4.5
(241)

NAPOMENA AUTORA: Priča pred vama je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (incest, brat, sestra, romantika). Ako ove teme nekoga vređaju, molim da NE ČITA!

1. SPONTANI POBAČAJ

Ležala je u bolničkom krevetu, okružena belinom i mirisom joda. Bila je pokrivena tankom belom plahtom a iz očiju su joj se slivale suze. Nije bilo nikakvih zvukova plača – samo suze.

Svanulo je drugo jutro ispunjeno tugom nakon iznenadnog pobačaja i gubitka deteta. Spremala se za novi život, za novi početak koji je nažalost naprasno nestao. Budućnost joj se činila sivom i zamagljenom.

Zatvorila je umorne oči pokušavajući da se opusti makar na tren. Duboko je udahnula i tada je osetila mekani, njoj veoma poznati parfem. Iako se to činilo praktično nemogućim, na trenutak su joj se usne pomerile kao da se osmehuje. Otvorila je oči i ugledala ga.

Bio je to jedan slatki tinejdžer, plavušan svetle puti.

Imao je jedva nešto malo bradice koja je mekano stajala na sredini donje vilice, kosa plava, kratka sa strana a šiške nešto duže i zalizane. Srednje, skoro mršave građe i visinom ne mnogo višom od nje. Ali oči… te nebesko plave oči su je odmah usrećile, iako su i one bile zacakljene usled suza koje su htele pasti, ali nisu padale. I pored svega što ga je mučilo, nasmešio joj se dajući joj znak da je tu i da je čuva.

Sestra: “Braco. Moja beba… moja beba je…” – obratila se tiho svome bratu.

Bilo mu je veoma teško. Plakao je i on naravno, i to cele noći… ali tada, stojeći pred sestrom to jutro, nije smeo da pokaže slabost.

Prišao joj je laganim korakom i seo na krevet. Obgrlila ga je rukama naslonivši glavu na njegov stomak. Šmrcala je dok ju je brat mazio po glavi, tešeći je.

Brat: “Seko, ništa ne brini. Sve će biti u redu. Bitno je da budeš jaka, da budeš pozitivna. Mlada si, imaćeš još mnogo prilika da se ostvariš kao majka. Postoje sad neki novi programi oplodnje i…” – zaustavila ga je.

Sestra: “Braco nemoj! Dosta mi je i klinike i doktora i svega! Zaista ne razumem. Šest nedelja je sve bilo kako treba i odjednom… sve je nestalo kao rukom odnešeno. Moja beba… hoću moju bebu!” – čvrsto ga je stegla oko stomaka dok je sedeo uz nju.

Brat: “Biće seko. Imaćeš najlepšu bebu na svetu, znam da hoćeš.”

Podigla je glavu i pogledala ga svojim uplakanim očima.

Život je nije mazio. Dva propala braka za svega 30 godina života, jedan muž se propio, drugi je varao. Izgubila je svaku nadu u srećan brak, pa čak i u srećnu vezu.

Veštačka oplodnja je bila jedini način da dobije svoje dete i da unese sreću u svoj ni malo jednostavan život. Ali i to je ispalo gore nego što je mogla da zamisli.

Doktorica: “Dobro jutro.” – doktorica se iznenada pojavila u sobi držeći u ruci nekoliko papira. – “Gospođice, kako se osećate od jutros?”

Sestra: “Očajno.” – kratko je izustila.

Doktorica: “Razumem da vam nije lako ali morate biti pozitivni, ma koliko to sada čudno zvučalo. Vaši nalazi su besprekorni, zadržali smo vas nešto duže radi manjih testova ali nalazi su potpuno jasni – vi ste mlada i zdrava žena. Lako ćete ponovo zatrudneti…”

Brat: “Molim vas doktorice. Hvala vam, ali njoj je sada zaista potrebno da se malo udalji od svega ovoga. Jel mogu da je vodim kući?”

Doktorica: “U redu. Razumem… Slobodni ste da idete.”

Vožnja je bila duga ali joj je prijalo da napokon izađe iz smrdljive bolničke sobe, da oseti vetar u kosi i da uživa u prirodi oko sebe. Gledala je kroz otvoren prozor automobila i polako se oporavljala od svega što joj se dešavalo prethodnih par dana.

Njen karakter joj prosto nije davao mogućnosti da dugo pati i da se potpuno zatvori u sebe. Ona je bila veselog duha, prijatna i komunikativna osoba. Svi su je voleli i prosto je bilo neverovatno da tako jedna divna osoba prolazi kroz toliko teških trenutaka u životu.

Sestra: “Znaš, prijala bi mi jedna cigarica…” – okrenula se ka bratu.

Brat: “Što meni to kažeš? Ja ne pušim…”

Sestra: “Aha. Ja nisam tako čula. Ajde, daj mi jednu i neću reći matorcima.”

Pogledao ju je da se uveri da je ozbiljna i jednom rukom pridržavajući volan, drugom je izvukao pakovanje iz pretinca.

Brat: “To samo ovako ponekada. Kad izađem… Inače ne.”

Sestra: “Znam braco. Pazim ja na tebe iako ti to ne primećuješ.” – zapalila je cigaretu i povukla dim.

Nije ni ona bila redovan pušač ali joj se tada činilo da bi to moglo još više da je smiri. Polako je dolazila sebi skoncentrišući se na trenutni momenat, bez brige i planiranja o budućnosti.

Razlika u godinama između nje i brata je bila relativno velika, tako da se ona uvek ponašala zaštitnički prema mlađem bratu. Znala je više o njegovom društvu i mestima na koje je ponekad izlazio, nego što je on i bio svestan. Od malena je bila veoma vezana za njega… i to se nikada nije promenilo.

Mama, Tata: “Jooj… dušo naša. Dođi da te zagrlimo.” – roditelji su je dočekali toplo i vedro, znajući koliko joj je bila potrebna podrška.

Sestra: “Mama, molim te za onu jednu tvoju famoznu kaficu, sanjam je noćima. Zdravo tajo… i nemojte da plačete, samo ćete mene opet rasplakati.”

Roditelji su obrisali suze i dozvolili joj da se raskomoti i ode u svoju sobu. Znali su da joj treba mir.

Legla je u svoj krevet i osmehnula se, ponosna što ima takvu divnu porodicu koja brine i koja joj pruža veliku podršku – kako u srećnim tako i u nekim tužnijim situacijama u životu. Imala je dosta pogrešnih procena i odluka, ali su je uvek podržavali i bili uz nju.

Majka i otac topli, prijatni ljudi, njen brat nežan i pametan kao pčelica, i naravno ona. Žena čiji osmeh otopi svakoga ko je ugleda.

Vatreno crvena duga kosa, tamne oči i ten beli kao mleko.

Nije bila visoka, sa nešto krupnijom građom i veoma izraženim oblinama. Grudi ponosne i krupne, guza isturena ali čvrsta. Naravno da su se svi okretali za njom – i mladi i stari.

Brat: “Evo kevina kafica.” – spustio ju je na stolić pored kreveta. – “Znaš, ne treba da se sada zatvoriš u sobu i da budeš sama. Treba ti nešto da ti odvrati malo pažnju… da malo čak i uživaš.”

Sestra: “Da uživam… uhh, sve bi dala da mogu da se opustim. Želim dete bato, želim da budem majka… To je bio moj jedini san a sada je propao.”

Brat: “Nemoj tako, rekao sam ti već. Mlada si, lepa… ma prelepa! Naći ćeš pravog i tada će sve biti u redu. Ajde, popij kaficu u miru… odmori malo. Smisliću ja već nešto da te malo razmrdamo i oraspoložimo.” – poljubio ju je u čelo i izašao iz sobe.

Seo je za računar u svojoj sobi i počeo da surfuje po internetu. Želeo je da nađe neku lepu i prijatnu zanimaciju za svoju sestru kako bi prebrodila teške trenutke kroz koje je prolazila. Gledao je spa centre, salone lepote, masaže… ali ništa mu se nije činilo dovoljno primamljivim.

Satima je sedeo sve dok mu jedna reklama nije zapala za oko. Ušao je na sajt i zanemeo kada je video ponudu. Bilo je finansijski pristupačno a znao je da će biti sigurno interesantno i za seku.

Kao devetnaestogodišnjak u eri informatike, zarađivao je mnogo više od svojih vršnjaka praveći softvere za razne firme. Imao je završen napredan kurs i bio je sjajan u svome poslu. To ga je malo udaljilo od nekog uobičajenog socijalnog života, ali nije mario. Znao je da je mlad i da će biti vremena i za cure i za zabavu.

Sestra: “Jel mogu da pitam čemu taj veliki osmeh?”

Ušao je brat kod sestre u sobu i nije mogao da sakrije oduševljenje.

Brat: “Zamisli sad ovo – beli sitan pesak, ti u bikiniju na ležaljci, gledaš more, sunce prži ali ništa zato jer te velika palma skriva u hladu. U ruci hladan koktel, a okolo preplanuli, napucani frajeri.” – živopisno je govorio sa osmehom na licu.

Sestra: “Doobroo… upravo si opisao raj!” – nije više ništa govorio, samo ju je nasmejano gledao. – “Šta? Ma ne… nisi valjda? Jesi?”

Brat: “Seko, sutra raniji ustanak, sređivanje, pakovanje… dozvoljene su samo tanke stvarčice jer ideš na jedno toplo, maleno ostrvce, gde te čekaju hotel sa pet zvezdica, bazeni, masaže… švedski sto… uhh, sigurno sam nešto zaboravio.”

Sestra: “Bracooo…” – skočila mu je u zagrljaj i počela da ga ljubi.

Brat: “Hahaha… heej, polako. Nije baš sve tako sjajno. Imao sam novca samo za četiri dana i za sobu gde ćemo deliti jedan krevet. Nadam se da ti odgovara?”

Sestra: “Volim te braco!”

Brat: “Volim i ja tebe seko. Ajde, naspavaj se pa se vidimo izjutra.”

Sestra: “Stani za sekundu. Slušaj, noćima spavam sama… molim te, budi tu samo dok ne zaspim. Učini mi to.” – nije mnogo razmišljao već se rado ušuškao pored nje i zagrlio je.

2. BLIŽE UPOZNAVANJE

Tiho šuškanje je brata probudilo iz sna. Okrenuo se na stranu i počeo da podiže umorne kapke. Međutim, prizor pred očima ga je odmah razbudio.

Pred njim je stajala sestra okrenuta leđima i pokušavala je da navuče farmerke koje su bile očigledno nešto uže za njenu poveću guzu. Povukla ih je do polovine butina i krenula da uvlači svoje bele guzove u njih – guzove koji su se jasno videli zbog veoma male tangice čija se tkaninica sakrila savršeno između te dve sjajne i oble površine.

Skakutala je pokušavajući da uđe u džins i tada je refleksno pogledala preko ramena u brata. Primetio ju je i brzo zatvorio oči… ali bilo je kasno.

Sestra: “Hej! Videla sam te. Ma ne pravi se sad da spavaš, videla sam da me gledaš.” – nekako je zakopčala farke i skočila na brata.

Brat: “Hahaaha… dobro, dobro… predajem se. I nisam zagledao već sam samo virnuo.” – golicala ga je ležeći na njemu.

Sestra: “Ma nisi nisi, lažljivko jedan.” – nakon kratkog komešanja, odjednom je zastala i zagledala se u njegove oči.

Zavladala je neugodna tišina. Blizina i toplota njegovog tela joj je veoma prijala.

Brat: “Jesam li ja to zaspao kod tebe u krevetu?”

Sestra: “Da… ovaj… jesi. Jesi. Neka, taman da se naviknemo pošto ćemo deliti krevet u hotelu.” – prišla je i nežno ga poljubila u nos, nešto što je radila kada je bio mali.

Brat: “Heej, znaš da me to golica. Drago mi je da si bolje. Imamo koliko vidim neka tri satićka do leta. Bilo bi dobro da se spakujemo i da krenemo.”

I brat i sestra su sve spakovali, pozdravili se sa roditeljima i krenuli put aerodroma.

Na aerodromu nisu imali previše problema i zadržavanja, i ubrzo su se našli u uskim sedištima velikog aviona. Sestra je sedela do prozora i gledala je kako se avion polako podiže i ubrzava, dižući se iznad grada.

Sestra: “Kako je lepo. Mislila sam da ću se malo plašiti aviona ali zapravo je predivno. Nikada neću moći da ti se odužim za ovo što činiš za mene.”

Brat: “Ma ne spominji to. Ništa mi ne duguješ. Uostalom, pa i ja ću da uživam. Gledaj, imamo u sklopu aranžmana i doručak i ručak, imamo spa centar i saunu, imamo neku valjda profi masažu, imamo tople bazene a možemo i na plažu koja je nekih 200 metara od hotela. U sobi veliki džakuzi, klima, tv, mini bar… terasa.”

Sestra: “Joooj… i hoću koktele… mnogo koktela! Trebalo mi je ovo, baš mi je trebalo. Samo da što pre stignemo. Kažu da je let 5 sati tako da nećemo skoro…”

Brat: “Ma to prođe kao ništa. Ajmo da uzmemo neko pićence i da se opustimo. Dok trepneš, bićemo na ostrvu.”

Sedeli su i ćaskali o nekim opuštenim temama. Kao da su potpuno zaboravili na pobačaj i gubitak bebe koji se desio pre samo par dana i uživali su u razgovoru kao da prvi put u životu čavrljaju na lagodan i miran način.

Primetila je međutim da svaki put kada bi stjuardesa prošla, brat bi se za trenutak zagledao u njenu guzu, usko sakrivenu u dužoj suknji.

Sestra: “Khm khm… ispašće ti oči braco.” – gurnula ga je laktom.

Brat: “Šta? Nisam…”

Sestra: “Opet negiraš ono što je očigledno a to je da baš voliš da gledaš guze.” – zezala ga je i tiho se smejala, aludirajući na događaj od tog jutra.

Brat: “Prestani seko…” – zacrveneo se i naslonio glavu u sedište.

Sestra: “Ajde, šta se odmah duriš. I treba da gledaš… pa čak ako je i moja guza u pitanju.” – okrenuo je glavu ka njoj i podigao obrve u čuđenju.

Igrala se malo sa njim jer je znala da nema mnogo iskustva usled premalo slobodnog vremena ali i zbog svog nešto povučenijeg karaktera.

Sestra: “Sigurna sam da sada već razmišljaš dosta o… znaš već o čemu.

Ja znam da ja jesam u tvojim godinama, čak i previše.” – pokušavala je da pokrene nešto drugačiji razgovor.

Brat: “Stvarno? Pa da, razmišljam naravno. A ti si sa devetnaest već bila i udata.”

Sestra: “Joj, ne podsećaj me. Seksualni život je tada bio dobar, bili smo napaljeni klinci ali… sve ostalo je bilo užasno. Počeo je da loče svakim danom sve više – svinja jedna. Ma, prerano smo bili ušli u tu ozbiljnu priču koja se zove brak. A ti? Viđaš li neku?”

Brat: “Ne… Mislim, bilo ih je ali…” – nije se činio previše iskren.

Sestra: “A jesi li sa tim ribama što ih je bilo…” – prišla mu je bliže kako niko drugi ne bi mogao da ih čuje. – “…imao seks?” – crvenilo u licu mu se samo još više izrazilo.

Brat: “Jednom… recimo…” – tužno i tiho je govorio.

Sestra: “Pa nećeš mi se sada snužditi valjda. Zabranjujem snuždena lica makar ovih nekoliko dana dok smo zajedno. Pogledaj kako sam ja vedra a kakva sam bila do pre samo nekoliko dana.” – naslonila je dlan na njegovu ruku i pomazila ga.

Brat: “Ti si sjajna osoba seko…” – uhvatili su se za ruke koje su bile naslonjene na rukohvatu između njih.

Sestra: “Ma ti si sjajan, jel znaš? Ta koja tebe osvoji ima da… a za seks, biće prilike. Biće prilike da sve svoje fantazije pretočiš u delo. Ma, sigurna sam da svašta nešto perverzno čuvaš u toj pametnoj glavici.” – opet se začudio na njene reči.

Brat: “Tebi izgleda ova visina baš prija.”

Sestra: “Ne… prijaš mi ti i ovaj razgovor sa tobom. Znaš, možda imam desetak godina više, ali i ja sam željna toga. Iskreno… dugo nisam imala odnose. Eto, jel ti je sada lakše?”

Brat: “Ma ti si barem već…” – pogledao ju je kao da se plaši da joj prizna. – “A ja to tako želim…”

Sestra: “Bato, naravno da želiš. Evo, tačno znam da kad stignemo ima da upoznaš neku turistkinju, neku baš dobru pičku.” – stavio joj je ruku preko usta.

Brat: “Pssst! Jesi normalna? Nismo sami u avionu.” – sklonio je ruku i oboje su počeli da se cerekaju.

Sestra: “Uštogljenko jedan. Kao da je to reč koja je ružna. Dobro, ako ti smeta možemo je zvati maca, ili ribica… možda pica?” – osmehnuo se na poslednju reč. – “Ahaa… znači buraz voli piiicu.” – opet su se glasnije smejali.

Brat: “Volim. Mislim, nisam još ali… razumeš.”

Sestra: “Naravno. Reci mi, kada bi birao između neke onako perverznije i prostije devojke, i neke tako dobrice kao što si ti… koju bi izabrao?”

Brat: “Prostiju!” – kao iz topa je odgovorio.

Sestra: “Opa… znači neka prljavica da bude. Hmmm, da… povučen si ti ali ipak se krije đavolak u tebi. Moramo ti naći neku takvu. Da možeš da je dobro… razradiš.”

Brat: “Hahaha… razradiš. Ko sad koristi kulturnije reči?” – stavio je ruku oko sestre i poljubio je, zadržavajući usne nešto duže na njenom toplom obrazu.

3. Dan Prvi – MASAŽA

Sestra: “Uuvaauuu…” – divila se lepoti hotela kada su se našli ispred njega.

Bio je to luksuzni hotel nalik na dvorac okružen palmama i prepun lepih turista koji su u svojim havajskim košuljama i šorčićima šetkali i pijuckali hladna pića.

Brat: “Ovo je lepše nego na slikama. Pogledaj fontanu kako svetli. O da, biće nam sjajno.”

Držeći se za ruke, ušli su unutra i prišli recepciji. Dali su svoje rezervacije i na engleskom se dogovorili oko kartice za sobu i nekih osnovnih pravila hotela. Ubrzo se pojavio stariji niski čikica koji je preuzeo njihov prtljag i krenuli su ka svojoj sobi.

Nakon kraće vožnje liftom, izažli su u dugačak hodnik i kretali se ka sobi broj 17. Karticom su otključali vrata i ušli u skromnu ali prelepu sobu sa predivnim pogledom. Obišli su sobu, veliko kupatilo sa mini džakuzijem, balkon… divili su se i odlučili da nazdrave.

Sestra: “Vidi! Mini bar je pun! Ja sam za jedan viski sa kolom. Šta ćeš ti?”

Brat: “Zar nije malo rano za to? Znaš da ja baš ne pijem.”

Sestra: “Rano? Nadam se da nisi ozbiljan. Dobro, evo za tebe onda jedan Bejlis i kockica leda. Odmah da se raskomotimo iz ove odeće i možemo da počnemo da uživamo.”

Ding – Dong

Otišao je da otvori vrata i pred sobom je ugledao nisku azijatkinju ogrnutu lepim ljubičastim bade mantilom. Predala mu je neki flajer, poklonila se i rekla na veoma lošem engleskom da zovu kada god žele.

Sestra: “Eeee, što je slatka. Šta ti je dala?” – brat se okrenuo i tada mu umalo nije ispalo piće iz ruku.

Sestra je stajala u veoma provokativnom bikiniju crne boje sa zlatnim dezenima. Njene grudi su se jedva zadržavale da ne ispadnu iz mekanih korpi a guza joj je uvukla dobar deo crnih gaćica. Uz to, njena crvena kosa je bila podignuta a na očima je imala krupne tamne naočare.

Nije ništa mogao da kaže, samo je uzeo veliki gutljaj likera i predao joj flajer.

Sestra: “Hmmm… da, to je ona masaža koju si spominjao. Gledaj, piše da samo treba da ih pozovemo na ovaj broj i oni odmah dođu kod nas u sobu. Braco, molim te da obavimo to što pre, vrat me ubi od onog aviona.”

On je čuo sestrine reči ali je i dalje bio opijen njenom lepotom.

Dugo je nije video tako oskudno odevenu i to je na njegove mlade oči ostavilo upečatljiv utisak.

Sestra: “Šta je? Ne sviđa ti se kupaći?”

Brat: “Brutalna si.” – rekao je na glas misleći da govori u sebi.

Brzo je shvatio da se sve čulo i preklopio je rukom svoja usta.

Sestra: “Braco… jel jesam?” – prišla mu je i uhvatila dlanovima njegove obraze.

Oči su joj se zacaklile gledajući u njegov uplašen pogled. Skinula je naočare i poljubila ga veoma nežno u jedan, pa u drugi obraz.

Sestra: “Mislila sam da se nikada više neću nasmejati, a sa tobom kad sam… samo za smeh i sreću znam. I onda još kažeš da sam brutalna! Ne nešto što sam očekivala od rođenog brata ali… prihvatam.”

Brat: “Nisam se dobro izrazio… hteo sam reći da si lepa… i zgodna. Jako zgodna.” – pomazio joj je lice drhtavim rukama.

Sestra: “Šmekeru moj mali. Voli te seka, jel znaš? A sada popij još jedno pićence a ja ću pozvati maserke.”

Sedeli su na terasi i pili piće kada su se lepe maserke pojavile na vratima. Pustili su ih unutra i one su veoma brzo postavile dva stola za masažu. Imale su bočice ulja u maloj torbici koja im je bila zakačena oko pojasa i stale su mirno čekajući da brat i sestra legnu na sto.

Maserka: “Aaa no no no… of of!” – govorila je i pokazivala im da moraju da skinu sve sa sebe.

Brat: “Šta? Ne, vi ne razumete. Brat… brader… sister ona, brader ja.” – mučio se da im objasni ali nije davalo rezultata.

Maserka: “Kloz of of!” – i dalje je nastavila zahtevajući da se skinu.

Sestra se zagledala još jednom u flajer i na dnu sitnim slovima je pisalo da se radi o potpuno goloj masaži specijalne tehnike, koja zahteva posebna mirisna ulja.

Sestra: “Mhmm… Braco. Mislim da ćemo morati da se skinemo.”

Brat: “Vidi sad nje! Ne dolazi u obzir… jesi luda? Ti si mi sestra.” – prišla mu je i uhvatila ga za ruke.

Sestra: “Da, upravo tako, sestra sam ti. Zaboravio si da sam te kao malog kupala i presvlačila… usranko jedan.” – štipnula mu je obraz. – “Opusti se čoveče. Ako će ti biti lakše i ako se stidiš, onda neću gledati.”

Stojeći i dalje pred njim odvezala je svoj gornji deo i lagano ga spustila na pod. Njene predivne, mekane sise su se našle pred njegovim nevinim očima. Bile su nešto belje od ostatka tela, sa veoma izraženim i krutim, rozim bradavicama. Uhvatila se za gaćice i gledajući brata spustila ih je do članaka. Iskoračila je iz njih i tada je ugledao malenu grupicu slatkih crvenih dlačica na vrhu pičkice, tik iznad klitorisa koji je virkao.

Brat: “Ja… ja sad moram, jel tako?”

Sestra: “Mhm… evo, ja idem na onaj sto tamo u uglu i okrenuću glavu na drugu stranu. A ti… ti možeš da gledaš. Rekla bih da ti se pomalo i sviđa.” – namignula mu je i krenula ka stolu za masažu.

Gledao je njenu mesnatu guzu kako se blago vibrirajući udaljava od njega. Skinuo je brzo svoju majicu i šorc, i odmah legao na sto kako ne bi stigla da se okrene i da ga vidi. Kurac mu je naravno bio u polu erekciji, ali je ležeći na stomaku zatvorio oči i trudio se da bude opušten – u svakom smislu te reči.

Masaža je bila specifično detaljna, nežna i sa mnogo ulja, uz dim koji se mirisno širio iz štapića koji su okruživali sobu. Sestra je bila udaljena nekih 5 metara od brata, ali joj je glava bila naspram njegovih nogu i malo iskosa, tako da je mogla da baci pogled ka njemu bez da on primeti.

Povremeno je gledala u njegovu nauljenu guzu koju je maserka izvrsno obrađivala. I bilo je sve u redu dok maserke nisu pokazale da je došlo vreme da se okrenu na leđa.

Brat: “Ne gledaš seko, jel tako?”

Sestra: “Ne… obećavam.”

Okrenuli su se i masaža je nastavljena. Maserke su bile veoma temeljne. Nisu ništa propuštale da obrade. Bile su veoma profesionalne i mirne.

Kada je maserka prešla na Marinine butine, sestra je pomislila da je verovatno slična situacija i kod brata i veoma oprezno je pogledala ka njemu.

I zaista, njemu su takođe na redu bile butine, ali njoj je nešto drugo zapalo za oko – bratov penis!

Bio je potpuno dignut i gledao je visoko u plafon. Caklio se od ulja, bio je prelepog izgleda sa crvenim glavićem i plavičastim venama, blago zakrivljen. Brat je veoma duboko disao i gledao u vis bez treptaja.

Sestra: “Uhh…” – gledala je u brata i kao da je želela da se on okrene ka njoj.

I tada, kao da joj je čitao misli – spustio je pogled i pogledao je direktno u oči. Bio je to pogled napaljenog klinca koji je na samoj ivici orgazma.

Sestra je spuštala povremeno pogled ka bratovom kurcu pa se potom vraćala na njegove oči.

Bila je oduševljena prizorom ali ništa nije moglo da je pripremi za ono što je usledilo.

Maserka je rukom dobrano očešala Marka dok ga je masirala i tada je čvrsto zatvorio oči i počeo da prska u vis. Držao se za ivice stola pod sobom i svršavao u tri velika i jaka mlaza. Sperma je završila na njegovom stomaku i na njegovom organu.

Količina sperme je zatekla sestru! Nikada nije videla da neko toliko svrši i to maltene bez fizičke stimulacije. Samo jedan nežan dodir je bio dovoljan.

Maserka je naravno bila iskusna, uzela je već pripremljene papirne ubruse i obrisala Marka, a potom nastavila da ga masira kao da se ništa nije desilo.

Sestra: “Hvala hvala, tenk ju… Sjajne stee.” – pozdravila je maserke i zatvorila vrata.

Prišla je bratu koji je još uvek prekriven uljem sedeo u bade mantilu. Bio je potpuno postiđen.

Sestra: “Hej, ukrućeni. Ajdee, šta se cimaš. Pa zgodna je bila maserka. Ja da ga imam i meni bi se digao.” – odgurnula ga je blago na šta se nasmejao.

Brat: “Rekla si da nećeš gledati… obećala si… lažljivice.”

Sestra: “Nisi se nešto baš bunio kad si video da gledam. A da budm iskrena… imala sam i šta da vidim.”

Brat: “Ne zezaj me… nisam uopšte nešto. Joooj Bože, svršio sam pred sestrom.” – i dalje je bio zbunjen ali ne više toliko posramljen.

Sestra: “A da si svršio vala jesi. Jel uvek tako puno… mislim. Braco, ko fontana si bio.”

Brat: “Hahaaha…” – smejali su se neko vreme što je pomoglo da se ponovo opusti. – “Pa, zapravo da. Uvek bude puno… tečnosti.”

Sestra: “Tečnosti… joj kako si sladak sa tim tvojim finim izrazima. Veoma lepo braco, veoma lepo. Slušaj, ne moramo nigde večeras. Idi se fino otuširaj, ja ću naći neki film, sipaću vince… i da uživamo. Jel može tako?”

Brat: “Da. To bi bilo zaista sjajno. Ali nema više pominjanja ovoga, ok?” – osmehnula mu se i potvrdila glavom.

Do duboko u noć su ležali jedno uz drugo, gledali komedije i smejali se uz hladno belo vino. Brigu tada nisu osećali, samo sreću i radost baš kao što to sestra i brat i treba da osećaju – radost, sreću i naravno ljubav.

4. Dan Drugi – NOĆNI PROVOD

Brat je još uvek blago hrkao kada se probudila. Istezala se u krevetu i gledala u brata kojem su usta bila malo otvorena a oči čvrsto zatvorene. Bio je otkriven, bez majice i u belim boksericama.

Malo se bolje zagledala u brata. Nikada do tada nije shvatala koliko je zapravo bio lep dečko, prosto nije ga gledala na taj način. Prišla mu je bliže i osetila ponovo njegov parfem od kojeg se naježila. Predugo je vremena prošlo od kada se poslednji put probudila pored muškarca i osećala se veoma lepo i sigurno.

Spuštala je pogled preko njegovog lica, grudi, stomaka… Pogledavši još niže, primetila je mokru mrlju na njegovim boksericama. Njegov penis je pravio nežnu izbočinu i ponekada se činilo kao da se blago pomera.

Spustila je glavu niže, pazeći da ga ne probudi, i pomirisala je mokro mesto. Oporan miris sperme ju je potpuno razbudio. Totalno ju je raspametila ta njegova jaka aroma i dobila je želju da malo više zaviri. Otkopčala je veoma oprezno dva dugmića na boksericama i raširila otvor. Prizor ju je u trenutku napalio iako je bila svesna da je u pitanju bio kurac njenog brata!

Bio je premazan polu osušenom spermom. Njegove svilenkaste braon dlačice pri bazi organa su bile ulepljene od semene tečnosti. Prišla je bliže i još snažnije mirisala, uživajući u tome.

Sestra: “Vlažan san sigurno… Kako je lep….” – pomislila je i pokupila jednu kap ne osušene sperme sa tkanine. – “Tako mlad, zdrav… moj mali braco je fino porastao.” – tiho je govorila igrajući se sa kapljicom među svojim prstima.

Ustala je tada iz kreveta i otišla u kupatilo. Zatvorila se i prste sa malo sperme spustila u svoje gaćice. Prešla je prstima preko svoje pičkice, mazajući to malo tečnosti po nežnom klitorisu.

Sestra: “Mmmm…” – mazila se maštajući da ima još više bratove tečnosti i da je nanosi na sebe.

Oblizala je svoje prstiće i tada tek shvatila šta je uradila. Postidela se sebe mada je bila i dalje veoma naložena.

Sestra: “Saberi se ludačo jedna…” – duboko je udahnula, pribrala se i krenula da se umije hladnom vodom.

Brat: “Hoćemo na ovu klupicu?” – šetali su se to popodne i naišli na jedan poveći parkić par metara od obale mora.

Sestra: “Jao napokon hlad… može, ubi me ovo sunce.”

Sedeli su i lickali sladolede gledajući more i ljude kako nasmejani šetkaju i pričaju. Talasi su širili miris mora stvarajući posebno mirnu atmosferu. Ipak, sve je to prekinuto slikom jedne vesele porodice koja je prolazila ispred njih.

Mama, tata, sin i dve male ćerkice su trčkarali po parku. Sestra se zagledala u malenu devojčicu i ponovo osetila onu neprijatnu bol u sebi. Tužnim izrazom lica je naslonila glavu na bratovo rame.

Brat: “Seko, jesi dobro?”

Sestra: “Ma jesam… vidi ovu srećnu porodicu, ovu dečicu. Hoću li ja ikada imati tako nešto?”

Brat: “Naravno da ćeš imati. Imaćeš sjajnu decu koja će te obožavati. Bićeš ponosna mama.”

Podigla je glavu, osmehnula se bratu i poljubila ga na samu ivicu usana. Zadržala se dugo jer joj je prijalo sve kod brata. Njegov miris, toplota kojom je zračio, njegova blizina.

Sestra: “Ja jako želim dete braco. Jako… to je sve o čemu maštam i o čemu sanjam. Ali želim ga sa pravom osobom. Sa osobom koju zaista volim.” – gledala ga je direktno u oči.

Brat: “Znam seko… naći ćeš baš takvog. Ti to zaslužuješ.”

Sestra: “Zamisli za trenutak… zamisli da mi nisi brat. Ali iskreno mi reci – da li bi tada želeo da imaš dete sa mnom?”

Brat: “Naravno seko. Ne bih razmišljao ni jedan tren.” – odgovorio je veoma brzo. Jeste ga njeno pitanje zateklo ali je bio krajnje ozbiljan i iskren.

Sestra: “Lepotanu moj. Ajmo sad, idemo nazad u sobu… Želim da se doteram i večeras malo da đuskamo.”

Sestra: “Šta misliš? Mogu ovako?” – stala je to veče pred bratom, pokazujući mu kombinaciju za izlazak.

Bila je u crnim najlon čarapama, uskoj i kratkoj crnoj suknji a gore tanka siva majica na bratele uz prelepo izražen dekolte.

Kosa joj je padala preko ramena a usne su joj bile prekrivene rozikastim sjajem.

Brat: “Mislim da sam ti jednom već rekao ali – brutalna si!” – nasmejao se, sedeći u fotelji u svojim krem bermudama i tamno plavoj košulji.

Sestra: “Vidi vidi, više nisi onako stidljiv. A i znaš da volim kada me pohvališ.” – pružila mu je ruku.

On je ustao, uhvatio je za ruku i krenuli su u provod.

U polu mračnom klubu je bilo puno ljudi i svi su plesali i cirkali koktele. Brat nije bio samouveren u svoje plesne sposobnosti pa je uglavnom sestra plesala oko njega pokušavajući da ga natera da joj se pridruži.

I nije uspevala sve do jednog trenutka kada je alkohol počeo da ga radi. Sve se više opuštao i smejao, i negde blizu ponoći je napokon odlučio da pokaže svoje pomalo smotane plesne pokrete.

Sestra: “Op op… tooo bracoo… daj mi malo tih seksi pokreta.” – drala se kako bi je čuo pored glasne muzike.

Sve su više prilazili jedno drugom i ubrzo su se našli u kontaktu. Brat ju je držao oko struka i uživao u njenim sjajnim pokretima guzom.

Brat: “Seko… ti si skroooz seksi seksi..” – pripit je mrmljao je i gledao u njenu kratku suknjicu.

Sestra: “Gledaj sad ovo braco.” – okrenula mu je leđa i počela da se mazi guzom o njegovo međunožje. – “Rekao si da voliš perverznije curice, zar ne? Vidi kako sam nevaljala… oseti me.” – smejala se i mešala zadnjicom.

Dosta su popili i nije im se tada to činilo nimalo nepristojno, a naravno niko oko njih nije mogao znati da su brat i sestra.

Sve se više pribijala uz brata gledajući ga preko ramena kako pokušava da ostane pribran. Trenje je činilo svoje i ubrzo je osetila na svojoj guzi kako mu se kurac diže.

Mislila je da će se on tada udaljiti ili postideti, međutim to se nije desilo. Naprotiv, uhvatio ju je nešto grublje za struk i primakao je bliže sebi. Bio je to veoma hrabar potez i potpuno ne uobičajen za njega.

Sestra: “Braco… mislim da si se malo uzbudio.” – šapnula mu je preko ramena.

Brat: “Možda malo seko… šta ću kad ti je guza jako…” – nije završio misao.

Okrenula se ka njemu i sada su plesali gledajući se u oči.

Sestra: “Šta je moja guza? Sviđa ti se? Ajde frajeru, uhvati je ako smeš… stisni je.” – blefirala je misleći da će upaliti.

Primakao se sestrinom licu i gledajući je polu pijanim očima – svojom rukom je obuhvatio njen guz. Blago ga je stisnuo i tada su joj se oči širom otvorile. Bio je to dodir koji ju je udario kao grom. Postala je zbunjena, izgubljena… i veoma napaljena.

Sestra: “Ja… moram samo da…” – udaljila se i otrčala ka toaletu.

Uletela je u malu kabinicu, spustila brzo suknju do kolena i zavukla ruku u gaćice.

Sestra: “Aaaahhh…” – osetila je svoju vlažnost i naglo svršila uz nimalo tih vrisak.

Držala je dugo prste u sebi i ubrzano disala čekajući da orgazam popusti. Sve joj se vrtelo ali ne od pića već od siline sa kojom je svršila. Jedan dodir je bio dovoljan da oseti ogroman orgazam, slično kao i brat dan ranije.

Malo se sredila, namestila suknju i izašla iz kabinice.

Brat: “Zar si toliko popila da si promašila ženski wc?” – zatekla ga je naslonjenog na zid.

Okrenula se oko sebe i videla desetak pisoara oko usamljene kabinice u kojoj je svršila minut ranije. Zaista je u bunilu ušla u muški wc.

Sestra: “Ja popila? Vidi ko mi kaže. Naravno da nisam nego je bila gužva u drugom a hitno mi je trebalo.” – pokušala je da se izvuče.

Brat: “Ja nisam popio… ja sam se ubioo!” – zateturao se i sestra ga je uhvatila.

Zagledali su se jedno u drugo ne govoreći ništa. Glave su im se veoma sporo približavale. Oboje su blago otvorili usta i usledio je poljubac koji nije uobičajen za brata i sestru. Trajao je veoma kratko ali su oboje za taj jedan trenutak zadrhtali.

Sestra: “Khm… ovaj… Bože kakva noć. Biće da smo popili koju više.” – i dalje zbunjeni, krenuli su nazad ka hotelu.

5. Dan Treći – SESTRINA NEMORALNA ŽELJA

Svanulo je jutro. Kao i obično sestra se prva probudila. Blago zujanje i bol u glavi od sinoćnjeg provoda ju je učinio poprilično mamurnom. Otkrila se i potražila flašicu vode koju je pred spavanje spremila, znajući iz iskustva da će joj trebati. Popila je skoro pola litre vode i povratila se u život makar delimično.

Slike i sećanja od sinoć su joj se pojavili pred očima. Podigla je ruku i prstima prešla nežno preko svojih usana. Osmeh joj se pojavio setivši se poljupca sa bratom. Okrenula se i pogledala ga kako mirno spava. Bio je okrenut ka njoj ležeći na boku. Prišla mu je i odlučila da veoma oprezno nasloni svoje usne na njegove.

Jedva je ostvarila kontakt ali je i to bilo dovoljno da se oseti srećnom. Brat se tada u snu pomerio i okrenuo na svoja leđa i tada je primetila da su mu bokserice podignute usled velike jutarnje erekcije.

Sestra: “Vidi ga… mali napaljenko. I u snu je tako tvrd i dignut.” – prišla je rukom i pomazila mu ugrejani organ preko bokserica.

Poneo ju je trenutak i mamurluk. Osećala se vickastom i nije mnogo marila da bude oprezna ili previše diskretna. Mazila ga je tako uspravnog i tvrdog.

Brat: “Seko? Šta to…” – probudio se iznenada i krenuo da se pokriva kako bi sakrio erekciju.

Sestra: “Pssst… Nemoj braco, molim te. Ne moraš da se kriješ od mene… ne želim da se kriješ.” – gledao ju je sa čuđenjem dok je polako sklanjala tanki prekrivač sa njega.

Brat: “Ne želiš?”

Sestra: “Ne. Ja zapravo… ja imam nešto da ti priznam.” – ležeći u svom donjem vešu, sestra se okrenula na stomak i naslonila ruke na bratove grudi.

Brat: “Seko… malo me plašiš.”

Sestra: “Nemoj da se plašiš. Ja samo želim da ti kažem da… sinoć kada si me poljubio… ja sam shvatila da…”

Brat: “Poljubio?” – odjednom se setio poljupca. – “O sranje! Seko, bio sam pijan…”

Sestra: “Ne! Nema pravdanja… Nemoj da se praviš da nisi to hteo. Videla sam to u tvojim očima. Videla sam i po tvom…” – spustila je ruku i nežno obuhvatila bratov kurac preko bokserica.

Brat: “Uhhh… Šta to radiš? Ne bi smela da me tamo…” – jedva je govorio.

Sestra: “Kada sam ga osetila na svojoj guzi sinoć… pa kada si me zgrabio za dupe… ja sam braco svršila!

Svršila sam i tada shvatila.” – pustila mu je kurac i uvukla ruku pod bokserice.

Ponovo ga je uhvatila ali sada mnogo čvršće. Pulsirao je u njenoj ruci, grčio se i pomerao. Prišla je bratu do uveta i počela da mu drka dok mu je šaputala.

Sestra: “Juče u parku kada sam rekla da želim dete sa pravom osobom, sa osobom koju volim i osobom koja mene voli, jel se sećaš braco?” – drkala mu je nešto brže.

Brat: “Aah… da… sećam se… seko zašto mi…?” – spustila mu je bokserice do kolena i nastavila da mu drka sve brže i jače.

Sestra: “Bila sam slepa. Nisam videla da je ta osoba sve vreme uz mene. Ta osoba me jedina čini srećnom, daje mi komplimente, čuva me i pazi… ta osoba je jedina kojoj bi se predala… jedina čije bi dete nosila… rodila… odgajala.”

Brat: “Seko… šta to pričaš?” – uhvatio joj je ruku i sklonio je sa svog organa koji se jedva držao da ne eksplodira usled njenog sjajnog drkanja. – “Ja sam ti brat. Ne… mi ne smemo… šta bi matorci rekli? Ne…” – bio je jasan ali nije mogao da sakrije da je i dalje bio potpuno napaljen.

Sestra: “Ali ja te volim! Čuješ li, volim te!” – zavukla je ruku u gaćice i gurnula srednji prst duboko u mokru pizdu. Izvukla je prst i pokazala ga bratu. – “Pogledaj šta se dešava kada te osetim, kada te dodirnem. Postanem tako mokra… tako jebeno vlažna!” – pružila mu je prst i gurnula ga u njegova usta.

Posisao ga je u slast uživajući u sestrinom ukusu. U prvom ukusu pičke koji je ikada zaista osetio. Izvadila je prst iz njegovih usta i ponovo počela da mu ga navlači i drka. Ovaj put je nije odbijao od sebe.

Sestra: “Tako si mlad, zdrav… napaljen i zreo… tako mnogo sperme proizvodiš…

Ti si jedini kojem bi dala da me napuni braco.

Biću sve što tražiš, biću perverzna, biću kurvica, prosta. Sve što želiš i o čemu fantaziraš…” – spustila je glavu i naprasno počela da liže njegov penis celom dužinom.

Brat: “Aaahhh…” – stavio je dlan na njenu glavu i mazio je dok mu je pušila i sisala nabrekao kurac.

Gutala ga je sočno, duboko ga primajući u usta. Pljuvala je po njemu i razmazivala pljuvačku svojim mokrim jezikom.

Sestra: “Kada sam videla koliko si jebeno svršio onaj dan, kako si prskao visoko sa svojom lepljivom spermicom… Uhhh… kada bi me napunio sa njom – zatrudnela bih odmah! Pokaži mi opet, pokaži kako moj bato sočno prska i dozvoli mi da je okusim. Da okusim tu sjajnu, plodnu tečnost…” – drkala mu je najbrže što je mogla.

Brat: “Uhh… kako me pališ kad tako pričaš. Jel želiš moju spermu seko? Reci da je želiš, reci šta ćeš sa njom i dobićeš je.” – bio je van sebe i praktično je buncao.

Sestra: “Mmmm, želim tvoju vrelu, sočnu spermu braco, želim da ispskaš sekino grlo i da je progutam… da budem prava mala kurvica kakvu sanjaš.” – igrala je igru ali nije to bila gluma, želela je to i sve je iskreno govorila.

Brat: “Aaaahhh…” – uhvatio ju je za glavu i nabio joj je usta na svoj kurac.

Vreli mlazovi sperme su počeli da je udaraju u grlo. Svršila je čim je progutala prvi gutljaj bratove moćne tečnosti. Iz pičke su joj curili topli potoci prelepe arome.

Brat je ubrzano disao i jecao dok mu se organ polako opuštao u sekinim ustima. Potpuno ga je iscedila i progutala sve i jednu kapljicu.

Sestra: “Mmmm… znala sam da si ukusan. Znala sam to i zato te i želim bato.”

Brat: “Seko ja… ne znam šta da kažem.” – legla je uz njega naslonivši glavu na njegove grudi. – “Ja te zaista volim i ovo je bilo nešto najlepše što sam ikada doživeo, ali…”

Sestra: “Zaustavi se tu. Nemoj da kažeš nešto što ne bih volela da čujem. Samo razmisli, to je sve što tražim od tebe. Razmisli a do tada me zagrli. Budi uz mene.”

Trudili su se ostatak tog dana da ne pominju ono što se desilo. Poneki čudan pogled i neugodna tišina su se smenjivali ali su ipak uspevali i da se zabave. Obišli su male radnjice kako bi kupili skromne suvenire za svoje roditelje i prijatelje. Poneki privezak i magnet za frižider kako bi imali uspomene na to posebno putovanje gde su imali prilike da upoznaju jedno drugo mnogo bolje i intimnije.

Bili su posebno raspoloženi tokom ručka pošto su popili par čaša vina i to na silu jer su još uvek osećali blage posledice pijane noći, ali ih je to dodatno opustilo i rasteretilo. I dalje su se držali za ruke kada su šetali, izgledali su zaista radosno.

Sestra: “Bilo mi je baš lepo danas. Uživala sam zaista.” – vratili su se u sobu i spremali se za tuširanje.

Brat: “Meni je takođe bilo sjajno seko. Hoćeš ti prva?” – dao joj je čiste peškire.

Sestra: “Može. Neću dugo.”

I zaista, nakon nekih desetak minuta sestra je završila tuširanje. Pojavila se iz kupatila u kućnom ogrtaču. Ispod nije imala ništa i kada je sela u fotelju brat je imao mogućnost da joj na trenutak vidi lepu ribicu dok se pomerala i češljala svoju mokru kosu.

Sestra: “Možeš u kupatilo, završila sam.” – on je i dalje sedeo i gledao u njene gole noge.

Brat: “Obrijala si se?” – ponovo mu je jezik bio brži od pameti.

Sestra: “Hmm? Kako znaš?” – tada je shvatila da su joj noge blago razmaknute.

Brzo ih je skupila i pogledala u brata.

Brat: “Izvini! Bože ja stvarno nisam normalan.” – ustao je i krenuo ka kupatilu.

Sestra: “Braco?” – okrenuo se. – “Ja treba da se izvinim. Širim se tu pred tobom kao neka… Ali ipak, moram da te pitam nešto… jel ti se sviđa ovako glatka?” – gledala ga je i diskretno raširila noge.

Brat: “Seko… da, sviđa mi se i onako i ovako… tvoja… prelepa je.” – tiho je priznao.

Sestra: “Hvala što si iskren. I da znaš da je tvoja ako je želiš…”

Ponovo isti strah i ponovo zbunjenost. Spustio je pogled i laganim korakom krenuo ka kupatilu, bez i jedne reči.

Stajao je pod mlazom mlake vode i razmišljao o svemu.

Brat: “Ja da budem tata… i to sa sekom… joj Bože pomozi mi.

Želim je ali…” – njegov mlad i neiskusan mozak nije mogao sve da razume.

Kako da se upusti u tako jedan veliki greh? Kako da uopšte razume eventualne posledice kojih se plašio? I zašto mu se kurac dizao na prelepu sekinu pičkicu?

Kao i svaki tinejdžer gledao je incest porniće, čitao je erotske priče sa tom tematikom, ali sve je to za njega bila samo nevina fantazija sa kojom bi se doveo do orgazma. Svako povezivanje sa realnošću mu se činilo nemogućim, a kamoli sa njegovom ličnom realnošću. Mogao je da shvati da se to negde tamo nekome dešava, ali njemu lično? To nije mogao da svari.

Brat: “Seko? Već si legla?” – ležala je u dugačkoj spavaćici na svojoj strani kreveta.

Bila je na boku i njene malene tangice su se providile kroz tanku spavaćicu.

Sestra: “Mhm… nešto sam umorna.” – govorila je tihim i pomalo tužnim glasom.

Brat: “Jel je sve u redu? Nikada ne ležeš ovako rano.” – legao je iza nje i pomazio je po ramenu.

Sestra: “Nisam baš nešto raspoložena, samo to.”

Brat: “Nemoj biti takva. Jel je to zbog toga što neću da… Nije mi lako, shvati to.” – prišao joj je skroz uz leđa i priljubio se uz nju.

Sestra: “Bato, razumem te. Bolesno je to što tražim od tebe. Želim da mi napraviš dete zaboga… pa koji bi brat na svetu to prihvatio?”

Brat: “Nisam rekao da ne želim, nego… Seko, meni tvoja sreća znači sve, najiskrenije ti to kažem. Ali zbunjen sam i…” – okrenula se polako ka njemu.

Sestra: “Braco, ne tražim da me tucaš ako nećeš. Volela bih da te osetim snažno u sebi ali, razumem ako nećeš, sestra sam ti. Ali i ne moraš. Dovoljno je samo da svršiš u mene.”

Brat: “Samo da… ali kako… ne razumem?”

Sestra: “Samo ga drkaj braco. Drkaj ga i kada vidiš da si blizu, tada samo malo uđi u mene i napuni me svojom prelepom spermom. Eto, neću ni gledati ako ne želiš. Biće to kao da nismo ni vodili ljubav.” – okrenula mu je ponovo leđa, podigla malo spavaćicu i otkrila guzu.

Zagledao se u sjajnu zadnjicu svoje seke i odmah svukao svoje bokserice.

Počeo je da masturbira ne skidajući pogled sa nje. Tada više nije mario za sva ona pitanja i za sve strahove… instikti su tada prevladali.

Sestra: “Ako želiš da izađem dok… mogu i to. Mogu sve što želiš. Za tebe sve!”

Brat: “Nemoj seko! Ne želim da ideš. Ja čak… ja želim da drkam dok me gledaš. Okreni se molim te.” – bila je zatečena ovom njegovom željom i brzo se okrenula ka njemu.

Sestra: “I ja želim tebe da gledam. Uuh kako si nabrekao… Jel želiš bar da vidiš sekinu obrijanu…?”

Brat: “Kako smo rekli – picu?” – nasmejali su se. – “Da, molim te… pokaži mi je.”

Svukla je gaćice i primakla ih njegovom licu. Omirisao ih je i počeo još brže da drka svoj tvrdi kurac.

Sestra: “Pogledaj je. Volim da je gledaš. Znam da ti se jako sviđa. Bojiš se da pređeš tu granicu ali znam da bi je rado izjebao. Sigurna sam u to.” – prstima je raširila svoju picu pokazujući njenu vlažnu rozu unutrašnjost.

Brat: “Aaah… prelepa je. Tako slatka, tako vlažna sekina pica. Misliš li da bi joj prijao jedan tvoj mekani prstić?”

Sestra: “Prijalo bi njoj i nešto više od toga braco. Jedna tako fina kurčina kao što je tvoja… ali dobro, izgleda da će prstići za sada biti dovoljni.” – oblizala je srednji prst i kažiprst i zabila ih duboko u picu.

Masturbirali su i gledali jedno u drugo. Uzdasi su počeli da ispunjavaju sobu.

Sestra: “Ufff kako sam jebeno vlažna i spremna za tebe. Uđi braco, uđi i napuni me.”

Brat: “Evo… evo još samo malo…” – prišao joj je svojim penisom i glavićem počeo da mazi njen nabrekli klitoris.

Sestra: “Uuuhh… ne radi mi to! Uđi… tako te silno želim u sebi!” – prišao joj je još bliže, namestio kurac pred sekin mokri kanalić i gledajući je u oči ušao u jednom potezu što je dublje mogao.

Sestra,Brat: “Aaaaaahhh…” – čim se nabio duboko počela je da ga steže i da svršava, dok je on prskao duboko i u jakim mlazovima.

Toplota njegove semene tečnosti ju je ogrejala i jecala je dok je uživala u sjajnom osećaju ispunjenosti i napunjenosti. Grčili su se i drhtali dok su orgazmi polako jenjavali.

Penis se opuštao i uz smešan mokar zvuk – PLOP – je izašao iz napunjene sekine ribice.

Brat,Sestra: “Hahahaha…” – smejali su se na taj zvuk ležeći topli i pomalo znojavi.

Sestra: “Joooj… kako sam srećna! Misliš li da je u redu da me poljubiš nakon što si svršio u mene?”

Brat: “Pa mislim da bih mogao to da učinim za tebe…” – prišao je i spojio svoje usne sa njenima.

Ovaj put je ljubljenje trajalo dugo, uz jezike koju su se dodirivali. Bilo je to strastveno i predivno iskustvo za brata i sestru koji su i zvanično prekoračili svaku moralnu granicu. Prekršili su sva pravila… ali tada, u tom trenutku, nisu mnogo razmišljali o tome.

6. Dan Četvrti – UKUS LJUBAVI

Sunce je uveliko obasjalo hotelsku sobu kada se brat probudio. Protrljao je svoje krmeljive oči i zevao ležeći sam u krevetu. Ustao je i nekako se doteturao do kupatila. Otvorio je vrata i zatekao sestru u džakuziju. Mehurići su je nežno masirali dok je odmarala i cirkala martini sa sve maslinkom u čaši. Bila je u onom njenom crnom bikiniju i sa podignutom kosom kako je ne bi smočila.

Brat: “Zar nije malo rano za piće seko?” – umivao se u svojim boksericama par metara ispred sestre.

Gledala je njegovu isturenu, čvrstu guzu i sa osmehom je malim gutljajima pila piće.

Sestra: “Mmm… moram da proslavim. Sinoć mi se desilo nešto prelepo.” – brat je obrisao lice peškirom i prišao džakuziju.

Brat: “Jel jeste? Voleo bih a čujem malo o tome.”

Sestra: “Ajde, uskoči tu kod mene pa da ti ispričam.” – kratko se nećkao ali je ipak odlučio da uđe u mlaku, penušavu vodu.

Veoma mu je prijalo čim je seo i osetio kako mehurići počinju da masiraju njegovo telo. Udobno se smestio i pogledao prema sestri.

Brat: “I? Šta se to desilo seko?”

Sestra: “Pa znaš…” – spustila je čašu na hladne pločice i polako se primakla bratu, priljubivši svoje polu golo telo na njegovo. – “Znaš, juče me je jedna meni veoma draga osoba koju mnogo volim napunila spermom. Mmm… bila sam napunjena kao nikada.” – spustila je ruku i počela da mazi bratovu butinu pod vodom.

Brat: “Stvarno? Hmmm, mislim da je i ta tvoja draga osoba uživala. Da, siguran sam da jeste.”

Sestra se nasmejala, prišla bratu i poljubila ga u pospane usne. Nežno je gricnula njegovu donju usnu dok je on jezikom pomazio njenu gornju, mekanu usnicu.

Sestra: “A šta misliš? Sinoć, dok je drkao i gledao me u oči… misliš li da je poželeo da me onako muški zgrabi i da me snažno izjebe?” – i dalje ga je mazila podižući ruku i prelazeći preko unutrašnjosti njegove butine.

Brat: “Uhhh… teško je reći seko. Nije to poželeo… mislim da nije.” – bila je potpuno iznenađena ovom njegovom rečenicom iako ju je izgovorio kroz osmeh.

Shvatila je da je brat zeza pa je odlučila da krene u istom smeru.

Sestra: “Hmm… dobro, očigledno me ne voli i očigledno da mu nisam privlačna. A šta ću, možda sam zaista pogrešno protumačila njegove reči i poteze… njegovu želju da mu budem mala kurvica i prosta devojčica kakvu želi i o kakvoj mašta. Pa dobro, ništa zato.” – poljubila ga je u obraz i brzo izašla iz džakuzija ne dajući mu vremena da reaguje.

Brat: “Šta? Ne seko, nisam tako mislio, ja…” – ogrnula se peškirom i zalupila vrata iza sebe, praveći se da je ljuta.

Sestra: “Jesi spreman seronja mali?” – obukla je ponovo bezobrazno usku i kratku suknju a gore je preko crnog brusa obukla tanku majicu na bratele koja je dopirala jedva do njenog pupka.

Brat: “Odavno, samo da još spremim ovo malo stvari da ne moram večeras pred put. I želim da nastavimo onu priču iz džakuzija, znaš da nisam bio ozbiljan.” – zatvarao je kofer stavivši u njega ostatak stvari.

Sestra: “Ne znam ja ništa… želim da odemo na ručak i da se malo prošetamo pred večerašnji let. Dozvoliću ti da me držiš za ruku ali da znaš da sam i dalje ljuta.” – nije naravno bila ozbiljna ali je koristila to kako bi joj se brat eventualno otvorio i rekao joj šta zaista oseća.

Ručak ispunjen morskim plodovima i kvalitetnim crnim vinom je bio uživancija za stomak, ali je razgovor izostao. Sestra je izbegavala svaku konverzaciju što je brata izluđivalo.

Bila je poprilično u elementu i mamila je njegove poglede svojim sočnim oblinama koje je zaista obožavao – hteo on to njoj da prizna ili ne.

Nakon ručka su, držeći se za ruke kao srećan par, šetali uskim kamenim ulicama. Naroda je bilo dosta i nije bilo mesta za ozbiljan razgovor koji je brat želeo da pokrene. I tada, naišli su na onaj isti park koji su već jednom posetili. Bio je polu prazan tako da su mogli da imaju delimični mir i seli su naravno na istu onu klupu kao i ranije.

Sestra: “Znači nisam ti privlačna? Ne znam zašto onda tako često gledaš ka mojim sikama… a o guzi da i ne govorim.” – smejala se gledajući ka bratu.

Brat: “Seko… znaš da si privlačna. Zašto me maltretiraš ceo dan? Zašto me izbegavaš? Sve na tebi je, kao što rekoh – brutalno!”

Prišla mu je bliže i pomazila ga po licu.

Sestra: “Ja tebe volim… Želim dete sa tobom braco. Želim da budeš tatica mojoj maloj bebi. Jel shvataš? Želim da sam ti privlačna, da me uzmeš… da me voliš.” – okrevši se i pogledavši oko sebe, brzo je spustila ruku u gaćice i srednji prst par puta gurnula u svoju pičkicu.

Brat je sve gledao raskolačenim očima, ni ne razmišljajući da bi neko lagano mogao da je vidi. Izvukla je prst iz sebe i primakla ga je bratu.

Sestra: “Da li bi voleo da prvo što osetiš kada se probudiš svako jutro bude ovaj moj miris? Moj ukus?” – brat je prvo duboko mirisao sestrinu aromu a potom je ona natopljeni prst uvukla u njegova usta.

Zatvorio je oči i sporo sisao, skidajući njene sokiće sa njega. Iako ju je već jednom okusio, ovaj put mu se činilo da je bila još slađa.

Brat: “Mmmm…”

Sestra: “Vidim da ti se sviđa ukus sekine pičkice. Eto braco, nudim ti svoju ljubav, svoje telo i dušu… nudim ti sebe. Biću sve što želiš, ponovo to kažem. Moja želja je nemoralna, grešna i poremećena… ali je iskrena i ispunjena ljubavlju.”

Brat: “Seko… odgovor je DA!” – iznenada je skrenuo sa teme.

Sestra: “Da? Šta da? Na šta tačno misliš?”

Brat: “Da li sam sinoć hteo da te žestoko izjebem… odgovor je da, hteo sam. Hteo sam to više od svega… volim te čoveče. Jebeno te volim i obožavam!” – izbacio je svoj jezik što je seka oduševljeno prihvatila i obgrlivši ga svojim usnama počela da ga sisa.

Sisanje se ubrzo pretvorilo u strastveno ljubljenje ispunjeno uzdasima. Jezici su im se sudarali, a majke su sa decom počele da zaobilaze taj deo parka videvši to nedolično ponašanje. Njih to nije zanimalo. Želeli su jedno drugo… želeli su se i to jako.

Sestra: “Braco moj lepi, do leta imamo još par sati… misliš li da ti je to dovoljno da mi pokažeš koliko me voliš?”

Brat: “I više nego dovoljno sekice moja.” – krenuli su praktično trčećim koracima ka hotelu.

Ušli su u lift i cupkajući čekali da se vrata zatvore. Čim je lift krenuo počeli su da se ljube opipavajući se i stiskajući. Brat je postajao sve tvrđi a sestra sve vlažnija među nogama. Uleteli su u sobu, zatvorili vrata i tada je neiskusni brat preuzeo kontrolu. Okrenuo je sestru tako da mu bude okrenuta leđima i nežno je priljubio uz zid.

Sestra: “Uhhh… tako znači? Pokaži svoje perverzno lice, radi šta god želiš sa mnom.” – gledala ga je preko ramena kako posmatra njenu guzu.

Brat: “Ova tvoja kratka suknja me tako mami. Ceo dan je gledam i želim da ti je skinem.” – kleknuo je na kolena i u jednom potezu je svukao suknju zajedno sa gaćicama.

Sestra: “Znala sam da me više voliš golu.” – namestio je dlanove na njene guzove i nežno ih je razdvojio zagledavši se u mali, sočni čmarić svoje seke.

Brat: “Kako si lepa… tvoja mala rupica prosto vapi da je očistim seko… jel smem?” – nije ni čekao odgovor već je odmah zabio svoj jezik u njen zatvoreni zadnji ulaz.

Sestra: “Aaaaahhh… to to… očisti mi guzu. Želim to.” – lizao je i ljubio rupicu koja se naizmenično stezala i opuštala. – “I moju pičkicu braco, nabijaj prste u nju dok me ližeš, molim te!” – navodila ga je i ništa nije odbijao.

Gurnuo je dva svoja prsta duboko u sestru i nastavio da joj liže anus još pohotnije. Bila je veoma vlažna što je samo pojačavalo njen i ovako predivan miris. Lizao je i gutao njene sokove od kojih mu je kurac poskakivao u gaćama.

Brat: “Kako si jebeno ukusna seko.” – podigao se i okrenuo je ka sebi.

Sestra: “Pa daj mi onda taj jezik da se i sama uverim.” – isplezio se i odmah je počela da mu čisti jezik i da skida svoje sokove sa njega.

Brat: “Mmmm… voliš da osetiš ukus svoje guze, prljavice jedna?”

Sestra: “Obožavam… posebno sa tvog jezika. Ali sada želim da ližeš nešto drugo.” – odmakla ga je od sebe i pokazala mu da legne na pod na svoja leđa.

Poslušao je i legao je sa dignutom kitom koja je i dalje bila sakrivena u šorcu. Sestra je kleknula pored njega, skinula ostatak odeće sa sebe a zatim, ne skidajući jebozovan pogled sa brata, svukla sve sa njega. Kurac mu je bio vreo i jasno se videlo da je curkao iz svoje malene rupice. Sestra mu je tada došla sa strane glave, sagnula se i počela da ga ljubi.

Sestra: “Zini braco.” – otvorio je usta i ona je tada sa vrha svoga jezika dozvolila da pljuvačka iskapa u njegova usta. – “Ni sam ne znaš kakvu si perverznu seku imao pored sebe svo vreme.” – gurnula je kažiprst u njegova usta i pomešala svoju sa njegovom pljuvačkom.

Opkoračila ga je svojim nogama i polako se spuštala na njega. Ispružio je mokar jezik koji se ubrzo našao na sekinoj pici.

Sestra: “Mmmm… tako, liži mi pičku! Liži je pre nego je ponovo jebeno napuniš svojom sočnom spermom.” – mljackao je i grickao njene usnice i klitoris.

Sestra je tada spustila svoje telo i glavu i počela da ljubi bratov kurac držeći ga čvrsto rukom. Nakon nekoliko nežnih poljubaca, otvorila je usta što je više mogla i počela da puši tvrdi organ trljajući pičku sve jače po bratovom jeziku. Bila je to sjajna jebozovna poza 69 u kojoj su brat i seka napaljeno uživali.

Postalo je tada zagušljivo i mokro u toj maloj sobici. Incestoidna strast se potpuno rasplamsala između mladog brata i njegove napaljene i do ušiju zaljubljene sestre. Ako je i imala trunku sumnje, ona je u tom trenutku nestala! On je bio zaista jedini sa kojim bi ikada ponovo htela da zatrudni!

Brat: “Uhhh… seko…” – bližio se vrhuncu.

Sestra je ustala i gledala svog brata kako leži i grči se od uzbuđenja. Stala je četveronoške, naguzivši mu se i počela da širi prstima svoju picu pokazujući mu koliko je mokra.

Sestra: “Pogledaj braco! Jebeno je spremna za tebe… za tvoj kurac i tvoju spermu. Uzmi je… izjebi je… napuni je.” – spustila je glavi do poda i nagužena čekala brata.

Brat: “Želim je seko. Želim baš to – da je pojebem, izjebem… da je potpuno napunim!” – ustao je i prišao seki od pozadi.

Brat Jebe Sestru U Guzu

Uhvatio ju je čvrsto za guzove i nabio se u jednom pokretu duboko u presrećnu sekinu picu. Ona je u trenutku svršila a on je tek počinjao da hvata ritam. Vrištala je dok ju je brat tucao sve jače i brže, izazivajući jedan za drugim snažne orgazme koji su je ispunjavali.

Sestra: “Aaaaa… jebi me braco… jebi, jebi… jače!” – palila ga je i trljala svoj klitoris dok se brat životinjski nabijao.

Brat: “Uhhh… tako uska, fina i mekana. Okreni se seko, okreni se.” – izašao je iz nje i ona se drhtajući okrenula na leđa.

Raširenih nogu je gledala u brata. Drhtala je i klecala kada joj je prišao, namestio svoj kurac i sada mnogo nežnije ušao u nju. Uhvatio je njene bujne sise i poljubio je nabijajući se polako i nežno.

Brat: “Želim da se gledamo u oči dok svršavam u tebe. Da te ljubim dok pravimo našu malu bebu. Ti si seko žena kojoj želim da ispunim svaku želju. I želim da imamo bebu, želim to sa tobom!” – oči su joj se zacaklile na ove njegove tople i iskrene reči.

Sestra: “Volim te braco!”

Brat: “Volim i ja tebe… seko!” – gledao ju je i uspevajući nekako da ne zažmuri, počeo je da svršava i da ispunjava seku.

Taj osećaj njegove sperme u njoj ju je mazio i milovao. Svaki mlaz je jasno osetila u sebi i uživala je u njemu. Gledala ga je i videla ljubav u njegovim očima. Nakon dosta vremena, bila je zaista srećna i zaljubljena…

Sestra: “Uhh… budi još u meni. Želim da dugo ovako ležimo… da budemo jedno.” – poljubili su se i zadihani ležali spojeni u jedno.

Stjuardesa: “Khm Khm… oprostite, ako biste se zaustavili na trenutak.”- sedeli su u svojim sedištima i vatreno se ljubili.

Brat: “Izvinjavamo se… malo smo… recite?” – obrisao je rukom vlažne usne.

Stjuardesa: “Služimo pića i grickalice pa ako biste hteli da se osvežite?”

Brat: “Meni bi mogla zapravo jedna voda. Sestr… ovaj, devojka me je poprilično iscedila.” – počeli su da se smeju.

Stjuardesa im je dala dve flašice i brže bolje se udaljila od njih.

Sestra: “Znaš, ovo je bio prvi put da joj nisi odmerio guzu.”

Brat: “Što? Jel želiš? Možda da joj se i pridružim tamo u kabinici.” – šalio se ali se sestra odmah uozbiljila.

Bivši muž ju je stalno varao i bilo je logično da tako odreaguje. Brat je shvatio grešku pročitavši to sa njenog ljutog i pomalo tužnog izraza lica.

Brat: “Seko, glupa fora… ne zameri. Dođi… dođi da te poljubim.” – poljubio ju je nežno.

Sestra: “Nemoj tako da se zezaš, jel jasno? Nikada se tako ne zezaj sa ženom koja te voli.” – pomilovala ga je po obrazu.

Brat: “Izvini još jednom. I ja tebe volim i nikada te ne bih prevario ili povredio na bilo kakav način.”

Sestra: “Bolje bi ti bilo. Mada, nećeš ni imati vremena za to. Moraš sada kada stignemo kući potpuno da mi se posvetiš.”

Brat: “Hoću naravno. Ali, na šta tačno misliš?” – prišla mu je i počela tiho da mu šapuće.

Sestra: “Znaš, da bi ostala trudna nije dovoljno par puta da me napuniš. E sad, pošto znaš koliko volim tvoju spermicu, želim da me ujutru, kad si pun, da me napuniš u malu picu… a uveče… uveče želim da gutam. Prosto obožavam topao obrok pred spavanje. Njam njam.” – namignula mu je.

Brat: “PRIHVATAM!!!” – glasno je rekao usled čega su putnici oko njih počeli da negoduju i da dobacuju, što je kod njih dvoje samo još više izazvalo smeh.

Mesec i po dana je prošlo od njihovog vatrenog putovanja, a brat je veoma ozbiljno održavao svoju reč. Tucali su se maltene svaki dan makar jednom, a kada bi nešto iskrslo bili bi veoma tužni što je dan prošao bez da su uživali u sjajnom, zabranjenom seksu.

Iznajmili su svoj stan kako bi bili van očiju roditelja i rodbine. Imali su svu slobodu iza zaključanih vrata da se vole i da istražuju sve fetiše koji su ih privlačili. Ali to jutro su bili posebno srećni.

Brat: “Kako misliš pozitivno? Nemoj da se šališ sa tim… proveri ponovo!” – ležao je u krevetu i gledao ka sestri koja je držala test za trudnoću.

Sestra: “Ovo je već treći put da proveram. Sigurno je sada… trudna sam!” – suze su joj krenule gledajući u presrećnog ali zbunjenog brata.

Ustao je, poljubio je u nosić kao što je ona njega oduvek ljubila, i obrisao joj suze radosnice.

Brat: “Lepotice… bićeš mama.”

Sestra: “A ti… tata.”

Brat: “Jel ovo znači da naše male avanture… da je kraj?” – tužno je upitao.

Sestra: “Molim? Pa ti očigledno nemaš pojma koliko su trudnice napaljene. Želim da me tucaš svaki dan, sve do porođaja. Jel to jasno… tatice?”

Brat: “Pa da počnemo odmah… mamice.” – zagrlili su se, poljubili i prebacili se pohotno na krevet.

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.5 / 5. Broj glasova: 241

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

6 thoughts on “Brat I Sestra – Sestrina Nemoralna Želja”

 1. Strahinja

  Najbolja priča od svih koje sam do sada pročitao

 2. aleksandar

  Predivna prrica. Citao sam ih dosta ali ova je predivna

  1. MomLover

   Hvala Aleksandre 🙂 Drago mi je da si uživao 🙂

 3. Super prica samo da je brat izjebao sekinu guzu I svrsijo u nju!

  1. MomLover

   Om, hvala ti… A što se tiče anala, ko zna… Možda nekada napišem i nastavak 😉

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top