4.1
(7)

Volim kada mi došetaš… Čak i u snove…

Samo izroniš iz polumagle, sa tim bezobraznim smeškom koji ti titra na usnama. I sada, dok te gledam takvu, podatnu a daleku, u toj košulji zakopčanoj do grla, uvučenoj u tesnu „pencil“suknju, ne znam kako ću da zaustavim ovaj osećaj koji mi se komeša u stomaku i vrtoglavo juri ka preponama.

Krećem da se spuštam niz stolicu, da zalazim dublje ispod stola, jer mi pantalone nekontrolisano postaju tesne… Sve pulsira i taj prokleti puls kao da čujem u svojoj glavi. Taj bit, u čijem ludačkom ritmu se pomera moj kurac… Prokleta perverznjakušo, voliš ovo da mi radiš, je l da?

Gledaš me preko crnog okvira svojih naočara i mahnito oblizuješ gornju usnu. Da… Reklo bi se da i tebe sve ovo pali… Pogled koji leti kroz prostoriju… Od mog ka tvom stolu… To što znaš da je moj pogled prikovan za tebe i da bi te sad najradije preturio preko stola i pokazao ti…

Sklopio sam oči i opet ih otvorio.

Nisam mogao da sklonim pogled sa tvojih mladeža dok si me gledala svojim zavodljivim očima, dok upijam svaki milimetar tvoga tela. Usne su ti se presijavale i dodatno me mamkale… Kroz glavu mi je prošlo samo to… da bih voleo da ih osetim… na svom pobujalom kurcu!

Zavrteo sam glavom ne bi li oterao te misli… I pogled mi se zaustavio, ni manje ni više, nego na tvojim nogama… Gledao sam tvoje noge dok si tražila nešto po fioci. Te crne čarape su samo još više oblikovale ta dugačka vretena, na tim visokim potpeticama.

Primetila si da niko ne gleda, pa si laganim pokretom ruke malo zarozala svoju crnu satensku suknju. Ugledao sam haltere, a zatim i tvoje lice koje me bezobrazno posmatra uz smešak, dok se borim sa erekcijom koju si mi napravila. Morao sam da pobegnem odatle.

Imao sam želju da tog trenutka skočim na tebe, pocepam sve na tebi, razbijem te na komade, tu pred svima.

Uživala si, prokletnice, u mojim mukama. Znala si da nemam gde da pobegnem, pa si sela za svoj radni sto naspram mene. Pokušavao sam da sklonim pogled sa tvojih prekrštenih nogu. Ako bih i uspeo u tome, brzo bi vratila moj pogled na sebe lupkajući potpeticama. Prijao ti je svaki moj pogled kojim sam te silovao.

Primetila si da su mi pantalone postale uske i kako se bespomoćno uvijam na svojoj stolici dok bezuspešno pokušavam da prikrijem svoju očiglednu erekciju. Opet si se nasmejala. Zatim si ustala i nameštajući svoju suknju prošla pokraj mene ostavljajući za sobom mirise koji su mi još više pomutili razum.

Moja erekcija je pulsirala u ritmu tvojih koraka na visokim potpeticama kojima si veselo lupkala. Želeo sam da pođem za tobom, uvučem te u toalet i ponovo pokidam sve sa tebe i divljački te zadovoljim…

Prošlo je tek dva sata od početka radnog vremena, a ja sam te već dva puta silovao u svojim mislima.

Izašao sam na pauzu da saberem misli. Kada sam se vratio, ti si pričala sa nekom strankom. Ponovo si me nadražila svojim seksi držanjem dok si toj gospođi nešto pokazivala olovkom na listu papira koji si držala u ruci. Ispod oka si me pogledala, iako si već znala da te posmatram.

Tvoj pogled me je sledio. Te visoke potpetice su me izluđivale. Crne čarape koje su ocrtavale tvoje zgodne duge noge koje su nestajale pod tom crnom suknjom. Zamišljao sam te kako podižeš tu suknju i pokazuješ mi svoju lepu guzu….

Misli mi je prekinula nova stranka koja je ušla. Dok sam pričao sa njom nisam uspevao da sklonim pogled sa tebe. Znala si kako me pališ i uživala si u tome. Tvoja stranka je zatim izašla pa si sela za svoj radni sto. Gledao sam te dok sam pričao sa strankom.

Primetila si moje oči koje se nisu odvajale sa tvojih nogu dok si sedela.

Brzo si prebacila svoju levu nogu preko desne. Taman kada bih nekako uspeo da se usredsredim na razgovor sa strankom, ti bi zamenila noge. Samo sam čekao da završim sa strankom pa da odjurim u toalet i skratim svoje muke. Dok sam ispraćao stranku, ti si ustala i krenula ka toaletu. Zadržala si se malo duže, kao da si znala šta nameravam pa si htela da produžiš moje slatke muke.

Kada si izašla iz toaleta, ja sam se koliko toliko smirio. Krenula si ka meni, a na licu si imala onaj bezobrazni osmeh. Znao sam da mi sledi još slatkih muka. Dok si prolazila pored moga stola, zastala si i uz komentar:

-Je l’ ti dobro, kolega?, stavila si nešto u moj džep sakoa. Gledao sam te zbunjeno, dok si koračala ka radnom stolu. Dok si sedala na stolicu, rukom sam opipavao stvar koju si mi ugurala u džep. Osetio sam nešto meko i pomalo vlažno u svojoj ruci.

Lagano sam izvlačio ruku iz džepa, trudeći se da neko od kolega ne primeti, i tada ugledao crvene čipkane gaćice u svojoj ruci.

Brzo sam ih ugurao nazad u džep i pogledao u pravcu tebe. I dalje si se smejala dok si mi prstom pokazivala ispod stola. Još uvek zbunjen samo sam spustio pogled i ugledao tvoje raširene noge i tvoje gole prepone. Brzo si ponovo prekrstila noge i nasmejala se. Niko ništa nije primećivao.

Seks Na Poslu

Ponovo sam pulsirao u pantalonama. Još nekoliko puta si mi dozvolila da virnem dok si prekrštala noge. Počeo sam da se preznojavam dok sam se uvijao na svojoj stolici pokušavajući da sakrijem svoju erekciju. Bilo mi je dosta. Ustao sam i krenuo u toalet. Morao sam da se olakšam, da skratim svoje muke.

Ušao sam u toalet i pokušao da zaključam vrata za sobom, međutim nije bilo ključa.

Ponovo sam stajao zbunjen, a onda si se na vratim pojavila ti. Mahala si ključem ispred moga lica i pokazivala mi da ćutim. Ušla si u toalet i zaključala vrata. Smeškala si se i dalje mi pokazujući da ništa ne pričam jer će nas kolege čuti.

-Kako si? Šapnula si mi na uvo. Kroz moje telo su proletale varnice zbog tvog šapata na mom uvetu.

Brzo sam te uhvatio rukama i privukao prema sebi. Još uvek si me gledala uz smešak. Poljubio sam te dok sam jednom rukom masirao tvoje grudi, a drugom stiskao tvoju guzu. Tiho si uzdisala na moje uvo dok sam ti ljubio vrat. Nekako si se izmigoljila iz mojih ruku i okrenula mi leđa. Uhvatio sam te za ruke i prislonio ih iznad tvoje glave na zid.

Lagano si istrćila svoju guzu prema meni. Gledao sam tvoje oči ispod tvoje rasčupane kose dok si ubrzano disala. Sastavio sam tvoje ruke iznad glave kako bih mogao obe da držim jednom rukom dok sam drugom šarao po tvojim grudima.

Počeo sam da ljubim tvoj vrat i da jezikom šaram po tvom uvetu. To te je izluđivalo, pa si se suzdržavala da tvoji uzdasi ne postanu preglasni. Pravio sam se da ulazim u tebe od pozadi trudeći se da osetiš moju erekciju u pantalonama naslonjenim na tvoju guzu ispod suknje.

Gurnula si ruku među svoje noge i uhvatila me za prepone. I ja sam uzdahnuo pod naletom tvoje ruke. Ponudila si mi svoj jezik dok si mi masirala međunožje.

Jezici su nam se preplitali dok su moje ruke i dalje šarale po tvom zgodnom telu.

Zatim si se ponovo izvukla iz mojih ruku. Pokazivala si mi ponovo da ćutim dok si lagano išla prema wc šolji. Brzo sam skinuo sako i okačio ga na čiviluk na vratima. Kada sam se okrenuo prema tebi ugledao sam te kako zadižeš svoju suknju i lagano se spuštaš prema šolji. Nasmejala si se i počela da piškiš.

Smejali smo se trudeći se da nas niko ne čuje. Kada si završila, samo si spustila dasku na koji si potom digla svoju nogu. Gledao sam te dok si tako raširenih nogu nadraživala svoju vidno vlažnu mačkicu i prstom me pozivala da ti priđem. Prišao sam ti i poljubio te.

Ti si se i dalje igrala dok su nam se jezici uplitali. Počeo sam da te ljubim po vratu, dok sam rukama pokušavao da ti oslobodim grudi. Ugledao sam tvoje nežne grudi i brzo spustio usne na njih. Tvoje vrele ukrućene bradavice klizile su pod mojim jezikom dok je tvoja ruka šarala po tvom međunožju. Uzdisala si dok sam poljupcima prelazio preko tvog stomaka, sve do prepona.

Predamnom se ukazala tvoja vlažna mačkica.

Tvoja ruka je i dalje lagano prelazila preko nje. Jezikom sam liznuo tvoju ruku dok je prelazila gore dole po njoj. Osetila si moj jezik i brzo si ražirila usmine svoje mačkice prema njemu. Brzo sam prešao jezikom celom dužinom tvojih mokrih prepona. Duboko si uzdahnula stavljajući slobodnu ruku preko usta.

Nastavio sam da jezikom prelazim preko tvog klitorisa. I dalje si držala raširene usmine svoje mačkice nameštajući moj jezik na mesto koje ti odgovara. Grickala si svoje usne dok si drugom rukom masirala svoje grudi dok je moj jezik šarao po tebi. Podigao sam ruku i ponudio ti prst na usne. Prihvatila si i strastveno počela da sisaš moj prst.

Moj jezik je kružio po tvom klitorisu dok si se stresala sa mojim prstom u ustima. Primetio sam da nećeš još dugo da izdržiš pa sam izvukao prst iz tvojih usta i lagano ga ugurao u tebe. Ponovo si stavila ruku na svoja usta kako neko ne bi čuo tvoje uzdahe. Počela si da se uvijaš na mom prstu dok sam se trudio da moj jezik ostane na tvom klitorisu.

Vrhunac ti se približavao. Osetio sam kako mi tvoja mačkica stiska prst koji je nestajao u tebi.

Ubacio sam i drugi kako bih ti poboljšao osećaj. Brzo sam ulazio i izlazio svojim prstima u tebe. Pogledao sam te dok si grizla svoju pesnicu trudeći se da prikriješ uzdahe, i tada si počela da svršavaš. Stresala si se po mom licu i na mojim prstima. Trudio sam se da održim ritam jezika i prstiju dok si me čupala za kosu uzdišući sve jače. Zatim si se smirila.

Pogledala si me i počela da se smeješ. Brzo sam se pridigao i poljubio te. Prihvatila si moj poljubac isisavajući svoje sokove sa mog jezika i mojih usana. Brzo sam raskopčao pantalone i spustio ih. Uzela si moj kurac u ruku i počela da ga dražiš dok si mi drugom rukom masirala prepone.

Uzdisao sam. Brzo si se spustila dole i munjevito ga strpala u usta. Osetio sam tvoja vrela usta i stresao se od zadovoljsta. Brzo si me uvlačila i izvlačila iz svojih usta. Pulsirao sam dok si jezikom kružila po mom glaviću. Slobodnu ruku si spustila na moju zadnjicu, strasno je stiskajući, terajućii me da napravim trzaj prema tebi i krenem da te jebem u ta tvoja neodoljiva usta.

Odjednom, začuo se žamor. Neko je ušao…

Prepoznali smo glasove naših kolega… Nas dvoje smo se momentalno ukočili. Nisam se pomerao, samo sam je gledao u oči, dok joj je moja kara čvrsto stajala u ustima. Beš šuma sam te brzo pridigao i poljubio. Dok sam te ljubio, okretao sam te leđima od sebe i kao i maločas, ponovo sam podigao tvoje ruke iznad glave na zid.

Drugom rukom sam zadigao tvoju suknju, dok si ti bezobrazno istrćila svoju guzu prema meni. Bljesnula je pred mojim očima poput najsjanijeg zlatnika… Oblizah se… Udarih te nekoliko puta svojom batinom po njoj, a zatim ga ugurah među tvoje noge. Samo je skliznuo u tebe, jer se iz tvoje mačkice bukvalno slivao potok… Omanja rečica.

Zabacila si glavu kada sam ga izvukao i ponovo ušao u tebe. Pokušavao sam da se kontrolišem i da ritam uskladim tako da neko od kolega slučajno ne bi čuo kako prodirem u tebe. Oboje smo stenjali jedno drugome u uvo dok smo pokušavali da uhvatimo taj ritam.

Pustio sam tvoje ruke koje su ostale na zidu iznad tvoje glave i uhvatio te oko struka.

Počeo sam da te nabadam na svoj nabrekli kurac i dalje se trudeći da se nečuju sudari naših tela dok strastveno prodirem u tebe. Video sam kako spuštaš ruku i masiraš svoje grudi dok oblizuješ usne i uzdišeš. Zatim si tu ruku spustila među svoje noge i počela da nadražuješ sebe, dok sam ja pratio ritam.

Tvoji uzdasi su postajali sve jači, pa sam stavio svoju ruku na tvoje usne. Počela si jezikom da tražiš moj prst. Dok sam prodirao u tebe od pozadi, dok je tvoja ruka šarala po tvom klitorisu, tvoje vrele usne su usisavale moje prste. Uzdisali smo oboje očigledno blizu vrhunca. Nije prošlo još mnogo i ti si ponovo počela da se stresaš na meni.

Ovoga puta na mom kurcu koji je pulsirao dok ga je tvoja mačkica stezala pod naletima orgazma. Ponovo sam ti zapušio usta kako neko ne bi čuo tvoje uzdahe. Kada si se smirila, bukvalno si me izgurala iz sebe i čučnula ispred mene. Ponovo si ga uzela u svoja usta i silovito počela da se nabijaš na njega. Uzdisao sam trudeći se da budem što tiši.

Masirala si moje prepone dok si se trudila da jezikom oližeš što više svojih sokova koji su ostali na meni. Nisam mogao još dugo da izdržim, morao sam da svršim. Primetila si to pa si brzo gurnula ruku u džep mog sakoa koji je bio okačen na vratima iza mene.

Izvukla si svoje gaćice iz njega a zatim si počela rukom da me zadovoljavaš dok si u drugoj ruci držala svoje gaćice. Počeo sam da uzdišem sve jače, a onda sam počeo da svršavam po tvojim gaćicama.

Trudila si se da nijedna kap ne promakne pored njih. Kada sam završio samo si se pridigla, brzo obukla svoje gaćice, natopljene mojim sokovima, i oprezno napustila toalet. Tada sam se probudio….

U lokvi znoja, sa tvojim gaćicama od pre neke večeri na jastuku… I dalje su strasno mirisale na tvoju uspaljenu ribicu i njene sokove…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.1 / 5. Broj glasova: 7

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top