi.

Mama: “Pa naravno! Šta sam drugo i mogla da očekujem.” – rekla sam sebi kada sam otvorila vrata i videla pravi rusvaj.

Odeća je bila razbacana po celoj sobi, ostaci raznih grickalica i sokova su bili po podu i stolu, računar naravno upaljen kao i tv.

Ja sam bila kriva za sve to. Razmazila sam je jer sam joj uvek sve sređivala i spremala. Mislila sam kako to neće imati previše uticaja i da će, kada uđe u ozbiljnije godine, shvatiti da je vreme da sve to obavlja sama, ali nisam bila u pravu. Stare navike se teško menjaju i morala sam da prihvatim svoju grešku.

Zadržala sam se sigurno sat vremena dok sam sve usisala, očistila i složila na mesto. Ostalo je tada samo da odvojim njene stvari za pranje, a ono što mi se činilo čistim da složim i poređam u ormar i ladice.

Spremajući, za oko mi je zapao Anin donji veš. Imala je zaista dosta gaćica, praktično dve pune fioke, ali sve su to bile obične pamučne gaćice klasičnih boja, najčešće bele ili eventualno roze, crvene ili žute.

Mama: “Zar devojka njenih godina ne bi trebala da ima želju za nekim ženstvenijim i lepšim gaćicama?” – pomislila sam i nastavila sa slaganjem.

Tada mi je takođe palo na pamet i to da nikada zapravo nismo imale razgovor o ONIM temama, i da mi se nikada nije otvorila u smislu da joj se neko dopada i da bi možda želela neki savet o seksu ili tome slično. Bila je naravno često na telefonu i kuckala koje-kakve poruke ali kad god bih je pitala rekla bi mi da piše drugarici.

Ja sam u njenim godinama već bila seksualno aktivna i poprilično radoznala. Eksperimentisala sam sa oba pola i uživala, ali moja Ana mi nije delovala toliko slobodnom i iskusnom.

Spremajući dalje njene stvari i razmišljajući o raznim temama koje bi mogle da kopkaju moju ćerku, primetila sam jednu malu sveščicu.

Razlog zbog čega sam se zagledala baš u nju je bio taj što, za razliku od drugih svesaka, knjiga i novina razbacanih po sobi, ova mala sveska sa tvrdim koricama je bila u dnu ormara, praktično sakrivena ispod velike gomile naslagane odeće koju sam uzela da presložim.

Ne razmišljajući mnogo, pokupila sam je i otvorila. Na prvoj strani je velikim slovima pisalo:
“ANA MILIĆ – MOJ DNEVNIK”

Odmah sam instinktivno zaklopila svesku i vratila je gde sam je i našla.

Mama: “Ne Marina, ne smeš da remetiš slobodu i privatnost svoje ćerke! Sram te bilo što i pomišljaš na to!” – kudila sam sebe boreći se sa moralnom dilemom. – “Ali razmisli malo, kako bi ona uopšte znala da sam ga našla? I, šta ako i pročitam malo? Ne bih ja sve pročitala, eventualno jednu stranu. U krajnjem slučaju dve. Kao da je to neki zločin!” – tražila sam opravdanja i izgovore.

Naravno, prelomila sam veoma brzo pošto me je radoznalost obuzimala, pa sam se, i dalje ljuta na sebe, ipak vratila na “mesto zločina”, sela na njen krevet i otvorila dnevnik.

Sveska je bila potpuno nova što je bilo jasno po fizičkom stanju ali i mirisu hartije, a takođe je i samo jedna stranica bila ispunjena. Pisalo je sledeće:

“Sreda 22. Avgust 2018.

Dragi Dnevniče,
Pišem ove redove jer ne mogu više da držim u sebi ovu tajnu koju krijem već neko vreme. Borim se svakodnevno sa svojim osećanjima a ne smem nikome da se poverim.

Zašto ne smem? Pa zato što moje želje i osećanja nisu normalna… to su pogrešne emocije, i prljave… neki bi sigurno rekli i – bolesne!

Zbunjena sam… milioni pitanja se motaju po mojoj glavi.

Zašto uvek zadrhtim pored nje? Zašto izbegavam njen pogled od kojeg se topim, zašto na njen dodir reagujem kao da me je vatrom opekla… zašto, zašto, zašto…???

Zbog čega njeno telo pokreće moje hormone na najlepši mogući način? Zbog čega njene usne, tako sjajne, crvenkaste i mekane bude u meni želju da ih dodirnem… osetim?

Njene grudi… njena guza… joj Bože, šta ja pišem! O čemu li ja maštam.

Ne! Neću napisati njeno ime!

Zašto? Zato što se stidim sebe. Zato što se stidim svojih osećanja.

Nije više samo na javi… počela je, dragi dnevniče, da mi dolazi i u snove. Tada, u sred noći se probudim potpuno napaljena i vrela. Bradavice mi postanu tvrde i osetljive a moja mala ribica mokra.

Ali ne želim da je dodirnem. Ne želim da se mazim misleći na NJU… ali nema ni potrebe. Svršim jako i snažno čak i kada se ne dodirnem, dovoljno je samo da je zamislim.

Dragi dnevniče, nadam se da će ovo moje pisanje, kao neki vid autoterapije, makar malo da me oslobodi pritiska i da ću lakše moći da se izborim sa ovim. Ali jedno znam nesumljivo – VOLIM JE!”

Čitajući ove rečenice slike su mi se pojavljivale pred očima. Slike moje drage ćerkice kako pohotno posmatra tu misterioznu žensku osobu. Postala sam tada pomalo i zbunjena jer, zašto se meni nije poverila? Pa ja sam joj majka, kome će ako ne meni? Verovatno se plašila moje reakcije na njene lezbejske želje i požude, ali ja sam je zapravo veoma dobro razumela.

Oduvek su me privlačile žene i imala sam dosta iskustva sa njima u toku svojih 39 godina života. Naravno, moja ćerka to nije mogla znati i zato mi se, verovatno, i nije htela poveriti.

Bilo je jasno da je ovo muči i nadala sam se da ćemo ipak nekako uspeti da pokrenemo tu temu i da razgovaramo otvoreno i iskreno.

Ono što sam osetila kada sam završila čitanje bilo je i to da su mi gaćice postale vlažne. Mnogo je prošlo od mog poslednjeg seksualnog odnosa i Anine napisane reči su me očigledno pokrenule.

Morala sam brzo da se saberem.

Vratila sam dnevnik i odlučila da malo prošetam. Dan je bio pravi letnji i nisam mogla da izaberem bolje vreme da razbistrim um.


Ćerka : “Mamaaa… jesi kući?” – proderala se kada se vratila sa keja.

Provirila sam iz kupatila.

Mama: “Jesam dušo, malo pre sam stigla pa reko da se otuširam.”


Ćerka : “Važi, samo nemoj da potrošiš svu toplu vodu, sva sam znojava i ulepljena tako da ću da uskočim u kadu odmah posle tebe.”

Kada sam se nakon tuša ogrnula u peškire i izašla iz kupatila, moja ćerka je čekala ispred. Imala je na sebi sportski top koji je čvrsto držao njene male ali preslatke grudi, kratki teksas šorc koji je bio otkopčan na prvom dugmetu i njene roze gaćice su mogle delimično da se vide. Prelepa duga riđa kosa joj je padala preko ramena a poduže šiške su joj bile delimično zalepljene za čelo od znoja. Ravan stomak je takođe imao male kapljice po sebi, kao i njeni rumeni obrazi.


Ćerka : “Joj mrzim gradski prevoz! 1000 stepeni, bus pun ljudi… mokra sam kao čep.”

Mama: “Znam tačno na šta misliš… užas. Elem, trudila sam se da budem brza tako da je kupatilo tvoje… piči na kupanjac.” – prišla sam joj i poljubila je visoko u obraz, praktično ispod oka i osetila sam slankast ukus znoja na svojim usnama.

Pomalo zbunjena, nije ništa rekla samo je ušla u kupatilo i zatvorila se.

Ostatak dana je provela u svojoj sobi i nismo se praktično ni videle. Pokucala sam to veče na njena vrata. Ušla sam unutra i bilo je dosta mračno osim lampe koja je slabim intenzitetom sijala na stolu.

Mama: “Jesi spremna za spavanje?” – gledala je u svoj mobilni i ležala pokrivena u krevetu.


Ćerka : “Jesam mama. Samo da odgovorim na poruku. Ako možeš da ugasiš lampu i da zatvoriš vrata za sobom. Hvala.” – želela je da što pre izađem.

Mama: “Baš si nešto osetljiva na moje prisustvo. Pišeš nekom dečku pa ne želiš da vidim?”


Ćerka : “To nije tvoja stvar.” – drsko je odgovorila.

Mama: “Bože dete, ne moraš biti baš toliko bezobrazna.” – na brzinu je usmerila pogled ka meni ali se brzo vratila kuckanju. – “Dobro, onda jedan poljubac za laku noć i bežim.” – prišla sam joj dok je i dalje buljila u telefon.

Znala sam da postoji način da joj dam do znanja da sam prisutna, da ne treba da izbegava rođenu majku i da odnos treba da nam bude prisan kao što je uvek i bio. Veoma sporo sam spustila glavu i svoje usne naslonila na njene. Bio je to veoma nežan poljubac gde su nam se usne praktično jedva dodirnule. Nije se uopšte pomerila ni jednim delom svoga tela.

Podigla sam glavu i krenula ka stolu. Okrenula sam se pre nego što sam ugasila lampu i pogledala Anu koja me je nepomično gledala raskolačenih očiju.

Mama: “Laku noć lepotice.” – ugasila sam lampu i izašla iz sobe.

2.VOAJERIZAM


Ćerka : “Dobro jutro mamaa… jel se sada ustaje, a?” – prišla mi je i poljubila me tri puta u isto mesto po sredini obraza.

Mama: “Heej, šta je ovo? Izgleda da nam je neko raspoložen od jutros. Mora da si lepo spavala?”


Ćerka : “O daaa… prelepi snovi mamice.” – okretala se kao da pleše sa nekim.

Mama: “Paa… hoćeš li ih podeliti sa mnom?” – zaustavila je svoje okretanje i zgrabila tost sa stola.


Ćerka : “To je tajna. Uostalom, ako želiš da ti se snovi ispune, ne smeš nikome da ih otkrivaš.” – grickala je tost i krenula ka izlaznim vratima.

Mama: “Zar opet negde ideš?”


Ćerka : “Moram po knjige, znaš da sam ih naručila za prvu godinu, pa idem da ih podignem. Brzo sam kući.”

Mama: “Čekaj. Da vidim kako si obučena.” – okrenula se ka meni, stavila ruke na svoj tanak struk i počela ironično da pozira i maše kao da se nalazi na izboru za miss.

Imala je na sebi veoma uske crne helanke, a gore bela majica na bratele koja je završavala negde kod njenog pupka.


Ćerka : “Šta kažeš mama?”

Mama: “Jooj, šta ću sa tobom. Vidi se da si lepa na mamu.”


Ćerka : “Hahaha… pa naravno.” – okrenula se i izašla.

Za taj kratak trenutak kada se okrenula, uspela sam da osmotrim njenu prelepu guzu koja je bila čvrsto utegnuta i sjajno je izgledala u tim helankicama.

Nisam mogla da izdržim i brzo sam se premestila u njenu sobu. Našla sam dnevnik na istom mestu i nadala se da je nešto pisala u njega. I zaista, druga strana je bila ispunjena. Po datumu sam znala da je pisala to jutro.

“Četvrtak 23. Avgust 2018.

Dragi dnevniče
Mislim da ću da propadnem u zemlju! Desilo se nešto što sam sanjala i o čemu sam maštala danima i noćima – Poljubac! Da, POLJUBAC! Naravno, ništa previše strastveno ili bezobrazno… nije bilo jezika i to, ali ipak – poljubac. Bio je iznenadan i uhvatio me je potpuno nespremnu.

Eto, trudim se da budem hladna i neprimetna… da se povučem, ali onda se desi ovako nešto i sve mi se ponovo poremeti. Pomuti mi um.”

Sisata Mama

Ovde sam morala da zastanem sa čitanjem. Ovaj njen opis je bio veoma sličan onome što se desilo sinoć kada sam je poljubila za laku noć. Da li je upravo to opisivala ili je prosto u pitanju slučajnost, neki drugi trenutak koji joj se desio u toku jučerašnjeg dana? Nastavila sam dalje da čitam…

“Kako uopšte da krenem da opisujem taj događaj.
Prvo – njen miris. Savršen, mekan, sladak… njen topao dah pre nego je dodirnula moje usne, bio je tako lep i nežan.


Drugo – njene oči. Nakon poljupca pogledala me je svojim krupnim plavim očima u koje sam se odmah zaljubila. Pogled joj je bio iskren i… ne znam da li sam umislila ili prosto želim da je bio takav ali, mislim da sam videla i delić strasti u njemu.


Treće – guza. Da, kada je izlazila, iako u polu mraku uspela sam dobro da osmotrim njenu prelepu guzu. Uhhh kakvo dupe. Kada bih ga samo malo štipnula, samo malkice… možda bi ga čak i pljesnula… iz ljubavi naravno 😛
Četvrto – grudi. Bile su delimično pokrivene njenim svilenim brusom koji je virio iz spavaćice. Znam da su joj velike i oble, viđala sam je u kupaćima ali… želim ih. Da ih grickam, sisam…

Mogla bih ovako do sutra. Mogla bih o njenoj ravnoj, crnoj dugoj kosi, o njenom osmehu, nežnim prstima…

I priznaću ti, dragi dnevniče, nisam izdržala.

Čim sam zaklopila oči morala sam da spustim ruku u gaćice.

Pomazila sam svoju toplu ribicu, pomazila sam je goreći od želje da me ONA pomazi. Ufff vlažna sam i dok pišem ovo… vlažna sam dok se sećam svega i vraćam film na sinoćnji događaj.

Pogrešno je, strašno je pogrešno ali… volim što je tako. Povratka nema i sigurna sam da ću nastaviti da svršavam svako veče misleći na NJU. Svako veče pred spavanje ću da se igram sa sobom zamišljajući je golu kako me ljubi, grli, mazi…

Nema stida, nema sramote jer… samo ja znam za to!

Nadam se njenom novom poljupcu za laku noć.”

ŠOK!

Nije više bilo dileme u mojoj glavi da sam ja, njena rođena majka, ta koju opisuje kao ženu svojih snova.

Vratila sam dnevnik na mesto, otišla u svoj krevet i legla. Morala sam leći kako bi smirila vrtoglavicu koja mi se u trenutku pojavila.

Razmišljala sam kako je moglo doći do toga.

Da li sam bila previše opuštena pored nje, možda obučena neprikladno pa je mogla da mi vidi gaćice ili grudi? Da li sam ja sve to izazvala ili je zaista došlo spontano?

Nakon prvog utiska i blage hiperventilacije, odlučila sam da okrenem sve na neku pozitivnu stranu i da objasnim sebi da nije to nešto strašno ili preterano pogrešno. Ipak jedno je bilo sigurno – bilo je svakako drugačije. To nije nešto što se viđa svaki dan, zar ne?

Misleći o svemu tome, zatvorila sam oči i polako sam tonula u san.


Ćerka : “Mama, jesi budna?” – sedela je na mom krevetu i blago me mrdala.

Mama: “Jooj Bože, izgleda da sam malo zadremala. Ovaj godišnji odmor me je baš ulenjio. Koliko je sati?”


Ćerka : “Oko pet popodne. Izvini što te budim ali htela sam da te pitam da nisi možda negde videla onu moju žutu majicu? Nigde je nema a omiljena mi je.”

Mama: “Ona sa… da znam… na pranju je, opraćemo danas veš pa ćeš moći da je nosiš. Našla sam je prljavu onaj dan.”


Ćerka : “Aha. Važi, samo toliko… idem sad.”

Mama: “Čekaj malo, gde stalno žuriš? Probudila si me i odmah bežiš. Ajde, lezi tu do mene, samo na par minuta.” – zastala je za sekund ali me je ipak poslušala i namestila se pored mene.

Mama: “Znaš, ne želim da te teram da mi pričaš sve što se događa u tvom životu ali, imam osećaj da veoma malo vremena provodimo zajedno. Mnogo manje nego ranije. Fali mi to.” – pogledala me je znatiželjno.


Ćerka : “Mama, priznajem da sam se malo isključila u zadnje vreme, svašta mi se mota po glavi i sve si u pravu. Evo, reci šta te zanima… samo, nemoj previše intimno.”

Mama: “Hahaha… pa eto da te pitam da li se viđaš sa nekim? Sad si već u tim godinama i…” – to je bilo i više nego intimno ali sam morala da probam.


Ćerka : “Misliš kao..? Ne. Nemam devo… mislim dečka. Ne.”

Veoma sam dobro opazila tu njenu malu grešku iz koje se na brzinu izvukla, ali nisam htela da idem u tom smeru… barem ne još.

Mama: “A jel ti se sviđa neko? Mislim, možda nije primerena reč pošto nisi više malo dete ali, imaš li kakvu simpatiju?”


Ćerka : “Paaa… zapravo imam.” – uzbuđeno je odgovorila, ali je nekako izbegavala da me pogleda u oči.

Mama: “Znaači tu smoo. Pretpostavljam da mi nećeš ništa reći o toj tajanstvenoj osobi?”


Ćerka : “Dobro pretpostavljaš mama. Znala sam da si tako pametna.” – prišla mi je u zagrljaj i tom prilikom je malo podigla zadnjicu pa sam mogla da vidim lastiž njenih gaćica iznad šorca.

Mama: “E da, baš me podseti, želela sam da ti nešto predložim. Onaj dan kada sam ti sređivala onaj haos u sobi, prljavice jedna, primetila sam da imaš… kako bih rekla, dosta gaćica ali su sve nekako… obične. Ako me razumeš.”


Ćerka : “Što? Šta im fali? Udobne su i…”

Mama: “Znam ali, volela bih da ti kupimo par lepših i malo… ženstvenijih. Ipak si ti sada već odrasla i bilo bi lepo da imaš i tako nešto. Mogli bi sutra u mali šoping… šta kažeš?”

Neko vreme me je samo gledala kao da procesuira i obrađuje u glavi ovaj moj predlog.

Ćerka: “Oko 11 se otvara tržni centar pa… mogle smo tada… mislim ako ti odgovara.” – stidljivo je govorila.

Mama: “Jedva čekam. Videćeš, biće nam veoma lepo.”

To veče sam ležala u krevetu ali nikako nisam mogla da zaspim. Razmišljala sam o Aninom dnevniku i njenoj želji da masturbira svako veče misleći na mene.

I zaista ne znam odakle mi snage i hrabrosti ali odlučila sam da provirim u njenu sobu.

Pomislila sam da je verovatno već legla, ali morala sam da se uverim.

Pogledala sam kroz ključaonicu i nisam videla nikakvo veštačko svetlo, samo mesečinu koja je obasjavala sobu. Krevet nisam mogla da vidim kroz malu rupicu i odlučila sam da rizikujem.

Veoma nežno sam otvorila vrata, tek toliko da mogu da provirim jednim okom. Ana je ležala okrenuta zidu, međutim bilo mi je odmah jasno da ne spava.

Pomerala je lagano kukove i uzdisala.

Želela sam još više da otvorim vrata i da je bolje vidim ali sam se bojala. Tada, kao da je čula moje želje, okrenula se na leđa. Mogla sam mnogo bolje da je vidim. Oči su joj bile zatvorene a noge raširene.

Bila je pokrivena ali je bilo jasno šta radi. Mazila je svoju malu pičkicu, pomerala se, uzdisala i blago jecala.

Marina: “Da li moja ćerkica upravo trlja svoju pičkicu misleći na mene?” – zapitala sam se i spustila ruku u svoje gaćice.

Bila sam vlažna i napaljena usled čega su prsti lagano ušli u moju picu i počeli da je gnjave.

Osećala sam se sve slobodnijom usled ćerkinih glasnijih uzdisaja. Spustila sam pidžamu i gaćice do članaka, blago razdvojila noge koje su se jedva održavale drhtajući i klecajući u kolenima, zavukla prste u sebe i nastavila da se jebem.

Ana se potom okrenula na stomak, jorgan joj se malo spustio i sada sam mogla da vidim deo njene gole guze dok je prstima nastavila da se trlja. Kako je to bio prelep prizor!

Namestila se i još više isturila guzu i sada sam mogla da vidim njene prste kako maze blago dlakavu pičkicu. Nije mi više bilo spasa i morala sam da se udaljim skakutajući zbog gaćica koje su mi bile na člancima, a kada sam prišla svojoj sobi uhvatila sam se za vrata i počela da svršavam na svoje prste. Grčila sam se dok su sokići curkali iz mog vlažnog otvora.

Oblizala sam ih želeći da se osetim. Da osetim tečnost svoje pičke, tečnost koja se stvarala zbog napaljenosti koju sam osećala prema svojoj ćerki.

3.SLUČAJNI DODIR

Mama: “I šta kažeš? Ovaj butik je najbolji?” – stajale smo ispred ogromne radnje koja se bavila prodajom donjeg veša.

Ćerka: “Recenzije na netu kažu da je najpristupačniji i navodno je rublje odličnog kvaliteta.” – gledala je u svoj mobilni.

Mama: “Pa, ako internet tako kaže, ajmo unutra pa da se i same uverimo.”

Ušle smo u ogromnu prostoriju ispunjenu raznim modelima donjeg veša. Tri kase za plaćanje, nekoliko dama i devojaka koje su pomagale mušterijama, i ceo jedan dugačak red kabina za presvlačenje koje su imale vrata i dva velika ogledala unutra.

Primetila sam kako moja ćerka oduševljeno bulji u izložene modele. Jadnica nije ni znala gde prvo da gleda. Bilo je toliko toga oko nas da sam i ja sama bila pomalo izgubljena.

Mama: “Ovo nije bilo kada sam ja bila tinejdžer. Ne znam ni odakle da počnemo. Šta ti misliš?”

Ćerka: “Uvaauu… one crne tamo. To želim prvo da probam.” – nisam ni shvatila na šta misli a ona je već potrčala ka drugom kraju radnje.

Mama: “Polako Ana, nisam baš u sjajnoj kondiciji da bih te vijala ovuda.” – nekako sam je sustigla.

Ćerka: “Mama, ove ovde. Želim ove…” – ushićeno je govorila pokazujući prstom.

Bio je to crni čipkasti grudnjak, veoma elegantan, ali gaćice… pa recimo da su bile veoma malecne. Uzela sam ih u ruke i bolje ih pogledala. Jedva da sam i imala šta da osetim.

Mala tanka tkaninica , ne deblja od obične pertle, koja ulazi između guzova i oko struka, a crni trouglić koji bi trebalo da pokrije najintimnije mesto se činio tako sitnim, da sam se naježila na samu pomisao da bih mogla da ga vidim na svojoj ćerki.

Mama: “Jesi sigurna? Ovo je baš… provokativan model.”

Ćerka: “Pa to je i cilj, da budem seksi, zar ne?”

Mama: “To ćeš sigurno biti u ovome. Seksi, seksi Ana. Ajde, uzmi još neki koji ti se sviđa, pa da ih isprobaš.”

Pola sata smo kružile i tražile modele koji bi joj se svideli. Izabrala je sve moguće varijante i boje. Smejale smo se dok smo gledale neke ekstremno perverzne komplete od kojih su neki bili toliko providni da nisam ni videla smisao da se nose.

Čerka: “Dovoljno je. Imam ovde dva…tri…pet… sedam. Sedam seksi gaćica i bruseva. Sedam je lep broj.”

Mama: “Jeste lep ali moraš da ih probaš. Mislim da će ti svi sjajno stajati na tom tvom zgodnom telu, ali ipak, najbolje je probati.”

Izabrale smo slobodnu kabinu, ušle unutra i zaključale se. Ana je stala ispred mene i stidljivo me gledala.

Mama: “Dušo, ako te je sramota ja mogu da čekam ispred, nije mi problem.”

Nećkala se neko vreme gledajući malo u mene, a malo u sebe na ogledalima.

Ćerka: “Ne mama, nije fer da ne vidiš kako mi stoje, ipak ih ti kupuješ za mene. Samo…”

Mama: “Šta je bilo? Reci slobodno.”

Ćerka: “…ništa. Nije bitno.” – čudno se ponašala ali nisam mogla da je pročitam.

Okrenula mi je leđa i počela da se svlači. Šorc i majica su brzo završili na podu.

Divila sam se njenim glatkim nogama, čvrstim i oblim guzovima…

Gledajući u mene preko ogledala koje je bilo ispred nje, skinula je svoj sportski brus.

Bila je potpuno crvena u licu dok je sakrivala svoje malecne grudi rukama ali samo za kratko jer sam je pogledom ohrabrila i pokazala da nema čega da se stidi.

Smogla je hrabrosti i sklonila je ruke. Grudi su joj stajale ponosno i visoko sa blago rozim malim bradavicama koje su bile vidno ukrućene.

Mama: “Zaista ne znam čemu stid. Preslatke su ti grudi.”

Ćerka: “Niisu… malene su.” – uhvatila ih je i jedva su ispunile njene male šake.

Mama: “Nije tačno. Veruj mi, u tvojim godinama meni nisu bile ni blizu tolike a pogledaj me sada.” – pritisnula sam rukama svoje bujne grudi preko majice kako bi ih istakla.

Ćerka: “Stvarno? Ali pogledaj ih mama, baš su ti… mislim, dosta velike. Misliš da će i meni narasti toliko?”

Mama: “Pa sad, ne znam da li baš ovoliko pošto si ti ipak manje građe od mene ali, sigurno će narasti dovoljno, ne brini.”

Nasmejala mi se i kao da se malo opustila. Mnogo sigurnije je uhvatila svoje gaćice i krenula da ih spušta. Spuštajući ih savila se i naguzila tako da sam imala predivan pogled njenih malih guzova koji su se blago razdvojili dozvoljavajući njenom obrijanom čmariću da me pogleda, kao i njene male usnice koje su čvrsto spojene izgledale prelepo između zbijenih belih butina.

Majko moja, bila je tako zgodna kao da ju je vajao najbolji vajar. Okrenula se ka meni potpuno gola. Crvenkaste nežne dlačice su okruživale njenu malu pičkicu.

Mama: “Ana… ja sam bez reči. Izrasla si u predivnu devojku.”

Pokrila je dlanovima svoje lice.

Ćerka: “Nemoj više da me hvališ, i ovako sam se dovoljno postidela. Ne znam ni kako sada da isprobam ovo sve…” – bila je ponovo posramljena iako sam pomislila malo ranije da se oslobodila.

Ustala sam, prišla joj i odvojila ruke od njenog lica.

Mama: “Ne želim da se stidiš svoga tela. Ni preda mnom, ni pred drugom nekom voljenom osobom, jel jasno?” – pomazila sam joj tople obraze i pogledala je u oči.

Ćerka: “Dobro, neću više… obećavam.” – duboko je udahnula. – “Evo, uzmi ovaj crni, taj mi je najlepši i… možeš da me obučeš, neću se stideti.”

Ana se pravila samouverenom ali ju je drhtaj njenog glasa odavao. Zamolila sam je da se okrene i prvo sam krenula da joj namestim grudnjak.

Provukla je ruke kroz bratele a ja sam ga polako povukla dok joj male korpice nisu pokrile grudi. Zakačila sam joj grudnjak od pozadi i rukama krenula da joj veoma oprezno namestim korpice trudeći se da joj ne dodirnem grudi, ali sam ih ipak nehotice zakačila prstima.

Nije se bunila već se samo malo trgla, kao kada vas neko naelektrisan dodirne i pecne.

Na ogledalu ispred nas sam videla da je zatvorila oči i blago razdvojila usne. Tada sam je nežno poljubila u rame da je još više opustim i uzela malene tangice u ruku.

Mama: “Zaista su malecne ali mislim da će ti sjajno stajati.”

Sagnula sam se i nogama je zakoračila u otvore. Polako sam podizala tanki material a Ana je odlučila da mi pomogne i malo je razmakla noge. Došla sam do njene guze i zagledala se u nju za trenutak. Želela sam tada da je poljubim ali sam se bojala njene reakcije.

Povukla sam gaćice još na gore i namestila taj mali “končić” između njenih guzova. Gledajući na ogledalo ispred, počela sam da nameštam prednju stranu gaćica. Htela sam da budem oprezna ali su mi prsti drhtali i slučajno sam je očešala po sredini njene pičkice. Trajalo je kratko ali dovoljno da osetim toplotu kojom je zračila.

Bio je to blagi dodir ali dovoljan za moju napetu ćerkicu.

Čerka: “Aaah…” – veoma tiho je izustila. Skupila je brzo noge i stavila ruku preko usta.

Bio je to uzdah sreće, nema sumnje u to.

Mama: “Dušo, jesi dobro?”

Ćerka: “Mama… molim te… čašu vode ako može.” – naslonila se rukom na ogledalo i gledala u pod.

Mama: “Da, naravno.”

Izvadila sam flašicu iz torbe, dala joj i popila je u cugu.

Ćerka: “Sad je bolje. Malo mi se… zavrtelo mi se u glavi na par sekundi. Jel je u redu da ostatak probam kući?”

Mama: “Naravno, nije nikakav problem. Sedi još koji minut i odmori dok ja odem do kase i platim, pa ćemo krenuti.”

Nema potrebe objašnjavati da su mi slike moje gole ćerkice bile pred očima čitav taj dan.

Znala sam da neću zaspati pa sam čekala ponovo trenutak da provirim u njenu sobu. Osećala sam se pomalo loše što je špjuniram ali sam prosto morala da je vidim.

Rizikovala sam mnogo ali nisam imala snage da se odbranim od tog osećaja… te požude. Otvorila sam malo vrata i koliko sam mogla da procenim, uhvatila sam je praktično dok je svršavala. Bila je zadihana, raširenih nogu pod jorganom i još uvek sa jednom rukom na svom prelepom, toplom mestu među nogama.

KUC, KUC

Nisam ulazila već sam joj dala par sekundi da se sredi i barem malo dođe sebi.

Ana: “Khm khm… Ne spavam mama… uđi.”

Ušla sam u polu mračnu sobu ispunjenu njenim mirisima.

Mama: “Želela sam samo da ti poželim laku noć i da ti kažem da sam se danas sjajno provela.”

Ćerka: “I ja sam mama. Inače probala sam i ostalo što si mi kupila i mogu ti reći da mi sjajno stoje.”

Mama: “Nisam ni sumnjala kada imam tako zgodnu ćerku.” – sela sam na krevet i pomazila je. – “Tako zgodnu, lepu, pametnu… tako mi je drago da se ponovo družimo kao što smo to radile i ranije.”

Uhvatila sam je nežno za njenu desnu ruku, za istu onu koja joj je do pre samo par trenutaka bila među nogama, i primakla je sebi.

Mama: “Ove tvoje lepe ruke, prstići… sve na tebi je lepo.” – primakla sam licu njene vlažne prste i prvo ih diskretno omirisala.

Ćerka me je gledala i nije htela da povuče ruku iako je mogla. Zatim sam je poljubila u svaki prst ponaosob osećajući njene tople sokove na svojim usnama. Bila je tako ukusna da ni sama ne znam kako sam izdržala da ostanem mirna i pribrana.

Spustila sam joj ruku na krevet i prišla njenom licu. Poljubila sam je opet veoma nežno, ali ovaj put je reagovala nameštajući svoje usne i uzvraćajući poljubac, međutim dosta nesigurno i stidljivo. Poljubac je bio kratak ali veoma sladak.

Gledala sam potom neko vreme u njene oči koje su se caklile.

Nakon još jednog poljupca, sada u njeno čelo, ustala sam i krenula iz sobe ali me je brzo zaustavila.

Mama: “Hmm… reci dušo?”

Pogledala me je veoma uplašeno. Nije ništa govorila, samo me je gledala.

Mama: “Reci Ana… jel je sve u redu?”

Nakon male pauze progovorila je.

Ćerka: “Htela bih… ako se slažeš… volela bih… da spavam sa tobom večeras. Ako ne misliš da je…”

Kakav sjajan predlog – pomislila sam.

Mama: “Ne postoji ništa što bi radije htela. Pa ti si moja ćerka, nema tu ničeg lošeg. Ajde, ustaj i dođi kod mene… veći je krevet.”

Osmehnula se i skočila mi u zagrljaj.

Bila je to prelepa noć. Moja ćerka i ja, priljubljene jedna uz drugu dok nas je mesečina obasjavala. Češkala sam je i mazila dok nije zaspala. Gledala sam je kako slatko diše sa osmehom na licu. Poljubila sam je u nosić i zaspala, kao i ona, sa osmehom.

4.NAMERNI DODIR

Probudila sam se i odmah shvatila da Ana nije pored mene. Na satu je pisalo 10:07. Ponovo sam se uspavala. Ustala sam iz kreveta, zavezala spavaćicu koja mi se potpuno razvezala u toku noći i krenula da nađem ćerku.

Nije bila ni u kuhinji ni u kupatilu.

Vrata njene sobe su bila zatvorena i bilo je jasno da je tu. Otvorila sam vrata i zavirila. Ana je vraćala dnevnik u ormar pa nisam htela da se najavim sve dok ga nije “sakrila”.

Mama: “Šta je bilo toliko hitno da si morala da se iskradeš iz kreveta?”

Ćerka: “Eeejj mama…” – zagrlila me je i nastavila. – “…nisam htela da te budim, tako si slatko spavicala.”

Mama: “Nadam se da nisam hrkala?”

Ćerka: “Hahahaa… jesi malo ali je bilo baš slatko.” – došlo je vreme da se i ja zacrvenim.

Mama: “Jooj… sad je mene sramota. Nadam se da će to ostati između nas?”

Ćerka: “Tvoja tajna je sigurna kod mene. A sada te molim da mi pozoveš taksi, moram hitno do centra.“

Mama: “Zar opet ideš ovako rano? Znam da se ponavljam kao pokvarena ploča, ali stalno mi bežiš, mislila sam da doručkujemo, popijemo kaficu, ćaskamo…“

Ćerka: “Znaš da bi to volela ali… moram nešto da obavim, već sam isplanirala pa ne smem da ispalim.“

Mama: “Opet neke tajanstvene stvari. Dobro, neću da se mešam samo nemoj dugo.“

Čim sam se pozdravila sa ćerkom i uverila se da je ušla u taksi, uzela sam dnevnik u ruke i počela da čitam:

“24. – 25. Avgust 2018.

Dragi dnevniče
Svršila sam u kabini za presvlačenje! U JEBENOJ kabini!

Pitam se koliko često neko ispisuje u svoj dnevnik ove reči. Ali šta ću, pa nisam ja kriva što me je tako jebozovno, da dobro sam napisala JEBOZOVNO gledala. Ajde, možda malo dramim i preterujem, ali ipak… Joooj kakav pogled!

Pohvalila je moje grudi, pohvalila ih je i bila je toliko pažljiva birajući reči da sam se topila kao sladoled na suncu.

Gledala je i moju picu. Kunem se, zagledala se u nju! Svidela joj se… nadam se… jooj mislim da jeste. Ma sigurno jeste!

A guza… da, gledala je u nju kada mi je oblačila gaćice. I sad sve to – pa ti ostani Ana pribrana.

A onda… dodir! Džabe se je trudila da ostanem pribrana kad su me njeni mekani prsti pomazili, i to tako fino, nežno… ali nažalost kratko.

Mada, tako sam jako svršila tu pred njom, da ne mogu ni da zamislim šta bi bilo da je zaista htela da me mazi duže, da me trlja prstima… Uhhh dala bih joj! Priznajem, nema laži – dozvolila bih joj tu u punoj radnji!

A onda sinoć… ne znam ni sama koliko sam puta svršila misleći na nju. Ali – ne lezi vraže – morala je da dođe da mi poželi laku noć!

Zar baš tad!? I eto, poljubila je moje prljave prste i mirisala ih. Svidela joj se moja aroma. Da, sigurna sam da joj se svidela jer, zašto bi onda nakon svega toga ponovo naslonila svoje usne na moje?

Ali ne, tu nije bio kraj! Uff odakle mi hrabrost… odakle mi… ne znam ali drago mi je da sam je skupila i pitala je da spavamo u istom kirevetu.

I nije odbila. Ne samo to nego me je čak i sa osmehom prihvatila kod sebe, kao da se to podrazumeva. Kao da majka svaki dan leže u postelju sa svojom odraslom ćerkom. Ne… to se ne dešava, ali očigledno, i ja sam svedok, postoje izuzeci.

Misliš, dragi moj dnevniče, da je tu kraj? A ne… bila sam bezobrazna. Čim je ONA zaspala… bila sam bezobrazna.

Ali opet, kako sam ja kriva kada se sama okrenula na drugu stranu i blago mi se naguzila? Kako sam ja kriva što je njena svilena spavaćica završila pored nje i njena prelepa, premekana, pre pre pre guza pokrivena samo tankim gaćicama bila ispred mojih napaljenih očiju!?

Poljubila sam je. Ne ponosim se time, iskoristila sam njenu uspavanost i ne svesnost ali da… poljubila sam je. I licnula, i mirisala i sve.

VOLIM JE!“

Mama: “Aaaahhh… aahhhh…“ – svršavala sam to jutro čitajući dnevnik.

Toliko me je napalila da sam morala da se zadovoljim tu na njenom krevetu. Sokovi iz moje pičke su natopile njenu posteljinu ali nije bilo vremena da mislim na to. Krv mi je postajala uzavrela i želela sam je sad i odmah.

Ipak… smirila sam se. Znala sam da ne smem da je požurujem, ne smem da naglo i ishitreno donosim odluke. Uostalom, ona nije ni znala da joj čitam dnevnik i morala sam da budem oprezna… ako uopšte budem mogla da izdržim.

Ćerka: “… i onda smo otišle na drugi šalter, pa ponovo nazad… ma haos živi. Ali lep je fakultet, mislim da će biti zanimljivo kada počnu predavanja.“ – razgovarale smo to popodne, mada sam ja bila totalno isključena.

Samo sam klimala glavom, a zapravo sam je gledala i ponovo se divila toj njenoj prefinjenošću i lepoti.

Želela sam tada da je testiram… da vidim koliko je zaista bila iskrena u dnevniku.

Ustala sam sa kauča i počela kao da tražim nešto po ladicama i ormarima.

Mama: „Pričaj ti dušo, čujem te ja, samo da nađem… gde sam stavila onu…“

Imala sam na sebi uski šorc koji je poprilično izražavao moju guzicu i saginjala sam se “tražeći“ to nešto. Ana se više nije čula i čekala sam pravi trenutak da se okrenem ka njoj. Nadala sam se da ću je uhvatiti na delu, i uspela sam.

Naglo sam se okrenula i videla njen pogled koji je očigledno odmeravao moju zadnjicu.

Mama: “Ana? Jel imam nešto na… ili?“ – nije odmah odgovorila i činilo se da je počela da paniči.

Ćerka: “Ne… ovaj… imaš. Mislim… nemaš ništa… samo sam…“ – brljavila je i mucala.

Mama: “Pa ne verujem da si tek tako gledala u moje dupe. Jaooj, sela sam na nešto zar ne? Na žvaku možda?“ – otkopčala sam šorc i skinula ga.

Ana nije progovarala. Podigla sam šorc i okrenula ga kao da navodno tražim neku fleku ili nešto slično. Ćerkine oči ipak nisu pratile šorc u mojim rukama već su ostale na mojim nogama i mojim belim gaćicama.

Mama: “Sviđaju ti se?“

Ćerka: “Aaa… šta… molim?“

Mama: “Hahaha… šta ti je? Pitala sam te jel ti se sviđaju moje gaćice? Nisu lepe kao one tvoje što sam ti kupila ali… nisu ni moje loše. Pipni kako je fin materijal.“

Prišla sam joj i okrenula joj leđa. Desnom rukom sam malo povukla gaćice ka njoj i osetila sam njene prste kako opipavaju mekani materijal.

Ćerka: “Da… baš je… mekano. Lepo ti stoje, zaista.“

Mama: “Misliš? Ne znam, ovo moje veliko dupe ih tako brzo pojede pa moram često da ih izvlačim i nameštam… ali mekane su i udobne, to jeste.“

Anina ruka je prstima i dalje dodirivala gaćice ali su spoljni delovi prstiju počeli i da maze moju guzu. Nežno i sporo, ali jasno sam osetila.

Ćerka: “Jako si mekana… i nije ti debelo dupe mama.“

Mama: “Pa nije ni mršavo… pogledaj.“ – ošamarila sam jedan svoj guz i zadnjica je počela pomalo da vibrira i da se trese.

Ana se zagledala i brzo ustala.

Ćerka: “Aa… mama… moram daa… moram da, da se kupam. Da, fuj vidi kako bazdim…“ – i kao brzi voz je otrčala u kupatilo.

Tako u gaćicama i sva usplahirena stajala sam ispred kupatila. Osluškivala sam i posle nekog vremena čula kako voda prestaje da bućka. Očigledno je napunila kadu i ušuškala se u toplu vodu.

To je bio trenutak koji sam čekala. Pokucala sam na vrata i ušla unutra. Ana je ležala u kadi punoj vode. Nije bilo previše sapunice tako da sam mogla da je vidim iako je ona pokrila grudi i picu rukama.

Mama: “Slatkišu… izvini što upadam ali treba mi četka i… još neke sitnice. Uuu baš ti je lepo. Uživaš?“

Ćerka: “Da… malo da se opustim.“

Mama: “Znaš, primetila sam da si malo napeta.“ – sela sam na ivicu kade i pomazila je po mokroj kosi. – “Ne znam šta je razlog ali… treba da se opustiš. Evo, dozvoli mi da ti dodam malo šampona i da ti operem leđa i stomačić. To će ti sigurno prijati. I ne moraš da se skrivaš, jesi mi obećala da se nećeš više stideti?“

Sklonila je ruke i opustila se koliko je mogla.

Mama: “Tako. Ajde sad, nasloni se fino, zatvori oči i uživaj.“

Stavila sam šampon u ruku i počela da ga trljam po njenom vratu. Voda joj je bila tačno do polovine grudi. Bradavice su virile tik iznad vode i mamile su me da ih dodirnem.

Bojeći se ipak Anine reakcije, polako sam spuštala ruku i prvo joj utrljala šampon na prelepi zategnuti stomak koji je bio pod vodom, a zatim, kada se još više opustila, počela da kružim oko njenih sisa.

Mama: “Jaooj kako su samo slatke i lepe ove tvoje sike.“ – nežno sam rukama prelazila preko njih.

Ćerka: “Aah…“ – nije bilo nikakvog negodovanja samo blagi uzdah.

Mazanje je preraslo u neku vrstu masiranja i tada je njena ruku počela pod vodom da stiska i mazi mesto ispod stomaka. Bila je napaljena usled mojih dodira.

Mama: “Znaš, kada sam ja tako malo napeta, ja se pomazim… dole.“ – otvorila je oči i pogledala me u čudu. – “Mislim da bi i tebi to pomoglo. Uostalom, vidim da ti je ruka krenula baš tuda. Slobodno, nemoj da se stidiš.“

Spustila je ruku niže i počela da masira svoju prelepu pičkicu.

Ćerka: “Ahh… mama… i ti se nekada…?“

Mama: “Pa naravno. Čak i češće nego što misliš. Nisam ja baš toliko matora.“ – poljubila sam je u obraz i počela da joj mazim stomak.

Prsti su joj se sve više skoncentrisali na njen klitoris. Ja sam spustila svoju ruku još niže kako bi dotakla dlačice iznad njene pice.

Mama: “Jaoo kakva slatka šumica. Ja isto tako volim da ostavim gore.“ – pogledala me je polu zatvorenim očima i tako me gledajući gurnula prst u sebe.

Mama: “Uhhh… takoo… prelepo. Vidiš kako si ga lepo primila, znači da ti prija. Šta misliš, jel bi izdržala još jedan?“

Ćerka: “Mhm…“ – pritisnula sam svoj srednji prst uz njen i polako smo zajedno ušle u mokar, uski kanalić.

Mama: “Čak i u vodi osećam koliko si vlažna. Napaljena, napeta moja ćerkica…“ – počele smo zajedno prstima da je jebemo.

Moj prst pribijen uz njen je ulazio i izlazio naizmenično usled čega je još malo raširila noge i počela da pomera kukove. Ubrzo nismo više ni pomerale prste jer je počela sama da se nabija na njih praveći talase u kadi.

Blago stenjanje je preraslo u jecanje. Tada se okrenula i pogledala me sa svojim predivnim okicama.

Ana: “Mamice… svršiću… uhhh…“ – spustila sam drugu ruku na njen klitoris i čim sam ga dotakla i malo pomazila počela je da svršava.

Njeni topli sokovi su počeli da se mešaju sa vodom u kadi. Drhtala je dok ju je orgazam tukao, baš kao i onaj dan u kabinici.

Mama: “Bravo Anice moja. Tako, sada je sve mnogo bolje, zar ne?“

Ćerka: “Ufff… jeste… hvala mama… tvoji dodiri su me baš…“

Mama: “Ista si kao i ja, i meni uvek prija kada ovako snažno svršim. Kada svu napetost izbacim preko jakog orgazma. Ovoj tvojoj slatkoj ribici je to bilo preko potrebno, zato nemoj to da joj uskraćuješ.”

Osmeh na njenom licu je bio najlepši prizor koji sam ikada videla.

Poljubila sam je ovaj put nešto bezobraznije, prolazeći jezikom preko njenih usana. Zadržala sam se malo duže i bilo je jasno da me je prihvatila, posebno nakon što sam osetila vrh njenog jezika.

Do sada je možda i bilo blago i bezopasno, ali ovaj poljubac je bio jasan znak da to više nije samo nevini poljubac između majke i ćerke… bio je prisniji… bio je vatren.

5.VRELA ISKRENOST

Sledeće jutro je bilo prelepo. Razlog je bio taj što nisam bila sama u postelji. Jedna mlada, prelepa devojka je ležala pored mene. Ta devojka je oduvek bila ceo moj svet i naša ljubav je bila jača nego ikada. Da, to je bila moja ćerka jedinica, ćerka koja me je volela mnogo više i intimnije nego što je to obično slučaj… mada to još uvek nije htela otvoreno da pokaže. Plašila se i bilo mi je to jasno, ali jedno sam znala – nisam želela da ostane na tome.

Noć pre se nismo ni dogovorile već smo prosto prirodno zajedno legle u moj krevet i zagrljene zaspale.

Mama: “Jesi se fino naspavala?” – otvorila je oči i zevala.

Ćerka: “Mogu ti reći da jesam. Ti?”

Mama: “Naravno. Dok osećam tebe pored sebe spavam veoma spokojno. Reci mi, jesi opet sanjala nešto lepo?”

Samo se nasmejala i namignula mi.

Mama: “Opaa… da nije možda bilo i nešto bezobrazno? Ja kada se probudim sa takvim osmehom uglavnom znači da su bili poprilično “mokri” snovi.”

Primakla sam joj se i stavila svoju levu nogu između njenih golih nogu. Kao i ja, imala je na sebi samo majicu i gaćice. Moja butina je tada bila veoma blizu njene tople pičkice.

a: “Pa ne znam… možda su i bili mokri.”

Mama: “E sada se vala nećeš izvući. Želim da čujem. I nemoj da mi propustiš neke prljave detalje, jel jasno?”

Ovim rečima sam očigledno prešla granicu i Ana se zatvorila.

Ćerka: “Mislim da ne bi razumela mama.”

Mama: “Ja sve razumem i nemam predrasuda. Samo je pitanje da li mi ti veruješ dovoljno da podeliš sa mnom svoje snove?”

Bez reči me je gledala.

Primakla sam nogu još malo i sada je moja butina dotakla njene gaćice. Instinktivno je prišla i naslonila svoju picu na moju golu nogu. Jasno sam osećala vrelinu i vlažnost.

Mama: “Ako nećeš da mi kažeš… jel smem da pogađam?”

Klimnula je glavom i sada počela da se polako pomera i trlja picu o moju nogu, ostavljajući mokar trag na njoj.

Mama: “Da nije možda razlog tvoje trenutne vlažnosti među nogama to što… što su ženske osobe, po mogućnosti potpuno gole i napaljene, bile u tvojim mokrim snovima?”

Zaustavila je svoje pokrete i u čudu me pogledala.

Mama: “Shvatiću to kao – DA. Zapravo, čim nisi htela da mi kažeš znala sam da je to u pitanju. Ne znam čemu bojazan… pa i moji snovi su takve prirode. To je potpuno normalno.”

Ne sklanjajući levu nogu koja je bila između njenih, raširila sam desnu nogu i spustila ruku u gaćice na svoju vlažnu pičku. Bila sam pokrivena ali je Ani bilo jasno šta sam uradila.

Ćerkini pokreti su se zatim nastavili ali ovaj put jače pritiskajući picom na moju nogu.

Ćerka: “Zar i ti mama?”

Mama: “Pa zar bih bila ovoliko jebeno mokra da nije tako.” – na moje proste reči je Ana za trenutak zastala sa pokretima, ali me nije opomenula.

Izvukla sam prste iz sebe i primakla ih ćerkinom licu. Gledala ih je tako natopljene.

Primakla sam ih još više i počela da dodirujem njene usne razmazujući svoje sokove po njima. Skroz sam je bila “našminkala”.

Kada sam sklonila prste, pohotno me je gledala i zatim malo otvorila usta dozvoljavajući svom jeziku da licne njene mokre usne.

Ćerka: “Tako… bravo… nadam se da ti se sviđa ukus mamine pice?”

Gurnuvši joj potom prste u usta odmah je sklonila svoje gaćice u stranu i nastavila da zaskače i da se trlja o moju nogu, ali sada na golo.

Moja ruka je potom krenula ka njenoj slatkoj guzi i čvrsto sam je zgrabila za guz i mesila je. Usput sam naslonila usne na njeno uho…

Mama: “Znam da me želiš… zamišljala sam te i gledala kako se diraš dok misliš na mene. Čitajući one tvoje perverzne misli u onom malom dnevniku, masturbirala sam sanjajući kako ispunjavam tvoje mokre, prljave snove.

Ne brini, tvoja mamica je sada tu i rado će te pojebati… baš kao što i želiš!”

Zagrlila me je oko vrata i još jače počela da se trlja o moju nogu. Sokovi su klizili iz njene napaljene pičke i bilo je jasno da svršava uzdišući za moj vrat.

Pokreti su polako usporavali kao i njeno disanje. Odvojila se od moje noge i obe smo pogledale ka sjajnom prizoru. Njena pica je bila potpuno musava i crvena, a moja cela noga mokra.

Spustila sam svoju glavu i počela lagano da duvam na njenu vrelu picu.

Ćerka: “Aaahhh…” – moj hladan dah joj je veoma prijao.

Pokupila sam rukom malo sokova sa svoje noge i probala ih.

Mama: “Mmmmm… kako si samo ukusna… i slatka.”

Ana je promenila izraz svoga lica i uhvatila rukama moje obraze. Mislila sam da je želela da me poljubi ali su joj se obrve spustile tako da je izgledalo kao da je ljuta.

Ćerka: “Zašto si čitala moj dnevnik? Kako si se usudila?” – daleko od toga da je bila iskreno ljuta, uostalom ko bi i mogao toliko da se ljuti nakon sjajnog orgazma?

Bez obzira, imala je pravo na objašnjenje.

Mama: “Izvini. Znam da sam pogrešila. Mnogo si se distancirala od mene i… morala sam da saznam šta te muči. Molim te da mi oprostiš.”

Osmeh je počeo polako da se nazire na njenom licu. Prišla mi je i zavukla svoj jezik u moja usta. Ljubila me je snažno sa mnogo jezika i pljuvačke. Nije mi dala ni da dođem do daha, mljackala je i grickala moje usne.

Ćerka: “Ne znam šta mora da se desi pa da se naljutim na tebe.”

Uhvatila je moju majici i prebacila je preko glave. Sise su mi se zatresle što je na Anu ostavilo sjajan utisak. Gledala ih je i povremeno blago šamarala kako bi se još više tresle i lelujale.

Ćerka: “Mama želim da ih…” – nisam joj dala da završi već sam je uhvatila nežno za potiljak i privukla je ka mojoj nabrekloj bradavici.

Čim ju je obgrlila usnama i počela da sisa morala sam da spustim ruku među noge. Videvši to, prešla je na drugu sisu i sklonila moju ruku sa klitorisa željnog pažnje.

Ćerka: “Ne ne mamice, za to sam ja nadležna.”

Bila sam veoma tužna jer mi je pička gorela a nisam smela da je diram.

Mama: “Molim te… samo je pomazi, umreću…” – tužno sam govorila želeći pritom da oseti kao da ima kontrolu.

Ćerka: “Koliko to želiš, reci mi?”

Mama: “Uhhh… najviše na svetu… najviše.”

Ćerka: “E pa ja imam nešto bolje u planu.” – ostavile je moje grudi i spustila se niže.

Raširila je moje noge i zagledala se u dlakavu, zrelu, vlažnu pičku. Bila je slična njenoj samo sa većim spoljnim usnicama i izraženijim klitorisom.

Ana je bila samouverena do tog trenutka, međutim, tada ju je neki strah sustigao jer je ona ipak bila ne iskusna i nije zapravo ni znala kako da počne.

Mama: “Dušo, ne brini ništa… samo se prepusti instinktu i sve će biti u redu. Poljubi maminu picu i ostalo će samo doći.”

Poslušala me je i poljubila je. Osetila je poznati ukus na svojim usnama i nastavila da ljubi moju pičku svuda gde je stigla.

Mama: “Raširi je zlato moje… raširi je i zabij svoj jezik duboko u mene. Uhhhh…” – ušla je i oblizivala moj otvor.

Ležala je na stomaku i gledala sam njenu guzu kako se pomera kao kerić kada je srećan i kad mrda repom. Bila je u elementu i sjajno me je zadovoljavala prelazeći preko mojih osetljivih tačaka, ne dozvoljavajući da ni jedan delić moje vagine bude propušten.

Ćerka: “Mmmm mama… preslatka si. Sanjala sam noćima kako te ližem… i kako te jebem.” – spojila je svoja dva prste i zabila ih u mene, nastavljajući da liže moj klitoris.

Mama: “Aaaahhhh… liži me… jebi me ćerkice moja…Uhhhh….” – nabijala sam se na njene prste i svršavala.

I dalje sam pohotno gledala na njenu malu guzu i nisam mogla da izdržim.

Uhvatila sam je za obraze, podigla je i počela da je ljubim tako musavu od mojih sokova.

Mama: “Sedi na mene… molim te.”

Ćerka: “A šta ćeš mi raditi mamice?” – znala je veoma dobro ali me je držala u nestrpljenju.

Mama: “Uhhh bezobraznice jedna… nemam vremena da ti objašnjavam… sedi i videćeš.” – legla sam na leđa a ona je kleknula postavljajući svoju crvenu picu tačno iznad mog nosa.

Ćerka: “Hoćeš da ližeš moju pičkicu mama?” – i dalje me je zezala ne želeći da se spusti na mene.

Zgrabila sam je za struk i spustila je na svoja usta.

Ćerka: “Aaaaahh…” – uhvatila me je za glavu i počela da trlja svoju picu po mom ispruženom jeziku.

Kako je samo bila topla i napaljena. Držeći je, jednom rukom sam joj razdvojila guzove a sa prstima druge ruke sam joj prešla preko anusa.

Ćerka: “Uhuu mamice, to golica.” – nisam prestala već sam nastavila da joj mazim mali čmarić.

Mama: “Jel ti se sviđa kada te diram tamo? Jel bi htela da te pomazim i nečim drugim?”

Gledala me je i odlučila da se pomeri malo napred. Ubrzo sam ugledala prelepi čmar svoje ćerke. Bio je čist, rozikast, potpuno i čvrsto zatvoren. Raširila sam joj guzove koliko sam mogla i sada se pojavila veoma mala rupica. Poljubila sam je u sam centar na šta se Ana malo zakoprcala.a: “Uhhh mama… pa ti me ljubiš u…” – a onda sam joj zabila jezik u usku rupu i počela je da vrišti.

Ćerka: “Aaaahhh….” – mogla sam da vidim kako strahovito prstima trlja svoju pičku.

Lizala sam joj preukusni čmar par minuta i osećala kako se opušta i napokon počinje potpuno da uživa u lizanju koji sam joj priređivala.

Mama: “Tako ćerkice moja… jel ti se sviđa kako te ljubim u ovo slatko dupence? U ovaj mali čmarić.”

Nije bilo odgovora.

Bila je zauzeta vrištanjem i jecanjem. Orgazam za orgazmom joj je prekinuo svaki kontakt sa realnošću. Klonula je ali se zadržala rukama kako ne bi pala preko mene.

Ćerka: “Uhhh… mama… molim te… gurni ga što dublje možeš… sad odmah!”

Gurnula sam svoj jezik do pola u njen anus. Osetivši da ne mogu dublje, brzo je sišla sa mene i prišla mi.

Ćerka: “Ne vraćaj ga u usta mama. Daj mi ga… da ga probam.”

Isplezila sam jezik i sačekala njene tople usne. Obgrlila ga je i počela da ga sisa. Skidala je svoje prljave ali veoma ukusne sokove sa njega i nežno uzdisala dok ga je čistila.

Ćerka: “Mmmm… ko bi rekao da imam tako ukusnu guzu.”

Mama: “Ja, lepotice moja. Ja bih to rekla i uvek ću ti to govoriti. A sada me zagrli i poljubi me. Tvoja mama te želi u svom naručju… zauvek.”

“Subota 1. Decembar 2018.

Dragi dnevniče,
Kao što vidiš danima ti nisam pisala ništa. Bila sam zaokupljena nekim drugim stvarima. Da li su te stvari povezane sa mojom tajanstvenom ljubavlju? Da, apsolutno.

Ali više nije tajanstvena. Više nema tajni. Maske su pale i ostale smo gole – BUKVALNO!

I znaš, dragi dnevniče, one moje crne misli… osećaj stida… e pa toga više nema. Volim je i sada joj to svaki dan govorim, kao i ona meni. Volim je kao ženu, kao ljubavnicu, kao partnera… a naravno i dalje je volim i kao majku! Ili bolje reći – mamicu 😉

A i ona voli kada je tako zovem. Posebno u krevetu… tada sam ja mala napaljena ćerkica a ona prljava mamica.

Ne izlazimo mnogo. Radije ostajemo u krevetu. Ljubimo se puno, ližemo se često… jebemo se stalno!

Da, neko bi rekao da je to poremećeno i bolesno… ali neka. Stida nema… znamo za to samo ona i ja… i ti, dragi dnevniče.

Pisaću češće. Pisaću kako bi ostao trag ove zabranjene ali prelepe ljubavi.

Ali nije lako… koncentracija mi je problem. Vidiš, dok ovo pišem, ONA je tu… pored mene. Gola. Raskrečena. Dira svoju pičkicu… pičkicu u koju sam zaljubljena do ušiju! Pičkicu koja me je rodila. Pa se ti skoncentriši na pisanje… kako da ne 

Idem sad, trebam je… želim je… VOLIM JE!”

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.7 / 5. Broj glasova: 91

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top