4.5
(193)

NAPOMENA AUTORA: Erotska priča pred vama je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (incest, mama, sin, trudnoća, fetiš, romantika). Priča zbog tema kojima se bavi NIJE za svakoga!

1.VEČERNJA RUTINA

Mama: “Znači ujutru si kući… Sjajno, jedva čekam da te vidim. Ajde priznaj, jel ti falim sad već?” – pričala je sa sinom preko telefona.

Ležala je u krevetu, pod nogama joj je bio jastuk što joj je veoma prijalo, a u ruci velika činija sladoleda koju je tamanila kašikom.

Sin: “Iskren da budem i ne žuri mi se kući, gotivna si ti i sve ali prosto… te obaveze oko kuće i tvoje naređivanje, mogu i bez toga pravo da ti kažem… hahaha…” – cerekao se u slušalicu.

Mama: “E sad si stvarno bezobrazan. Nije ti neki fazon.”

Sin: “Aaajde opusti se, zezam te. Naravno da mi fališ. Sad je već stvarno previše vremena prošlo i – jedva čekam da se vratim.”

Mama: “Pet meseci čoveče. Ali dobro, bitno je da si obavio šta si hteo i da si stekao sertifikat od njih. Ipak su oni najjači u poslu.”

Sin: “Upravo to. Za novac ne brini, već sam dobio dosta ponuda za kastinge pre svega, a za svadbe i te stvari da ti ne pričam. Tako da, vratiću ti svaki dinar veoma brzo.”

Mama: “Jooj rekla sam ti da mi nisi dužan. Pa kome treba da pomognem ako ne svome sinu – budućem slavnom fotografu.” – pohvalila ga je i celu kašiku čokoladnog sladoleda ubacila u usta.

Sin: “Nadam se da ću uspeti. Profesori me hvale i kažu da imam talenta, samo da budem malo ozbiljniji i neće biti problema.”

Mama: “Pa ja ti govorim oduvek da se uozbiljiš, a ti ništa.” – zezala ga je govoreći sa punim ustima.

Sin: “Pa kad imam neozbiljne roditelje, šta ću.”

Mama: “Daću ja tebi… Nego kad smo već kod toga, jel se čuješ sa ocem?”

Sin: “Ma jok.” – u sekundi je odgovorio.

Mama: “Sine, jesam rekla da treba da održiš kontakt sa njim! Mlad si i treba da imaš i očinsku figuru u životu.”

Sin: “Baš je figura za primer, ubilo se. I šta, da mi objasni kako da budem neveran i kako da gubim posao svakih par meseci? Neka hvala… dovoljno mi je što je tebe povredio.”

Bio je surovo iskren. Mrzeo je to što je njegov otac varao majku i par godina joj je trebalo da se oporavi od razvoda i preljube. Zaklela se tada da više nikada neće davati srce ni jednom muškarcu.

Svu ljubav je usmerila ka podizanju svog sina.

Mama: “Jeste bio smrad ali ja znam da ima još ljubavi u njemu za tebe. Ipak, ja te neću terati da mu se javljaš, dovoljno si odrastao da možeš sam da odlučuješ.”

Sin: “Davno sam ja presekao. Odlučio sam da me taj čovek ne zanima.”

Začula je tada neke čudne zvukove u slušalicu.

Mama: “Sine, šta ti to tamo šuška?”

Sin: “Ma mučim se tu sa… jebem ti zalepi se.”

Mama: “Alo, lakše sa psovanjem. Šta te muči?”

Sin: “Ma, hteo sam da upakujem poklon što sam ti kupio ali… ne da mi se. Ukrasni papir a govno kinesko… stalno puca!”

Mama: “Rečnik!! Ne moraš da upakuješ samo stavi u neku kesu, zašto da se mučiš. Jel je nešto lepo?” – pitala je sa osmehom musavim od otopljenog sladoleda.

Sin: “Pa nadam se da će ti se svideti. Ma ne mogu da se bakćem, u kutiju u kesu i biće dovoljno. Treša je u pitanju, komplet… znam da voliš te udobnije varijante za po kući.”

Mama: “Trenerka… pa, nadam se da je malo veći broj.”

Sin: “Tvoj je broj. Uvek si nosila S, zar ne?”

Mama: “Paaa… recimo da sam malo nabacila koju kilu dok nisi bio tu.”

Fotogenicna Mama

Sin: “Je li? Pa nema veze, rastegljiva je tako da će ti biti dobra. Ajde, idem da spakujem stvari jer mi bus kreće za satićak. Vidimo se ujutru a ako ne stignem pre nego odeš na posao onda se vidimo kad se vratiš. Ljubim te.”

Mama: “Da… posao… biću kući ne brini. Ljubim i ja tebe i lep put ti želim.”

Ustala je iz kreveta i malo se rastegla. Veći deo dana je provela ležeći, lenčareći, gledajući serije i svo vreme grickajući i mljackajući koje kakve kolačiće i grickalice.

Otišla je do toaleta da obavi svoju rutinu pre spavanja.

Oprala je zube, namazala svoje lice jednom, pa svoje ruke drugom kremom, i uzela treću najlaganiju kremu i otišla u sobu. Legla je na leđa, podigla gornji deo pidžame sve do svojih mekanih grudi i krenula da radi ono što je poslednjih meseci toliko zavolela da nije ni mogla da zamisli veče bez toga – da nežnim kružnim pokretima maže svoj stomak mirišljavom kremicom.

Naježilo bi joj se celo telo, osetila bi veliku toplotu među nogama i na donjem delu stomaka i mazala bi se dugo, dugo… sa osmehom na licu i zatvorenih očiju. To veče joj je posebno prijalo zbog nervoze koju je osećala. Sin joj se posle skoro pola godine vraća kući sa kursa za fotografa, i znala je da je izjutra čekaju ozbiljni razgovori sa njim.

Kao i obično ta poslednja dva-tri meseca, ustala je rano pošto je rano i legala. Obavila bi kratko tuširanje i doručkovala.

To jutro, tek što je sredila kuhinju, začula je ključ u bravi. Duboko je udahnula i u svom širokom kućnom ogrtaču otišla pred ulazna vrata. Njen sin je ušao unutra, odložio torbu u hodnik, izuo se i podigao glavu. Pred njim je stajala njegova mama i sa osmehom gledala ka njemu.

Zagledao se u nju i skamenio se u mestu. Oči su mu se izbečile i prestao je da trepće.

Mama: “Možemo li prvo da se zagrlimo i pozdravimo kao normalna porodica, a posle ćeš da pitaš šta te zanima.”

Prišao joj je i veoma je oprezno zagrlio kao da se bojao da je ne povredi. Mama ga je poljubila u obraz i razbarušila mu sređenu kosicu. Udaljio se malo unazad da je bolje osmotri.

Sin: “Ne kontam.”

Mama: “Šta to? Nisi nikada video trudnu ženu?” – stavila je svoj desni dlan na veliki stomak i pomazila ga preko mekanog ogrtača koji je jedva uspela da zaveže.

Sin: “Ne to mama nego, ne kontam. Kad, šta… kad sam odlazio nisi bila…”

Mama: “Bila sam bila, i to dva meseca. Krila sam to odećom a i stomak mi nije bio mnogo narastao u tom periodu. Uostalom, bio si stalno sa svojim fotoaparatom i nije bilo teško sakriti tu malu tajnu od tebe.”

Sin: “Malu? Malo veću reklo bi se. Ali zašto si krila? Ne samo trudnoću nego i… ne sećam se da si se viđala sa nekim. Ne mislim ništa loše, mlada si još uvek i normalno je da se viđaš sa nekim, imaš odnose… zašto bi krila od mene?”

Mama: “Viđam sa nekim? Odnose? Ne, ništa od toga nije bilo. Otišla sam na veštačku oplodnju. Nisam ja baš toliko mlada i ovo je bila poslednja prilika. Znaš, 39 godina je iza mene a baš sam želela još jedno dete. Znaš koliko volim decu.”

Sin: “Znam naravno, obožavaš ih. Ali trebala si mi reći, trebao sam biti tu uz tebe.” – tužno je zaključio.

Mama: “Baš zato ti i nisam rekla. Dugo si maštao da ispuniš svoj san i da odeš na usavršavanja, nisam htela to da ti oduzmem. Izvini što sam te lagala ali moralo je tako.”

Osećao se pomalo ljutim ali veoma kratko.

Naučio je da nikada ne stavlja sebe ispred mame i znao je da je uradila to za njegovo dobro.

Bes se pretvorio u sreću kada je shvatio da će uskoro dobiti brata ili sestru.

Sin: “U redu mama, ali ako pomisliš opet da uradiš ovako nešto, voleo bih da saznam pre komšija i rodbine koji su svi očigledno dobro čuvali tvoju tajnu od mene.”

Mama: “Hahaha… da, svima sam im skrenula pažnju da ti ne spominju. Nadam se da sada shvataš da tu trenerku neću moći da nosim barem još neko vreme. Ali hvala ti što si mislio na mene.”

Sin: “Neka, neće ona nigde pobeći. Mama je trudna jebo te… ne mogu još uvek da verujem. Jel znaš da li je muško ili žensko?”

Mama: “Jesi ti bio na kursu za fotografiju ili za kočijaško psovanje? Maniri sine zaboga!” – pomazila mu je lice i poljubila ga u čelo. – “Devojčica je. Da, dobićeš malu seku. Zapravo, baš sutra mi je zakazan ultrazvuk pa ako hoćeš da dođeš sa mnom?” – prišao joj je i zagrlio je mnogo opuštenije i čvršće.

Sin: “Naravno. Jedva čekam.”

2.OSETLJIV STOMAK

Nakon što se raspakovao, otuširao i presvukao se u komotniju odeću, sin je došao u dnevnu sobu gde je mama ležala u svom uobičajenom položaju na krevetu sa jastukom ispod listova. Imala je na sebi svileni ljubičasti kućni ogrtač i njene velike grudi i stomak su se jedva držali da ne ispadnu.

Seo je u fotelju pored i posmatrao je. Nije imala grudnjak na sebi jer su joj grudi postale veoma osetljive i lako bi se nadražile i ojele. Ogrtač joj se završavao malo iznad kolena tako da su njene prelepe noge sijale na svetlu.

Gledao ju je i uživao je u njenoj lepoti, ali je ona primetila njegove pomalo neprikladne i duge poglede.

Mama: “Znam da ti je čudno što me vidiš ovoliku ali, možda bi mogao manje da buljiš. Neprijatno mi je sad već.” – trgao se i počeo ponovo trezveno da razmišlja.

Sin: “Izvini ali teško mi je da se naviknem. Jako si se nekako…”

Mama: “Šta? Ugojila? Uvećala? Natekla?”

Sin: “Ma ne to. Naprotiv, prolepšala si se. Mislim, uvek si bila lepa ali… Jel je ružno ako kažem da prosto “sijaš?” Izvini, nemam drugu reč da opišem tvoj izgled.”

Mama: “Joj ajde molim te… sijam, kako da ne. Butine i kukovi su mi ogromni, dupe da ne pričam… samo mogu da nosim helanke a i njih rastegnem do kraja. A ove moje dve lopte… užas kako me zasvrbe u trenutku. Čak sam počela i mleko da lučim. Tako da, ne… nikako ne sijam.”

Sin: “Žao mi je što se tako osećaš ali nikada nisi izgledala lepše… i zdravije da tako kažem. A kako misliš mleko mama, zar nije malo rano za to?”

Podigla se veoma sporo u sedeći položaj.

Pokrila je mantilom sise koju su krenule da proviriju previše i sklonila rukom svoje plave šiške u stranu.

Neverovatno kako je izgledala lepo u očima sina, posebno što na sebi nije imala ni trunku šminke, samo kremice koje je uvek koristila.

Mama: “To sve zavisi sine. Nekada, posebno kada je prvo dete, žena može da luči mleko već u prvom tromesečju. Tako je meni bilo sa tobom. Sada ne bi trebalo to da se ponovi, i nije, ali ja sam sad već duboko u sedmom mesecu i pre par dana sam se probudila sa par kapi mleka na posteljini i preosetljivim bradavicama. Na kontroli mi je rekla doktorica da je to sasvim normalno, da ih samo mažem sa nekom specijalnom kremom i da ne brinem.”

Upijao je mamine reči, učio i začuđavao se ovim novim informacijama za koje nije znao. Sa svojih 19 godina nije imao mnogo iskustva i nije bio previše upoznat sa fiziologijom ženskog tela, posebno u “drugom” stanju. Dok mu je pričala on je seo pored nje i odjednom osetio neki prelepi miris, miris koji nije bio ni od kremica ni od nekih drugih preparata. Miris svežine i čistote.

Sin: “Eto ti šta je drugo stanje. A ovaj tvoj miris? Ne zameri ali, jako lepo mirišeš.”

Mama: “Da znam, to je taj bebeći miris. Svaka beba tako miriše pa se izgleda to prenosi i na mene u trudnoći. Ohoo… nemirna beba bogami. Hoćeš da osetiš?” – odvezala je veoma oprezno ogrtač kako bi se video samo deo stomaka i da se grudi ne bi oslobodile.

Ugledao je prelepi glatki stomak koji se, kao i ostatak maminog tela, sijao. Pupak je bio blago izbačen i mogao je već na samo oko da vidi koliko je beba bila okretna u tom trenutku.

Mama: “Ajde, ne boj se. Daj mi svoju ruku i samo nasloni dlan tu sa strane.” – uhvatila ga je i namestila mu ruku na levu stranu stomaka.

Sin: “Ju! Vidi malu što se bacaka. Jel je uvek ovako raspoložena.” – držao je ruku na stomaku i uživao u osećaju.

Mama: “Ma ništa me ne pitaj. Srećom uveče je mirnija pa mogu da zaspim, ali tokom dana je haos. Mada, znajući kakav si ti bio, ova beba je zlato.” – sklonio je ruku i mama se ponovo pokrila.

Sin: “Šta lupaš mama, tačno se sećam tog perioda u tvom stomaku, bio sam krajnje mirna i kulturna beba.” – smejali su se veoma glasno dok suze nisu krenule da im teku.

Mama: “Hahaha… e stvarno si lud. Znaš, nije mi bilo lako što sam krila od tebe. Bojala sam se i toga da kad saznaš istinu da ćeš se ljutiti, srećom ti si to baš zrelo prihvatio. Hvala ti još jednom.”

Sin je tada ustao sa kreveta i otišao po svoju torbicu koju je uvek nosio sa sobom. Izvadio je profesionalni fotoaparat, stavio poveći objektiv na njega i počeo da namešta određene funkcije na njemu.

Mama: “Šta je sad?”

Sin: “Pa, sad je vreme da te ipak malo “kaznim” za to što rođenom sinu nisi rekla za trudnoću.”

Mama: “Nemoj se šaliti sa tim… neću da me slikaš ovakvu… ovoliku!” – povukla je mantil niže i namestila oko grudi kako ne bi upalo nešto nepoželjno u kadar.

Sin: “Kao prvo kad bi samo znala koliko je popularno i traženo da se trudnice slikaju, a kao drugo ti si toliko lepa da će slike biti sigurno ne prevaziđene u mojoj kratkoj karijeri.” – usmerio je objektiv ka mami i uslikao par puta samo njeno lice.

Pokazao joj je slike i bila je iznenađena kako je dobro ispala.

Mama: “Pa, i nije loše. Samo malo da kosu sredim, čekaj.” – poravnala je rukama kosu, sklonila je u stranu i namestila se pokazujući svoj osmeh.

Gledao ju je preko aparata i slikao joj lice. Ponašala se veoma prirodno.

Sin: “Mama ti sjajno komuniciraš sa objektivom. Nisam znao da si prirodan talenat.” – slikao ju je bez prestanka.

Mama: “Joj molim te… sada već preteruješ. Ovo je prvi put da me neko slika ovako.”

Prišao joj je tada i samo joj malo spustio ogrtač tek toliko da joj se otkriju ramena. Ispravio joj je kolena dok je sedela, udaljio se i počeo ponovo da puca slike.

Bio je oduševljen njenim stavom i pokretima, njenim pogledom i mimikom njenog celog tela. Pomerala se taman koliko treba, improvizovala je i slike su bivale sve bolje.

Sin: “Mama, ako bi samo malkice htela da pokažeš stomak. Kao malo pre, ništa više.”

Mama: “Stomak?” – osetila je neko peckanje u sebi koje ju je mamilo da se pokaže.

Bila je pomalo utučena nakon povećanja svojih delova tela i nije bila toliko sigurna u sebe. Međutim, povratak njenog sina i njegovo uveravanje u njenu prirodnu lepotu joj je povećalo samopouzdanje i ponovo je “oživela.”

Odvezala se i pokazala svoj stomak. Osmeh joj je postajao sve veći i izraženiji… ali i njenom sinu. Slikao ju je celu, rekao joj je da stavi ruku na stomak i tada su nastale još neke sjajne fotografije.

Sin: “Evo… neću više da te gnjavim ali da znaš da si fantastična. Pokreti, osmeh, pogled… nemam reči.” – opet je zavezala ogrtač i ustala.

Prišla je svome sinu i zagrlila ga je bez da je rekla i reč. Pomalo zatečen, sin je ipak prihvatio iznenađenje i obgrlio je svojim nežnim rukama.

Mama: “Zaslužili smo sladoled, zar ne?” – nasmejali su se i krenuli ka kuhinji.

Nakon svog večernjeg rituala u kupatilu, mama je uzela kremu u ruku i pošla ka svojoj sobi.

Legla je na leđa i krenula da otkriva svoj stomak kada je sin pokucao na vrata. Pokrila se tankim jorganom i rekla mu da uđe.

Sin: “Ja samo da ti poželim laku noć.” – prišao je i seo na krevet na kom je ležala na leđima.

Gledala je svog mladog sina dok je sedeo pored nje. Sličnost između njih dvoje je bila neverovatna. Visina praktično ista, lice nežno, prelepo i dalje bez brade što ga je činilo nešto mlađim. Njegova kosa nije bila plava kao njena ali svakako svetla i mekana. Njegova ramena su bila široka a stomak blago izražen. Oči svetle kao i njene, usne sitne i rozikaste.

Mama: “Laku noć i nemoj da se na silu budiš ujutru. Već u 7 je pregled i ako ti je rano, ako si umoran od puta, bolje je da se naspavaš.”

Sin: “Ne brini za mene. Ustajao sam poslednjih meseci svako jutro u 6, tako da mi nije problem. Zapravo, sad kad sam ja tu nećeš ići sama nigde. Ne smeš da voziš tako da ću ja brinuti o tome. Jel jasno?”

Mama: “Vidi ti njega… Jasno je sine, jasno kao dan. Hvala ti ali sada te molim da izađeš pošto moram da namažem ovaj svoj stomak i da se naspavam.”

Sin: “Pa ja sam sada tu, dozvoli meni.” – podigla se na laktove i pogledala ga u panici.

Mama: “A ne, ne, ne. To nikako. Dovoljno si uradio za mene i ovo ću sama da obavim. Previše sam osetljiva i…” – uzeo je kremu sa kreveta i počeo da je utrljava na svoje šake.

Sin: “Jesmo rekli da ja brinem o tebi od ovoga trenutka? Ajde, otkrij taj svoj slatki stomačić, pa da ga namažemo.” – shvatila je da ne želi da se svađa i nerado je prihvatila pomoć.

Mama: “Dobro… samo… budi nežan molim te.” – spustila je jorgan do struka, podigla spavaćicu do grudi i otkrila svoj stomak.

Sin se ponovo zagledao u prelepi žućkasti obli stomačić. Prišao je masnim dlanovima i počeo da prelazi njima preko stomaka, toliko nežno da ju je jedva dodirivao.

Mama: “Uhh… Možeš malo snažnije, samo za nijansu.” – zatvorila je oči i počela da uživa u prelepom osećaju, mnogo lepšem nego što bi osećala da se sama maže.

Tuđi dodir joj je bio veoma stran, godine su prošle od poslednjeg i celo telo joj se naježilo.

Sin: “Kako je lepo. Mekano i zategnuto u isto vreme. Jel smem i ovde mama?” – spustio je ruku i mazao ju je nešto niže, tik iznad gaćica koje se nisu videle od jorgana.

Mama: “Uuh… da.” – progutala je pljuvačku dok ju je poznata toplota obuzimala.

Stiskala je majka pesnice znajući da ne sme da se dodirne iako je htela to više od svega.

Toplota oko njene osetljive pice se širila celim telom tako da joj nije bilo lako da izdrži.

Sin je takođe uživao u glatkoći stomaka i mamine sjajne, nežne kože. Gledao je njeno lice kako pokazuje neke nejasne ali udobne izraze, dok su joj oči bile čvrsto zatvorene.

Sin: “Mama, ti baš voliš ovako da se mažeš?”

Mama: “Jooj… ne možeš ni da zamisliš. To me tako opusti, i tako me…” – nije završila.

Otvorila je oči i rekla da je vreme da se pozdrave. Teška srca, sin ju je poslušao, poljubio je u crveni obraz i izašao napolje.

Čim su se vrata zatvorila, spustila je ruku u gaćice. Bila je toliko mokra da je morala da ih skine. To je bio još jedan od novih simptoma koje je primetila poslednjih meseci – jako joj je pica mnogo vlažila. Gušća bezbojna tečnost joj je curkala usled napaljenosti i bilo je dovoljno da samo dodirne svoj klitoris koji je takođe bio povećan i nabrekao usled trudnoće, i brzo bi svršila.

I to veče – svršila je u trenutku i veoma snažno. Prstom je tada ušla u svoju picu, pokupila što više tečnosti je mogla i oblizala je prst u slast. Ukus je bio veoma nežan i obožavala je da ga oseti pred spavanje. Pokrila se jorganom do svoga vrata i sa osmehom zaspala.

3.ULTRAZVUK

Mama: “Ma uđi unutra više… uhh poludeću majke mi! Glupe debele noge…!” – sin je čuo mamino komešanje u sobi sledeće jutro i pokucao je na vrata.

Sedela je na krevetu, majicu je nekako uspela da obuče, ali tanke helanke su bile previše uske i nezgodne pa se mučila sa njima. Uspela je da ih navuče preko listova i tu su nastali problemi.

Mama: “Uđi, taman mi treba pomoć.” – sin je ušao i ugledao mamu u belim mekanim gaćicama i helankama navučenim skoro do kolena.

Sin: “Aha, vidim problem. Ajde, dozvoli da ti pomognem.” – prišao joj je i kleknuo pred njom čekajući da se podigne na noge kako bi je obukao.

Mama se zagledala u njega u sedećem položaju, plašeći se da ustane i da mu dozvoli da navuče njene helanke. Sin ju je tada pomazio po nozi uveravajući je da je sve u redu i da će biti pažljiv. Ustala je i gledajući sina koji je klečao pred njom, malo razmakla noge kako bi lakše mogao da joj navuče helanke.

Sin: “Tako… ništa se ne boj. Posle toliko godina što si me presvlačila i čuvala me kao dete, red je valjda da se i ja sada nađem tebi kao pomoć.” – uhvatio je lastiž tankog materijala i počeo da povlači na gore.

Roze helnake su bile potpuno pribijene uz mamine listove i butine. Kada je došao do gaćica, mama ih je samo za trenutak namestila i malko podigla. Mogao je tada da vidi kako joj se punačke usnice ocrtavaju na belom materijalu i zagledao se za par kratkih sekundi. Povukao je tada helanke preko gaćica i namestio ih.

Sin: “Jesu vala uske. Ali lepo ti stoje mama.”

Mama: “Joj prestani. Svaki celulit će mi se ocrtati u njima… ali baš me briga. Jedino se u njima osećam udobno.”

Sin: “A zar nemaš one trudničke haljine? Znaš one široke?”

Mama: “Ma imam ali izgledam kao neka babuskara u njima. Nije ni bitno, i onako samo idem do doktorice i ponekada u radnju, tako da.”

Sin: “U redu. Ajmo sad. Ne želiš da zakasnimo valjda? Jesi sve ponela?”

Mama: “Samo još torbu i spremna sam. I sine… hvala što mi pomažeš.”

Vožnja je bila kratka i ubrzo su se našli pred odredištem. Izašli su iz auta i polako koračali ka velikoj beloj zgradi – privatnoj klinici za ginekologiju i akušerstvo. Ona je išla ispred i on je od nazad imao prelep pogled na maminu utegnutu guzu. Gaćice su joj se jasno ocrtavale i pošto su joj se delimično uvukle među guzove, izgledalo je kao da nosi polu tangu a ne obične pamučne gaćice.

Guzovi su joj se dosta povećali što je za njega bio veoma lep prizor.

Nije razumeo zbog čega ga je njeno telo toliko interesovalo. Mislio je u sebi, dok ju je gledao od pozadi, da je verovatno razlog bio taj što je zapravo prvi put provodio više vremena sa nekom trudnicom, i da mu je prosto bilo fanscinantno kako se žensko telo menja i prilagođava. Sve je to bilo slatko i primamljivo za njegov mlad mozak.

Doktorica: “Izvolite, lezite na ovaj sto. Ja ću da pripremim gel i aparat za ultrazvuk a vi samo povucite majicu do grudi.”

Sin: “Dozvoli meni.” – uhvatio je kraj majice i nežno je podizao otkrivajući njen veličanstven stomak.

Doktorica je premazala gelom deo stomaka što je mami naravno veoma prijalo ali se suzdržavala od bilo kakve reakcije. Sin je stao sa njene strane i uhvatio je za ruku. Držali su se i gledali u mali ekran.

Doktorica: “Živahna bebica vidim. Sve je normalno, otkucaji srca… Jeste odlučili kako će se zvati?”

Mama: “Pa ja… mi ne znamo još… nismo razmišljali.”

Mama i sin su gledali na ekran a zatim se pogledali međusobno. Mamine oči su se napunile suzama. Sin je naslonio svoje usne na njeno čelo i pomazio joj lice.

Doktorica: “Čestitam. Devojčica je prava i zdrava. A sada bih zamolila mladog gospodina da mi pomogne za trenutak. Samo joj malo spustite niže helanke i pridržite ih dok nešto ne proverim.”

Sin je zastao na trenutak i pogledao mamu koja mu je dala do znanja da je sve u redu. Otišao je pored doktorice i nežno uhvatio vrh maminih helanki i krenuo da ih spušta.

Sin: “Ovoliko?”

Doktorica: “Još niže molim vas. Samo da opipam ovaj deo donjeg stomaka.”

Spustio je još niže ali nije shvatio da je usput držao i gaćice. Ubrzo su mamine svetle dlačice počele da se pojavljuju. Uzbuđeno je gledao znajući da je veoma blizu gornjeg dela mamine pice.

Podigao je pogled i primetio da ga mama sve vreme posmatra i ubrzano diše.

Pogledi su im se sreli a mama je mogla da oseti kako spoljni delovi njegovih prstiju dodiruju nežne dlačice tik iznad klitorisa. Bio je to specifičan i poseban trenutak ispunjen tenzijom između majke i sina.

Doktorica: “Sve je u najboljem redu. Hvala vam budući tata i zamolila bih vas da vodite računa o bebi zajedno sa majkom. Ovo su sada najvažniji trenuci. Nema teškog posla, nema mnogo nerviranja… na stres zaboravite.”

Mama: “Khm… mislila je da si ti otac. Verovatno konta u sebi – Bože, matorka uhvatila ovog slatkog mladića.” – vozili su se ka kući.

Sin: “Hahahaa… da, konta žena – ova baš voli piletinu.” – smejali su se i šalili celim putem, izbegavajući na taj način da spomenu onaj lepi, senzualni trenutak tokom pregleda.

4.MOKRO MESTO

Ušli su u kuću i mama je odmah otišla do kauča i zavalila se u njega.

Mama: “Ufff… crkla sam. Ovaj mali izlet a ja sam već mrtva. Znam da sam sad već bezobrazna, ali molim te da me izuješ ako ti nije problem.”

Skinuo joj je patike i čarape bez pogovora i za trenutak uhvatio njena stopala u svoje šake da ih izmasira. Zatvorila je oči i uživala u masaži koju joj je sin iznenada priredio.

Mama: “Ruke su ti zlatne. Hvala ti sine. Joooj moram ustati i presvući se pod hitno. Moram u svoj mekani ogrtač.”

Sin: “Mama zar ne možeš još malo da odmoriš pa ćeš posle?” – ustala je i krenula ka svojoj sobi.

Mama: “Veruj mi… moram pod hitno da skinem svoje… moram presvući donji veš. Imam u poslednje vreme neke male nezgode pa zato.”

Sin: “Nezgode? Sa donjim vešom?” – zaintrigirao se na njene reči.

Mama: “Ma da. Ne pitaj me ništa… jako sam razdražljiva i lako se uzbudim, da tako kažem. Ništa ne brini, samo ću da presvučem gaćice, navučem mantil i silazim dole.”

Gledao ju je kako se udaljava i ponovo se zagledao u njenu pozamašnu guzu. Voleo je kako je blago vibrirala dok se udaljavala od njega. Zamišljao je kako je sigurno fina i mekana, nežna…

Sin je sedeo i čekao da se mama pojavi ali nje nije bilo ni posle 15ak minuta. Malo se zabrinuo i odlučio da proveri jel je sve u redu. Pokucao je na vrata ali nije bilo reakcije.

Nežno je spustio kvaku i zavirio unutra.

Mama je ležala na krevetu u svom kućnom mantilu.

Bila je na boku i tiho hrkala, a na podu pored kreveta su se nalazile njene bele gaćice koje su mu odmah oduzele svu pažnju.

Sin ju je oprezno posmatrao i odlučio da pokupi “prljave” gaćice sa poda. Pokrio ju je tankom plahtom i izašao iz sobe.

Čim se našao pred vratima shvatio je da su gaćice bile potpuno mokre i mnogo teže nego što bi trebalo. Jak ženstveni miris je dopirao od njih… aroma mu je veoma prijala. Osećao se uzbuđenim i nežno je stisnuo svoj kurac preko pantalona. Organ mu je odmah zaživeo.

Utrčao je u kupatilo, stao pred ogledalo i primakao gaćice licu. Gledao je i nije verovao koliko su bile natopljene. Refleksno je otkopčao šlic i njegov potpuno tvrd penis je bio na slobodi.

Primakao je belu tkaninu nosu i duboko udisao opojnu aromu.

Sin: “Mmmmm… kako je fino. Tako slatko…” – ispružio je jezik i počeo da liže mokro mesto koje se nalazilo ispred mamine pice i koje je upilo najviše sokova.

Kurac mu se grčio ali ga nije dodirivao. Uživao je u ukusu i mirisu maminih gaćica i nije želeo sve da pokvari ranim orgazmom. Držeći tkaninu na nosu, pogledao se u ogledalo i shvatio da je to što vidi pred sobom nemoralno i pogrešno.

Ipak, njegovi hormoni su kao i kod svakog tinejdžera obuzeli njegov um i nije mogao da stane. Spustio je gaćice i obavio ih oko svog penisa. Osetio je hladnoću od koje se naježio. Stisnuo je gaćice čvrsto oko kurca i počeo da drka.

Osećaj je bio fantastičan i nije mu trebalo više od par pokreta rukom da dovede sebe do orgazma. Slobodnom rukom se uhvatio za lavabo ispred sebe i počeo da puni spermom mamine gaćice koje, već prethodno natopljene, nisu mogle mnogo da upiju pa su se kapljice sperme našle i na njegovim prstima, a neke su uspele da kapnu i na pločice pod njim.

Smirio se, umio svoje lice i mokar organ, i otišao da malo prošeta i razbistri um.

Sin: “Ideš već na spavanje? Pa zar nisi odspavala skoro sat vremena posle pregleda?” – večerali su u kuhinji to veče i ćaskali.

Mama: “Ma ne možeš da veruješ koliko spavam. Ja kao da sam i sama beba a ne da nosim bebu. Jako smo rano ustali jutros i uveliko sanjam krevet.”

Sin: “U redu. Ajde ti onda lezi a ja ću doneti kremu pa da te namažemo.” – za razliku od prošlog puta, ovaj put se nije bunila već je čak i srećno čekala taj trenutak.

Mama: “Moj zlatni dečačić. Daj mi samo 10ak minuta da se sredim i dođi u moju sobu.”

Nakon što je sve obavila u kupatilu, otišla je u svoju sobu i legla u krevet. Jorgan je postavila preko svojih nogu i svog intimnog dela a spavaćicu u obliku nežne haljinice je podigla do svojih bujnih grudi.

Sinov pogled u klinici tog jutra joj je ostao kao usečen u glavi i osećala se veoma čudno.

Nije znala da li je taj osećaj bio osećaj napaljenosti, ali je znala da joj je mamio osmeh na lice i leptiriće u stomaku.

Spustila je ruku pod jorgan i prešla prstima preko svoje pičkice koja je bila gola jer je odlučila da spava bez gaćica. Češkala je svoju šumicu iznad pice čekajući da sin dođe u sobu.

Sin: “Jesi spremna mama? Evo bio sam vredan dok si spavala danas pa sam otišao u apoteku da kupim još jednu ovu tvoju kremicu za stomak, video sam da ti je ona stara pri kraju.” – seo je na krevet pored nje i pomilovao joj stomak.

Mama: “Hvala sine, da puno je koristim pa se brzo istroši. Osećaš li? Sada je mirna. Uvek se smiri ovako predveče i ne budi me do jutra.”

Sin: “Jel znaš kako ćeš je nazvati?” – utrljavao je kremu na ruke.

Mama: “Ja? Pa to moramo zajedno da odlučimo… to će biti i tvoja beba. Mislim, seka beba.”

Sin: “Hahahah… pa dobro, smislićemo neko lepo ime. Mada, oduvek sam želeo da imam seku Jovanu.”

Mama se začudila na ovu njegovu misao. Jovana je bilo ime na koje bi se uvek vraćala kada bi razmišljala o toj temi.

Mama: “Jovana? Sine, pa to je prelepo ime. Da, Jovana! Želim da se tako zove.”

Sin: “Stvarno ti se sviđa? Onda je rešeno – biće prelepa Jovana. A sada se opusti i misli o nečemu lepom. Zaslužila si da odmoriš i da uživaš.”

Spustio je dlanove masne od kreme i počeo kružnim pokretima da prelazi preko gornjeg dela stomaka. Mama je zatvorila oči i duboko disala osećajući se predivno usled sinovih preciznih dodira.

Sin: “Jako ti se ovo sviđa zar ne? Primetio sam to još juče… opušta te potpuno.”

Mama: “Mhm… nemaš pojma. Kao da sam u raju.”

Dodao je još kreme i prešao na srednji deo stomaka. Obilazio je oko isturenog pupka a zatim veoma nežno svojim prstima prežao preko njega.

Mama: “Mmmm… slobodno. Osetljiv je ali je tako lepo.” – dok joj je sin masirao pupak ruka joj je počela tražiti svoj put ka slatkom mestu.

Blago je razmakla noge i zavukla ruku pod jorgan. Dodirnula se i tada shvatila da je sin sigurno primetio.

Otvorila je oči i videla kako joj mazi pupak i gleda njenu ruku koja je naslonjena na pici bila skrivena pod pokrivačem.

Mama: “Sine… ja…”

Sin: “Pssst. Opusti se mama, u redu je. Hormoni ti sigurno divljaju nakon toliko meseci. Takva zgodna žena u najboljim godinama, a tako dugo bez dodira. Sve razumem.” – nastavio je da je maže dok su njeni prsti počeli da kruže i stiskaju veliki topli klitoris.

Sin: “Mmm… ova krema predivno miriše na tebi.” – spustio je glavi i osetivši njegov topao dah na sebi, mama je počela brže da se trlja.

Pička joj je uveliko stvarala velike količine sočnih sokova pa joj je prst lagano ušao u topao otvor.

Mama: “Mhhh… pupak sine, dodirni ga molim te.”

Sin: “Jel ti se to sviđa? Tako je mekan mama, tako divan.” – spustio je glavu još niže i poljubio mamino mekano i ispupčeno dugmence.

Mama: “Ahh…” – dva prsta su je jebala dok je upijala poljupce koje je sin slao po njenom stomaku.

Kurac mu je pucao u gaćama ali se plašio da ga dodirne. Uživao je u poljupcima i u maminom trljanju iako nije mogao da vidi taj jebozovan prizor… a tako je hteo. Mokri zvukovi nabijanja prstiju u maminu pičku su bili dovoljno glasni da mu probude sve zabranjene misli.

Sin: “Tako si… mama nemam reči.” – usne je zamenio jezikom i lizao joj je pupak i dalje masirajući rukama stomak.

Mama: “Da… uhh da sine. Lickaj ga, jače slobodno.” – treći prst je završio duboko u njoj i čim je sin pojačao svoje lizanje počela je da svršava uz potoke tople tečnosti koja je klizila iz njene pičke.

Mama: “Aaaaa… joj stani. Molim te.” – prestao je i podigao pogled ka mami. – “Izvini sine, nisam trebala ovo da tražim od tebe…. zanela sam se i… otelo se kontroli.”

Sine: “Ne brini mama. Znam koliko ti trebaju ovakvi momenti… ovakva olakšanja. Ne postoji ništa lepše od toga da ti pomognem koliko mogu. Ajde, dozvoli mi da ti skinem gaćice i presvučem u suve, siguran sam da su ove natopljene i da će ti samo smetati.”

Mama: “Teško sine da ćeš imati šta da skineš. Ja ih… nisam ih obukla. Ponekada spavam bez njih. Tako da…”

Sin: “Logično je zapravo, verovatno bi morala stalno da ih presvlačiš jer se, kako kažeš, lako uzbudiš. Onda mi dozvoli makar da te malo obrišem.” – uzeo je maramice sa stola pored i izvadio dve koje je presavio.

Bilo je jasno, kada se podigao da ih uzme, da je bio u polu erekciji i mami to nije promaklo.

Zagledala se u izbočinu i ponovo se osetila napaljenom iako je svršila samo par minuta ranije.

Mama: “Jesi siguran da… jako sam mokra dole.”

Sin: “Ne brini. Zato sam tu…” – gledao ju je u oči i zavukao ruku pod jorgan.

Ona takođe nije skidala pogled sa njega i lickala je svoje mokre prstiće čekajući da je sin obriše.

Namestio je maramicu preko pice i povukao par puta od dole ka gore.

Sin: “Zaista si veoma mokra mama. Dobro da sam uzeo dva listića. Sada ću samo malo da…” – zavukao je maramicu sa dva prsta nešto dublje u vlažnu picu i nežno kružio da bi pokupio što više maminog ejakulata.

Mama: “Mhh…” – trgla se i opet osetila jedan mali, sitan ali sladak orgazmić.

Sin: “Sada si čista i spremna za spavanjac. Molim te da se ne osećaš loše zbog ovoga. Nisam ja više toliko mali i razumem tvoje potrebe, ok?”

Mama: “U redu. Hvala što si tako dobar prema meni, i što se ne ljutiš.” – poljubio ju je u obraz, pokrio je i izašao iz sobe.

5.VEŽBE DISANJA

Mama: “Ohoo… dobro jutro uspavanko.” – spremala je doručak kada je sin ušao u kuhinju.

Bio je krmeljavih očiju i raščupane kose. Zevao je i seo za sto ratežući se.

Sin: “Trebala si me probuditi da ti pomognem. Jel ima možda kafice?”

Mama: “Nema potrebe da te budim ranije, tek sad si se odmorio prvi put od kad si se vratio kući. Ima kafe u aparatu. Hoćeš i malo mleka?”

Potvrdio je i tek tada shvatio kako je mama bila obučena. Dole utegnuta u usku trenerku, a gore je imala samo veliki sportski grudnjak koji je čvrsto držao njene ogromne sise, u koje se odmah zagledao.

Mama: “Da, znam da su velike sine. Imala sam toliko mleka jutros da sam lagano mogla da napunim ovu tvoju šolju sa njime. Evo ti kafica.”

Sin: “Izvini što… baš su ti porasle, tek sad vidim. A ta kombinacija, jel je to neka nova varijanta? Sigurno ti prija za stomačić kada je tako slobodan.” – popio je gutljaj tople kafe.

Mama: “Jeste da mi prija, ali to je pre svega zbog vežbi na koje idem danas. Vežbe disanja radimo pa mi je udobnije ovako pošto tamo bude jako toplo. Hoćeš me odbaciti kada doručkuješ?”

Sin: “Naravno mama. Jel ti treba pomoć neka, mislim… mogu sa tobom ako…”

Mama: “Stvarno? Pa žene tamo uglavnom budu sa muževima ali, ja sam uvek išla sama pa mi je instruktorka pomagala. Ako želiš to bi bilo sjajno.” – osmehnula se i poljubila sina u obraz.

Sin: “Naravno, ionako nemam šta pametnije da radim. Jedino, pre nego krenemo, želeo bih da napravimo par slika.”

Mama: “Hahaha… vidim da ti se sviđa ovaj moj grudnjačić. Ajde… hoćemo tu?” – sin je potvrdio i otišao po aparat.

Sin: “Jel bi htela da vežeš kosu da bi istakli tvoje prelepo lice?” – poslušala ga je i vezala dugu plavu kosu u rep.

Mama: “Nisam ja… ti si prelep znaš. Ajde, kako da se namestim?”

Sin: “Neću te navoditi, ostavljam tebi da se namestiš kako ti odgovara, a ja ću samo da slikam.”

U početku je pomalo stidljivo pozirala sa osmehom na licu i bistrim, vedrim pogledom. Kasnije se sve više opuštala i počela da se namešta i da ističe svoje pozamašne obline.

Mazila je stomak i isturala svoje grudi, pućila svoje usne. Sin je uživao dok je pucao jednu sliku za drugom.

Mama: “Možda malo ovako…” – okrenula se, malo razdvojila noge i gledala u objektiv preko ramena.

Sin: “Opaaa… sjajno mama! Možda ako bi se samo malo sagnula?” – nije čekala već je odma spustila gornji deo tela i naguzila se u uskoj trenerci.

Slike su postajale sve seksipilnije i opuštenije. Uhvatila je potom svoje grudi i jebozovnim pogledom gledala u sina koji je sve češće pritiskao dugme.

Mama: “I? Šta kažeš? Prirodan talenat, zar ne?” – prebacila je gornji deo trenerke preko sebe, uvukla ruke u rukave i zakopčala se.

Sin: “Mama, možeš da mi pričaš koliko hoćeš ali siguran sam da si imala iskustva sa ovim i ranije. Mislim, pogledaj ove poze, poglede… sjajno!” – gledao je u aparat i menjao slike diveći se lepoti i seksipilnošću mame koja je na sve jednoj slici bila neodoljiva.

Stigli su sa zakašnjenjem u malenu školsku salu. Na sredini sale su na strunjačama u polu krugu sedele trudnice a iza njih i njihovi partneri. Njih dvoje su se brzo raskomotili i seli na slobodnu strunjaču. Mama je sedela u “turskom” sedu a sin raširenih nogu tik iza nje.

Mama: “Izvinite što kasnimo, gužva u saobraćaju. Nadam se da nije problem da se priključimo?”

Instruktorka: “Sve je u redu. Jel je ovo novi dečko ili?” – pogledala je ka sinu koji je sedeo iza majke.

Mama: “Ne, ovo je moj sin o kojem sam vam pričala. Ponudio se da bude uz mene. Nadam se da je to u redu?” – instruktorka se nije bunila i vežbe su mogle da počnu.

Lagano podizanje ruku u vis i vežbanje različitih tehnika disanja je sinu bilo zanimljivo ali nije imao mnogo kako da pomogne osim što je verbalno pokušavao da usmerava mamu na pravi tempo i dubinu udisaja.

Vremenom su se ne svesno približili jedno drugom dok u jednom trenutku nisu bili praktično priljubljeni.

Njena topla leđa i guza su ga dodirivali, a njen miris ga je opijao. Nije mogao da se susdrži usled blagog trenja i kurac je počeo da mu se diže.

Mama: “Khm khm…” – opomenula ga je i pribila se do kraja uz njega kako ostali u grupi ne bi primetili da se uzbudio.

Instruktorka: “Bravo… sjajni ste danas. Pravimo malu pauzu, osvežite se pa ćemo još jednom ponoviti i slobodni ste.” – ljudi su počeli da razgovaraju i da uzimaju vodu.

Mama: “Pssst. Šta je sa tobom? Hoćeš da te vide takvog…?” – šaputala mu je preko ramena i dalje pribijena uz njegov tvrd organ.

Nije se iskreno ljutila, naprotiv toplota i tvrdoća njenog sina ju je uzbudila i povremeno bi se nežno pomarala kako bi ga održala tvrdim. Ipak, morala je da glumi.

Sin: “Izvini… ove silne trudnice i sve…” – pokušavao je da skrene u drugom pravcu i da prebaci “krivicu” na žene oko njih a ne na svoju majku zbog koje je zapravo i bio napaljen.

Mama: “Stvarno? Sviđaju ti se trudnice? Nisam znala da se ložiš na njih. Nisam trebala onda da te povedem sa sobom.”

Sin: “Da, mislim da su trudnice prelepe i… jako zgodne, prefinjene.”

Mama: “Čekaj. To znači da sam i ja takva?” – gledala ga je preko ramena i osetila je na svojim donjim leđima kako mu se kurac grči i pomera.

Sin: “Naravno mama. Mislim da si ti čak i najlepša od svih ovde.”

Mama: “Joj Bože, stvarno si… a na šta misliš konkretno?” – želela je da čuje i pribila se još bliže svojim leđima na njega.

Sin: “Ovaj tvoj stomak recimo.” – obgrlio ju je rukama i namestio dlanove na njen otkriven stomak. – “A naravno i grudi, tvoje noge mama, butine… guza…” – mazio joj je stomak dok je nabrajao.

Mama: “Laskavče jedan lažljivi. Šta još?” – prijalo joj je da neko hvali njeno “trudno” telo.

Sin: “Tvoje oči, nosić, usne… I ja ne lažem. Tebe nikada!”

Mama: “Usne, oči…? Slušaj ti napaljenko, hvala ti ali ja sam ti majka, jesi zaboravio možda na taj mali detalj?” – odjednom je naglo promenila raspoloženje.

Sin: “Nisam zaboravio…”

Instruktorka: “Ajmooo… još par minuta i gotovi smo. Dakle idemo jen, dva…”

Mama: “Nastavićemo ovaj razgovor kući, jel jasno?”

Ostatak vežbi je protekao u napetoj i tihoj atmosferi između njih dvoje. Bez razgovora su se spakovali i kolima krenuli ka kući.

Mama: “Ne znam šta bih ti rekla… ja sam kriva zbog svega. Nisam trebala da ti dozvolim da me mažeš i…”

Sin: “Prestani mama. Znaš da sam ja insistirao, ali nije ovo zbog toga. Ti si sjajna, lepa i sve, ali druge žene su me zapravo napalile a ne rođena majka pobogu. Neću više ići sa tobom ako ti je neprijatno.”

Mama: “Druge žene, jel tako? A zašto onda i dalje imaš izbočinu dole?” – spustio je glavu i zaista je još uvek bio polu tvrd.

Sin: “Mama ne gledaj me tamo! Rešiću to kad stignemo kući.”

Mama: “Pa, evo nas…” – ušli su u kuću i sin je odmah krenuo ka kupatilu.

Znatiželjna, mama je krenula za njim i kada je krenuo da zatvara vrata video ju je ispred sebe. Izraz lica joj je bio tužan.

Sin: “Jesi dobro?” – odlučila je da mu se otvori.

Mama: “Izvini… sebična sam bila. Ljutila sam se na tebe a ti si me samo hvalio i… molim te, dođi sa mnom u sobu.” – uhvatila ga je za ruku i otišli su kod nje.

Skinula je gornji deo trenerke i oprezno legla leđima na krevet. Uzela je njegovu desnu ruku i namestila je na osetljiv stomak.

Mama: “Ja sam zapravo ta koja nije bila iskrena. Kada sam ga osetila na leđima… Samo sam želela da ga vidim!”

Sin: “Koga mama?”

Mama: “Tvoj… tvoj… da ga vidim. Nisam videla ni jedan godinama a ti eto sada baš trebaš da se… olakšaš. Molim te, uradi to tu pored mene, bolesno je znam, ali učini mi.” – nije mogao da veruje svojim ušima, ali je postajao sve tvrđi od same pomisli.

Sin: “Jesi sigurna mama?” – zavukao je ruku u trenerku i uhvatio se za napaljen penis.

Mama: “Jesam… potpuno sam sigurna. Želim da maziš moj stomak i da drkaš preda mnom.” – izvukao ga je napolje i počeo da masturbira mazeći mamu oko pupka i po njemu.

Sin: “Jel ovako mama? Jesi ovo želela?”

Mama: “Uhhh… jesam sine. Tako tvrd, moćan, topao… tako mlad kurac. Priđi mi još malo, želim da ga osetim sasvim blizu.” – sva ta ogromna količina nakupljenih hormona je počela da govori iz nje.

Prišao je maminom licu i drkao ga par centimetara ispred. Udisala je njegovu aromu i odmah zavukla ruku u gaćice. Počela je da nabija prste u svoju napaljenu pizdu ne skidajući pogled sa sinovog glavića koji se caklio svakim pokretom sve više.

Mama: “Reci mi, ali budi iskren – jesi zaista postao napaljen zbog njih, ili zbog mene?”

Sin: “Mama, ne radi mi to…” – drkao ga je jače i brže ne prestajući da mazi i blago stiska mamin stomak.

Mama: “Želim da znam… moram da znam da i dalje mogu da napalim muškarca pa makar on bio i moj rođeni sin. Moj mladi, zgodni, napaljeni dečkić.”

Sin: “Uhhh… da mama, priznajem. Jako si me napalila, nisam ni primetio druge, samo tebe!”

Mama: “Aaaahhh…! Samo…mene…” – na ove reči i njegovo priznanje je svršila i tako poskočila da je dotakla svojim licem sinov kurac.

To ga je prebacilo preko ivice!

Namestio je penis preko maminog stomaka i počeo da prska svojom tečnošću po njemu.

Mama je bila iznenađena ovim potezom jer se i dalje tek oporavljala od jakog orgazma. Bila je srećna iznenadnim poklonom u vidu sinove sperme i toplota sa stomaka se ubrzo prenela na celo njeno telo.

Mama: “Ufff… svršio si mi na stomak! To si hteo, zar ne? To te pali? Tako je lepo sine. Tako toplo… mirisno.” – prstima natopljenim od svojih sokova je počela da razmazuje spermu svuda po stomaku. – “Vidi kako ti je umazan kurac od sperme. Moje gaćice taman vape da ih skineš. Možeš da se obrišeš sa njima ako želiš.”

Sin je i dalje drhteći svukao maminu trenerku zajedno sa gaćicama, ostavivši joj musavu pičku golu. Uzeo je mamine mokre gaćice i počeo da briše svoj umazani glavić iz kojeg se još po koja kap cedila.

Mama: “Daj mi ih, a ti me obriši i obuci mi čiste.”

Sin: “Jesi sigurna? Znam da voliš da budeš u krevetu bez njih.” – uzeo je mekani papir i obrisao maminu toplu pičku.

Po prvi put ju je osmotrio kako treba i odmah se zaljubio u nju. Bila je veoma velika, ispupčena, praktično natečena. Usne jako izražene i razdvojene tako da se kanal jasno video sa vlažnim zidovima crvenkaste sluzokože. Klitoris roz, velikog obima i potpuno otkriven.

Uzela je prljave gaćice, obrisala svoj stomak od sperme sa njima i takve ih primakla licu.

Mama: “Da… upravu si. Neka mi ribica diše malo. A sada izađi, želim da se malo igram i da ručkam pre nego utonem u popodnevnu dremku.” – licnula je spermu sa gaćica i pokazala mu da izađe.

6.PREGLED

Mama: “Danas je malo drugačiji… intimniji pregled. Jel je problem da me sačekaš ispred?”

Sin: “Ma nije naravno. Tu ću sedeti a ti viči ako nešto zatreba.” – pustio joj je ruku i laganim korakom je ušla u ordinaciju.

Nakon što je porazgovarala sa doktoricom o uobičajenim stvarima, simptomima i uopšteno o načinu na koji provodi trudničke dane, svukla je helanke i gaćice, i namestila se na udobnu kožnu ginekološku stolicu.

Doktorica: “Dakle disanje ide sjajno za sada. To je dobro čuti. A jeste malo radili i vežbice sa vaginom koje smo spominjali?”

Mama: “Pa uglavnom uveče pred spavanje se malo opustim i onda. Prstima uglavnom širim usnice i tako.”

Doktorica: “Trebate češće, slobodno i u toku dana, kada se recimo tuširate. Morate malo dublje, želite da potpuno budete spremni kada beba krene. Evo dozvolite čisto da proverim kako sve izgleda.” – raširila je picu prstima koji su bili u tankim rukavicama, i počela da masira unutrašnjost vaginalnog kanala.

Doktorica: “Tako. Samo se opustite što više možete. Ući ću malo dublje, a vi mi recite ako osetite neku neprijatnost.”

Doktorica je i dalje mrmljala i objašnjavala ali mamu to nije zanimalo. Ona je zatvorenih očiju zamišljala kako je sin taj koji je dodiruje, koji joj gura prste i nežno joj pritiska mokar vaginalni kanal. Osmeh joj se pojavio na licu a sokovi su ponovo počeli da cure iz nje.

Mama: “Da… sine, tako je… gurni prste dublje.” – izgovorila je tiho, kao u nekom polu transu.

Doktorica: “Molim? Rekli ste nešto?” – izašla je iz nje i uzela papirne ubruse da je obriše.

Mama: “Šta? Ne ne, ništa… khmm, uradiću kako ste rekli. Obratiću pažnju na to.” – zbunjeno je rekla.

Doktorica: “Drago mi je što shvatate ovo ozbiljno. Porođaj se bliži i ne želimo neugodna grčenja i preveliku bol, zar ne?”

Nakon tog kratkog pregleda, mama se obukla u svoje bele gaćice i tanke helankice i izašla iz ordinacije. Sin ju je čekao ispred.

Sin: “Jel sve bilo u redu?” – krenuli su ka kolima.

Mama: “Ma jeste…” – nije bila uobičajeno raspoložena.

Sin: “Hmm, ne zvuči baš tako. Jel mogu nekako da pomognem možda?” – startovao je automobil i uputili su se ka kući.

Mama: “Da mi pomogneš?” – i dalje su joj seksualne misli sa sinom prolazile kroz glavu.

Skupila je noge koliko je mogla i pomerala se guzom u mestu, želeći da nađe udobniji položaj. Osećala se napaljenom i želela je što pre da dođu kući kako bi se pozabavila tim “problemom.”

Mama: “Uhh… ne brini sine ništa. Samo, ubrzaj malo, trebam nešto da obavim… hitno.”

Sin je dodao gas i za svega par minuta su stigli kući.

Mama je kao i uvek prvo sela na kauč sa patikama na nogama, pa je sin odlučio da joj ponovo pomogne da se izuje. Kleknuo je pred njom i počeo da je izuva.

Sin: “I? Šta je bilo toliko hitno?”

Mama ga je pogledala veoma nežnim skoro pa tužnim pogledom, i blago raširila noge. Na helankama ispred njene pice se nalazilo mokro mesto kružnog oblika i poprilično velikog prečnika.

Sin je skinuo obe patike ali nije skidao pogled sa maminog vlažnog međunožja.

Sin: “Sad shvatam. Mala nezgoda, jel tako?” – potvrdno mu je klimnula glavom.

Mama: “Doktorica me je malo pregledavala detaljnije, a ja…” – spustila je pogled.

Sin: “Ajde… dozvoli mi da te presvučem i obrišem.”

Mami se lice ozarilo na ovaj njegov predlog. Ustao je i otišao po ubruse. Njeno srce je počelo ubrzano da kuca na pomisao ponovnog njegovog dodira. Bila je veoma nadražena i znala je da će i taj jedan dodir biti previše za njeno osetljivo telo.

Namestila se u sedeći položaj i skupila je noge. Sin se vratio, ponovo se spustio pred nju i uhvatio njene helankice. Gledao ju je u oči dok ih je svlačio otkrivajući njene bele, glatke noge.

Ubrzo je sedela u svojim mokrim gaćicama.

Sin: “Bože mama, šta ti je ta žena uradila kada si se ovako… “uneredila?” – umesto da ih skine, sin je raširio mamine noge i još se više zagledao u potpuno natopljenu belu tkaninu.

Mama: “Bila je veoma bezobrazna prema mojoj ribici. Nevaljala…” – koristila je piskav glasić i tužan izraz lica.

Sin: “C, c, c, c… sram je bilo. Jel bi mi pokazala kako te je… dirala?” – skupila je noge dozvolivši sinu da joj svuče gaćice.

Kada ih je svukao, raširio ih je sa rukama i ponovo se zagledao. Prišao je i pomirisao ih, osetivši dobro poznatu maminu aromu.

Mama: “Prvo je stislula ovaj moj klitoris. Moj maleni, osetljivi klitić.” – štipnula ga je i tiho zajecala.

Sin: “Zaista? Jel je možda i malo masirala to tvoje ispupčeno nežno mesto?” – prišao je desnom rukom i vrhovima prstiju počeo da ga masira.

Mama: “Ufff… jeste, jeste… pokupila je moje sokiće i zamazala ga je.” – poslušao ju je i pokupivši sokove koji su curkali, nastavio da je trlja.

Sin: “Mmm… tvoji slatki sokići. Tako topli, lepljivi… mirisni.”

Mazio ju je dok je nežno i u talasima svršavala na njegov miran dodir. Uhvatila je svoje bujne grudi i stiskala ih je preko tanke majice. Sin je počinjao da postaje sve tvrđi i napaljeniji. Slobodnom rukom je izdigao njenu majicu i masirao potom njen stomak, obraćajući posebnu pažnju na mamin pupak.

Mama: “A onda je rekla… da trebam da vežbam… da širim svoju ribicu. Zbog bebe… da lakše prođe kada bude vreme za to.” – poljubio je mamin stomak i zabio dva prsta duboko.

Sin: “Jel ovako?” – gurao ih je i okretao ruku kako bi je što bolje osetio.

Mama: “Uuuu… da… baš tako. Dublje je rekla, dublje i još malo snažnije.”

Polizao joj je osetljivi pupak i gurnuo i treći prst koji je njena široka pička lako prihvatila. Zabio ih je što je dublje mogao i počeo nešto jače da je jebe.

Zajedno su stenjali a sin je primetio da mama gleda ka njegovom kurcu koji je uveliko bio dignut i jasno vidljiv kroz trenerku. Shvativši njenu želju, ne prestajući da je zadovoljava prstima, svukao ih je zajedno sa boksericama i počeo lagano da ga navlači pred njom.

Mama: “Prosto… ufff… prosto ne verujem kako me dobro širiš… tako sa osećajem. Želela bih da ti se malo i zahvalim. Ajde, priđi mi bliže sa tim tvojim tvrdim…”

Ustao je i levo kolena naslonio na kauč pored mame. Pružila je svoju ruku i poprilično čvrsto zgrabila njegov topao organ.

Sin: “Ahh…” – poskočio je iznenađen jačinom njenog stiska, i počeo još jačim tempom da joj gura, sada već četiri svoja prsta.

Mama: “Sine… ne mogu od stomaka. Molim te, priđi mi još malo. Želim da ga poljubim.” – izašao je prstima i počeo da mazi mamin stomak primakavši joj se do lica.

Pre nego je uspela da poljubi sinov kurac, on se spustio i poljubio je vatreno u njene usne.

Začudila se ali je bila veoma srećna i uzvratila je poljubac. Ljubili su se strastveno ali u isto vreme i nežno, osećajno. Jezici su im se preplitali i razmenjivali su pljuvačku postajući sve vreliji u tom trenutku.

Sin: “Izvini… morao sam ovo da uradim.”

Mama: “Zar izgledam kao da se ljutim? Želim da poljubim još nešto tvoje… mazi mi stomak, mazi me…”

Ne puštajući sinov kurac iz ruke, počela je da ga ljubi i liže celom dužinom. Sin se zabavljao sa maminim stomakom, ali je zavukao ruku i pod njenu majicu i brus želeći da stisne njene nabrekle grudi.

Osetio je toplo mleko kako lagano curi iz velikih bradavica, i mazao ju je sa njime dok se ona spremala da napokon oseti njegov kurac u svojim ustima. Pogledi su im se sreli. Zinula je koliko je mogla i počela da gura crveni, mokri glavić svoga sina osećajući kako ispunjava njenu usnu duplju.

Sin: “Mmmm…” – pomazio je njene svilenkaste plave šiške i gledao kako ga sporo ali potpuno jebozovno guta i sisa.

Osećao se kao da mu je organ u vakumu. Cvilio je i jedva uspevao da održi ravnotežu usled maminog sve bržeg sisanja. Kukovi su počeli da mu se pomeraju, pomažući majci da ga praktično celom dužinom primi.

Sin: “Mama, ja… uhhh… ne mogu više…” – i zaista, sekunde su ga delile od orgazma.

Taj kratki oralni užitak je došao nenadano i nije bio spreman da dugo izdrži. Bio je veoma mlad, napaljen do neba na svoju trudnu majku… prosto, previše stvari se desilo u kratkom roku da bi mogao da isprati taj tempo.

Davao je mami jasne znake ali se nije obazirala. Oči su joj se punile suzama ali nije stala sa svojim pokretima. Uhvatila ga je za guzove i nabila ga još dublje. Bilo je to previše za njega i počeo je glasno da svršava.

Sin: “… Mamaa…” – gutala je sve uživajući u toplom napitku.

Slankasti ukus joj je ispunio sva čula… bio je tako ukusan, tako fin.

Mama: “Mmmm…” – izašao je iz nje ne mogavši više da izdrži. – “Njam njam!” – nasmejala se i oblizujući svoje usne gledala u zadihanog sina.

Sin: “Hahaha… joj, nemam snage ni za smejanje.” – seo je pored nje i čvrsto je zagrlio pazeći naravno na njen stomačić.

Mama: “Rekla sam ti da sam posebno razdražljiva u ovom periodu. Onaj dan kada sam osetila tvoju spermu s mojih topliha gaćica – poludela sam. Morala sam ponovo da je osetim. Sine… preukusan si!”

Sin: “Hvala što to kažeš. Ali…” – lice mu se snuždilo. – “Znaš da je ovo pogrešno u svakom smislu mama.”

Mama: “Šta je sada sine? Zar smo odjednom zamenili uloga? Ne bih možda ja trebalo da budem glas razuma u ovoj kući?” – nasmejala se i laktom ga lagano odgurnula.

Sin: “A znači za tebe ovo nije pogrešno? Nije tabu?” – pomazio je njeno lice, po stoti put se diveći njenoj lepoti.

Mama: “Dečačiću moj… jel me ti voliš?”

Sin: “Naravno… znaš da te volim.”

Mama: “Pa onda u čemu je problem? Ovo je prava ljubav… iskrena, čista ljubav. Nema ničega lošeg u tome. Ali dobro, ako nisi uživao…” – krenula je da ustaje praveći se da je ljuta.

Sin: “Ne! Ne, ne… uživao sam. Ne idi. Volim te do neba… ne kajem se mama, ne kajem se ni zbog čega.” – mama se brzo nasmejala i zagrlivši svoga sina, legla pored njega.

7.GLATKICA

Kišica je počela da lupka po prozorima. Sitni, kratki zvukovi su probudili mamu iz prelepog sna i mrzovoljno je počela da podiže svoje teške kapke. Ležala je na istom kauču gde je svega par sati ranije imala krajnje intiman trenutak sa svojim sinom jedincem.

Bila je sama, bila je gola i pokrivena ćebetom. Osmeh joj se nacrtao na licu čim su sećanja počela da joj naviru. Osim kišice koja se napolju pojačavala, ništa se drugo nije čulo. Mrak se polako spuštao i zapitala se gde bi sin mogao da bude.

Ali ne, nije marila, nije brinula. Veliki je dečko – pomislila je i potpuno se opustila. Ustala je i počela da se rasteže. Počeškala je svoj stomak i pomazila svoju i dalje delimično vlažnu picu. Njene svetle dlačice su bile neprijatno ulepljene i pomislila je kako je pravi trenutak za tuširanje i brijanje.

Još uvek uspavana, kao zombi se dogegala do sobe, uzela čist donji veš i uputila se ka kupatilu. Zakoračila je u kadu i pustila mlaku vodu da teče. Stajala je i prolazila prstima kroz svoju kosu masirajući teme glave. Tada je tek počinjala da se zaista budi. Mekani, mirisni šampončići su pravili nežnu sapunicu na njenom glatkom telu, nozdrve su joj bile ispunjene prelepim aromama… osmeh i dalje iskren i konstantan.

Mama: “Moj sinčić… moj dečačić…” – mislila je samo na njega.

Isprala je sapunicu sa sebe i ugasila vodu. Iskoračila je iz duboke kade i čistim peškirima obrisala i osušila svoje telo. Posebnim peškirom je zamotala svoju kosu a telo ostavila golo.

Našla je svoj omiljeni brijač a u malu posudicu je sipala mlake skoro tople vode. Podigla je svoju desnu nogu na ivicu kade i počela laganim pokretima da nanosi hladnu penu na svoju ribicu. Dlačice su ubrzo postale prekrivene belom gustom penom.

Par minuta pre nego je i počela da nanosi penu primetila je svoga sina na vratima od kupatila. Perifernim vidom ga je posmatrala ali mu se nije javljala već je uživala u njegovim pogledima. Njegova kosa je bila mokra a osmeh najveći na svetu. Nije ništa govorio, samo ju je gledao.

Mama: “Pogledaj molim te kako mi ruke drhte. Nisam navikla da me neko gleda dok se brijem, voajeru jedan bezobrazni.” – podigla je glavu ka sinu koji je zakoračio unutra.

Sin: “Nisi valjda stidljiva odjednom?” – prišao joj je skroz uz telo i nežno je uhvatio za golo dupence.

Mama: “Naravno da sam stidljiva. Šta misliš, jel bi pomogao stidljivoj mamici?” – podigla je bočicu sa penom i pokazala mu je.

Postavio je svoj dlan na koji je mama nanela malo pene.

Sin: “Izgleda da joj nije bilo dovoljno penice. Zar tvoja ribica voli još više bele tečnosti na sebi?” – spustio je ruku i nežno nanosio penu na već pokrivenu picu.

Mama: “Mmmm… da, jako voli tečnost na sebi, posebno tvoju.” – poljubio ju je u obraz, uzeo brijač i spustio se tako da je prekrivena ribica bila tik ispred njegovog lica.

Počeo je da je brije trudeći se da bude što temeljniji i precizniji. Svaki pokret brijačem je ostavljao za sobom golu, mekanu kožu.

Mama: “Najviše volim da je držim tako čistu, glatku i obrijanu… jel ti se sviđa tako?” – završio je brijanje i mokrim peškirićem ju je obrisao. Zagledao se u, za njega svakako najlepšu pičkicu na svetu!

Sin: “Prelepa je mama. Tako sočna i sjajna.”

Mama: “Hvala sine. To je moja glatkica. Upoznajte se.” – pomilovao ju je i osetio predivnu glatku i mekanu površinu.

Sin: “Mmm… glatkica. Sviđa mi se, jako mi se sviđa.” – prišao je usnama i prelazio preko nje ostavljajući samo topao dah na osetljivoj koži.

Nakon što se malo nevino igrao sa njom, namestio je svoje usne i počeo da je ljubi. Bio je oduševljen sokovima koji su odmah počeli da se stvaraju i pritom su donosili predivne mirise čineći maminu pičku još primamljivijom.

Ona je gledala na dole želeći da oseti sinov jezik duboko u sebi.

Želela je to i sve joj se činilo tako prirodno i opušteno kao da je to najnormalnija stvar na svetu za poželeti – sinov jezik u dubini mamine vagine.

Mama: “Čini mi se… uhhh… da te glatkica baš voli. Želi da je licneš. Molim te, nemoj da je ignorišeš… dozvoli joj da oseti tvoj topli jezik.”

Udaljio je lice kako bi ga mama videla, stavio je svoj kažipst u usta, oblizao ga je i namestio ga između maminih guzova. Pritisnuo ga je na malu usku rupicu a potom, i dalje je gledajući, zabio svoj jezik u vlažnu maminu glatkicu.

Mama: “Mhmm…” – prstom joj je masirao čmarić dok mu je jezik činio čuda duboko u njoj.

Noge su joj drhtale ali je nekako uspevala da se održi na njima. Bila je nestabilna ali je toliko uživala da se osećala kao da leti na nekom mekanom oblaku.

Sin: “Izvini što psujem ali tvoja glatkica je jebeno najukusnija pičkica na svetu!” – poneo ga je momenat ali se nije bunila.

Samo je još više postala napaljena čuvši te prostote. Uhvatila ga je za kosu i počela da trlja svoju glatkicu na njegov ispruženi, čvrsti jezik.

Mama: “Liži je… uvek je liži… ufff…” – praktično je tucala njegov jezik svršavajući glasno i prskajući svojim tečnoštima koje je rado skupljao i gutao.

Nije više mogla da održi ravnotežu i spustila je nogu na pod. Sin se podigao, čvrsto je držao oko struka i zagledao se u njene predivne oči.

Mama: “Uhhh… pogledaj se. Tako si musav. Neka, sad će mama da očisti svog dečačića.” – prišla je jezikom i počela da liže i skida svoje sokove sa njegovih usana i obraza.

Njegov jezik joj se ubrzo pridružio i poljupci su sustizali jedan drugog.

Mama je rukom mazila tvrd sinov kurac preko trenerke usled čega je neiskusni momak svršio u svoje gaće, puneći ih i uneređujući ih. To njegovo prskanje je mama uspela da oseti pa je, i dalje ga ljubeći, gurnula ruku u njegove gaće i počela da razmazuje spermu po njegovom organu koji se opuštao nakon jakog orgazma.

Mama je prekinula poljubac i izvukla ruku. Počela je da je liže skidajući toplu tečnost sa njih.

Mama: “Idi sad… čekaj me dole i namesti onaj svoj fotoaparat. Želim da me slikaš.” – namignula mu je.

Nije više bilo vremena za razmišljanje, samo se nasmejao, okrenuo se i pošao ka vratima.

Mama: “I još nešto. Dok me slikaš, želim da budeš go.”

Nestrpljivo je čekao u dnevnoj sobi, potpuno nag sa aparatom u rukama. Više od 15 minuta je prošlo i jedino što je u svemu bilo dobro je bilo to što mu se mladi organ potpuno oporavio i ponovo je stajao visoko, nabreklo i ponosno.

Listao je slike koje je napravio proteklih dana i divio se po ko zna koji put maminom “trudničkom” lepotom. Buljio je u aparat ne shvatajući da je mama u međuvremenu ušla u sobu i da je stajala svega par metara ispred njega. Osetio je poznati miris mamine kremice, i podigao je glavu. Prizor je bio opijajući.

Mama je pozirala sa rukom na struku, blago razmaknutim nogama i pogledom usmerenim na gore.

Izgledala je kao iz bajke. Noge su joj bile u mrežastim crvenim čarapama sa velikom čipkom koja je završavala na sredini butine. Njen bordo crveni donji veš je bio posebna priča. Dole je to bila polu providna tanga sa čipkastim dezenima u obliku malih cvetića. Njena glatkica je bila vidljiva ali tek toliko da pokrene maštu.

Grudnjak je bio velik kako bi nekako uspeo da zadrži njene nabujale grudi, takođe bordo crven sa rozim cvetićima indentični onim na gaćicama. Kosa joj je bila puštena, oko očiju veoma tanka crna linijica, usne premazane slojem rozog sjaja… a stomak glatak i prekriven kremicom.

Mama: “Ja čekam.”

I čekala je još nekoliko sekundi jer sin nije mogao da se pomeri. Gledao ju je sve dok nije shvatio gde je i šta se dešava. Drhtavim rukama je podigao aparat i počeo da slika.

Mama: “Priđi malo… želim da me dobro uhvatiš, iz svih uglova.” – podigla je tada nogu na mali stolić kako bi mogao da uhvati njeno slatko međunožje u prelepim crvenim gaćicama.

Sin: “Misliš li mama… da bi mogla malo da se… dodirneš?”

Mama: “Dodirnem? Hmmm, nisam znala da su vas i to učili. Zar sam za to davala pare? Da učiš da slikaš bezobrazne trudnice koje se ne primereno diraju?” – nasmejala se i uhvatila čvrsto svoje grudi.

Sin: “Nisi mama, ovo je čista improvizacija. Tako, stisni ih jače.” – zgrabila je grudi slušajući kako sin puca sliku za slikom.

Sin: “Vidi mama… počela si i da lučiš mleko. Jel bi mogla da..” – spustila je brus i stiskala svoje bradavice i sise još jače.

Mama: “Uhhh… kada vidim tebe tako… tvrdog, počnem da vlažim na sve strane.” – sklonila je gaćice u stranu i raširila svoju glatkicu što je više mogla.

Sin je prišao i slikao vlažan otvor osećajući kapljice maminog mleka koje su ga povremeno pogađale po telu. Naciljala je koliko je mogla i pogodila ga oko usta.

Mama: “Jel je sinčić žedan možda?” – podigao se i uhvatio rukom maminu sisu.

Obgrlio je usnama tamnu bradavicu i počeo da sisa, cedeći mamu velikom brzinom. Mleko se cedilo niz njene grudi i po stomaku dok je punio svoja usta.

Mama: “Uhhh… ne budi sebičan… Daj i meni malo sine…” – uhvatila ga je za glavu i spojila svoje i njegove usne. Mleko je počelo da prelazi iz njegovih u njena usta.

Sa punim ustima, mama je uspela da klekne i počela je da pljuje belu tečnost po sinovom krutom kurcu. Ispolivala ga je, podigla se i gledala ga u oči dok mu ga je drkala sa mešavinom pljuvačke i mleka.

Mama: “Skloni taj fotoaparat, ne treba nam više. Uhh, pogledaj kako sam ti ga zamastila sa mlekom. Jebeno je spreman za mene, jel tako?” – navlačila ga je govoreći mu veoma tiho.

Sin: “Jeste mama… spreman je za tebe… za tvoju finu glatkicu.” – držeći je za ruku, odveo ju je u njenu sobu i legao ju je na bok.

On se namestio iza nje i nežno joj je podigao nogu, savio je u kolenu i postavio tako da ima pristup njenoj vlažnoj pici.

Ljubeći joj vrat i leđa, postavio je kurac na njen ulaz i ušao lako i duboko.

Mama: “Aaaahhh… mazi je… mazi je dok je tucaš.”

Prstima koje je oblizao je počeo da masira mamin klitić nabijajući se u nju strastveno, ali bez prevelike sile i bez prebrzog tempa. Bilo je to zaista vođenje ljubavi u pravom smislu te reči.

Sin: “Glatkica… tako je mekana mama, topla. Tako me lepo prima.”

Mama: “Ufff… mislim da je zaista stvorena samo za tebe i tvoj predivan kurac. Pomozi mi sine… glatkica te želi jače…”

Podigla se i namestila se na četvoronoške. Rukom je odvojila jedan guz i sin je ugledao dve prelepe, mokre mamine rupice.

Sin: “Mama… samo od ovog prizora ću svršiti… Ne zameri, ja moram da…” – prišao je, raširio joj guzove i počeo da liže oko malog čmarića.

Mama: “Uuuu…” – vrisnula je ne očekujući takav njegov potez.

Uveliko joj je lizao čmar ali nije želeo ni da zapostavi svoju novu ljubav – glatkicu. Vukao bi jezik od samog klitorisa, preko cele pice do sjajnog, uskog čmara. Lizao je halapljivo, mljackao je glasno… daleko od toga da je bio staložen ali se nekako držao.

Podigao se i namestio kurac pred glatkicu. I tada se potpuno “otreznio” usled prizora pred sobom. Njegova prelepa majka je okrenula glavu koliko je mogla, i kroz plave šiške ga posmatrala preko ramena sa osmehom koji je topio sve oko sebe.

Ako je do tada i bilo sumnje, ona od tog trenutka više nije postojala – bio je zaljubljen! Zaljubljen do ušiju u ženu koja ga je rodila, odgojila… koja ga je iskreno volela, razumela, slušala… koja mu je bila sve.

Mokrim glavićem je mazio njene vrele usnice i ulaz u njen udobni kanalić koji je bio željan osećaja ispunjenosti.

Mama: “Želim te u sebi sine! Želim te jako… želim te puno… želim da me napuniš!” – govorila je tiho i sporo dok ga je gledala.

Ušao je jednim pokretom u nju kako bi ispunio sve njene želje. Krenuo je da je tuca nešto snažnije kao što je i htela, ali nije potpuno gubio kontrolu.

Gledali su se u oči sve vreme. Čuli su se slatki udari njene guze o njegovo telo, čuli su se uzdasi… Mazio joj je guzu pokazivajući koliko mu znači, pokazivajući da je tu, da će da je pazi i čuva.

Primetio je kako oči počinju da joj se cakle, i kako ga sve više steže svojom glatkicom. Bila je blizu pa je i on ubrzao svoj tempo.

Sin: “Želim da te napunim… želim da svršimo zajedno mama.” –

skoncentrisali su se, ali nije mogla da izdrži.

Koliko god iskusnija bila, požuda je preovladala.

Mama: “Aaaahh…” – stegla ga je jako i počela da svršava veoma glasno.

Sin je uspeo da je isprati, posebno zato što ga je osećaj njene mokre glatkice koja se grčila, potpuno raspametio.

Nabio se još jednom i počeo da svršava žestoko je puneći. To je najviše želela, ali nije mogla ni da zamisli koliko će je to dodatno napaliti i produžiti njen orgazam.

Osećala se zaista ispunjenom, u svakom smislu. Toplota je strujala njenim telom koje je drhtalo. Svaki delić joj je bio osetljiv na dodir.

Mama: “Sine…” – nije bila u stanju da priča.

Izašavši iz nje došao je na drugu stranu kreveta kako bi legao tako da bude okrenut prema njoj. Spustio je glavu i počeo da nežno ljubi njen stomak i njen pupak. Poljupce je podiza preko stomaka i osetljivih grudi, ramena i vrata… Došao je do njenog lica i poljubio joj nežne usne.

Mama: “Pokrij nas. Želim da zaspem pored tebe… i da se probudim pored tebe.” – namestila je svoju glavu na njegove grudi koje su se još uvek visoko podizale usled dubokog disanja.

Slušala je njegovo srce, slušala je i sa osmehom zaspala u njegovom naručju.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.5 / 5. Broj glasova: 193

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

8 thoughts on “Fotogenična Mama I Sin Fotograf”

 1. sasa

  predobro, napaljivo extra samo nastavi

  1. MomLover

   Hvala Saša, biće još toga 🙂

  1. MomLover

   Hvala tebi, drago mi je da si uživao 😉

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top