4.7
(105)

NAPOMENA AUTORA: Priča pred vama je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (lezbejke, incest, baka, mama, unuka, anal). Usled tematike kojom se bavi, ova priča NIJE za svakoga!

1.SPECIJALAN ODNOS

Mama: “Slušaj mama, nezgodno je da je sada dovodim kod tebe, znaš da je osetljiva i krhka a još je i taj tvoj novi stan za nju nepoznat… takođe, ne odvaja se od svog klarineta, svaki dan svira na njemu po nekoliko sati… ne bi da ti smetamo.” – kipila sam u sebi dok mi je govorila preko telefona.

Baka: “Smetate? Ma odmah da ste se dovukle da vidite stančić i da se družimo, jel jasno? Ćero nisam vas videla mesec dana usled cele ove frke oko selidbe i svega i posebno sam vas se uželela. Spremila sam vam sobe, napunila frižider, sve sam doterala i sve se sija… nemoj sada da mi uskratiš sreću svojom tvrdoglavošću.”

Mama: “Slušaj ti nju, ja tvrdoglava? Pa ne znam samo od koga sam to nasledila.” – napravila je kratku pauzu pa je nastavila. – “Dobro… izvini mama. Znam da ti je bila frka i da želiš da se malo opustiš. Uželele smo se i mi tebe, nije da nismo, ali znaš kako je sa njom. Nije navikla na promene.”

Baka: “Samo par dana ćero, samo toliko da provedem sa vama, to je sve što želim. Učini to svojoj staroj majci.”

Mama: “U redu. Kako da te odbijem kada me tako pitaš. Doći ćemo izjutra mama. I nisi stara. Čoveče, izgledaš bolje od mene maltene, posebno kada se doteraš za one tvoje igranke. Mora da te one dekice tamo saleću?” – počela je da se smeje u slušalicu.

Baka: “Ma daću ja tebi dekice! Tvoj otac je bio jedini kojem sam davala da pleše sa mnom i povremeno da me štipne. Bolje bi bilo da ti potražiš nekog ozbiljnog čoveka dete, da ne ostaneš matora usedelica kao ja.”

Mama: “Neka hvala mama, imam jednu malu macu ovde pored sebe koja je ceo moj svet. Jel tako dušo?”

Unuka: “Daaa mama. Pozdravi baku i reci joj da jedva čekam da je zagrlim.”

Baka: “Jaoj, lepotica moja. Čula sam je. Eto vidiš da dete nema ništa protiv da dođe. Zato nemoj da te grdim već što ranije da ste tu kako bi mogli da iskoristimo maksimalno ovih par dana pred nama.”

Mama: “Važi mama. Ljubim te pa se vidimo.”

Celo to veče sam bila uzbuđena i srećna što ću napokon moći da se opustim nakon nekoliko paklenih nedelja.

Nikada nisam pila lekove za svojih šezdeset i kusur godina života, ali sam tih dana morala da uzimam pola bensedina svako veče kako bih mogla da se koliko toliko smirim.

Znala sam ipak da je jedini prirodni lek za moj stres blizina moje porodice – moje ćerke i moje unučice. Odlučila sam da se istuširam i da obavim poslednje spremanje stana kako bi ih dočekala u potpuno novom svetlu. Namerno sam kupila veći stan kako bi mogla da imam opravdanje da ih češće zovem da mi dođu u posetu i da prespavaju makar jedan dan.

Ne mislim da sam ikada bila ona klasična baba-penzionerka, bila sam mnogo opuštenija od te sorte. Tehnologija mi nije bila potpuno strana, imala sam čak i fejsbuk profil, bila sam širokih shvatanja u svakom pogledu.

Svoje stare babske haljine sam zamenila novijim, sa svežim bojama i lepšim dezenima, “pepeljare” sam zamenila modernijim naočarama… čak sam i pamučni donji veš sklonila u stranu i zamenila ga “lakšim” i lagodnijim svilenim materijalima. Trudila sam se i da se zdravo hranim ali moram da priznam da su godine ipak činile svoje.

Mali stomačić i širi kukovi su jasno davali do znanja da nisam više bila u cvetu mladosti. Grudi su mi se spustile a zadnjica mi se povećala, ali sam ipak pazila na sebe i sigurno je da sam izgledala nešto mlađe od svojih rasklembešenih vršnjakinja. Bore i pegice oko očiju i na čelu sam povremeno skrivala nežnim slojem pudera, a delimično sedu kosu sam farbala u svetlo plavu nijansu kako bi moje zelene oči došle do izražaja.

Volela sam svoje telo i ćerka zaista nije pogrešila – imala sam udvarače na tim plesnim večerima ali se nisam obazirala na njih. Prijala mi je naravno pažnja ali sam se ipak pravila hladna.

Jutro je brzo osvanulo i nestrpljivo sam čekala da čujem zvono na vratima.

Obukla sam svoju dugačku letnju haljinu i sa osmehom sedela u dnevnoj sobi držeći neku glupu knjigu u rukama sve dok nisam čula korake pred vratima.

Mama,Unuka: “Heeej. Dobro jutrooo…” – zagrlila sam ih obe i suze su same počele da klize niz moje stare obraze.

Ušle su unutra u veliko predsoblje dok sam ja maramicom brisala suze. Suze nisu bile samo plod sreće što ih vidim. Ne, one su bile i deo tuge kada sam ugledala svoju unuku sa belim štapom u ruci kojim je nežno kuckala po parketu šetajući po sobi.

Mama: “Polako maco, neka nas baka provede kroz stan da ga bolje upoznaš.”

Porođaj je bio veoma težak i opasan kako za moju ćerku tako i za njenu bebu i posledica je bila ta da je moja slatka unuka ostala slepa i nešto slabije fizički razvijena od svojih vršnjaka.

Delovala je nekoliko godina mlađe iako je baš par meeseci ranije postala punoletna. Zračila je vedrim duhom i vickastom prirodom, ali je takođe teško ostvarivala nova prijateljstva a kamoli nešto više od toga.

Stajala je u svojoj beloj mini suknji i tankoj majici ispod koje nije imala brus pa su njene malecne grudi bockale svojim vrhovima nežnu tkaninu. Njena smeđa ravna kosa i njene šiške su krasile mladoliko lice sa velikim tamnim očima na koje nažalost nije mogla da vidi.

Baka: “Sad ćemo da napravimo kratak obilazak.” – moja ćerka je uhvatila unuku za ruku i krenuli smo redom iz jedne u drugu prostoriju.

Baka: “Evo ovo je dnevna soba, ona je spojena sa kuhinjom i trpezarijom… zatim idemo u ovaj poduži hodnik. Ova vrata su od kupatila, imam novu ogromnu kadu i posebno odvojenu tuš kabinu. Ovo je spavaća soba a pored nje je još jedna manja soba. Ti ćero možeš u ovu, a ti lepotice u ovu malu… ja ću u dnevnoj da spavam.”

Mama: “Daj mama, ne dolazi u obzir u tim godinama da mi se lomiš na kauču. Ti spavaj u ovoj manjoj sobi a ja i maca ćemo u tvojoj. Jel tako dušo?”

Unuka: “Naravno mama. U potpunosti se slažem.” – unuka je prišla mami, napipala je njeno lice i poljubile su se na blic u usta što mi je delovalo pomalo čudno ali opet veoma slatko i prisno.

Baka: “Pa kako to mislite? Tu imate samo jedan krevet pobogu.”

Mama: “Da, ali gledaj kako je velik. Sve je u redu mama, mi i kući spavamo zajedno… mislim, ponekada. Ne brini ti ništa.” – nisam htela da se mešam u njihovu odluku.

Unuka: “Mama, od puta sam se sva oznojila. Jel bi mogli na kupanjac? Taman da isprobamo tu bakinu novu kadu.”

Baka: “Naravno dušo. Ajde da ti pokažem gde su peškiri i šamponi pa da…”

Mama. “U redu je mama, znam ja gde je šta. Zajedno ćemo se okupati na brzinu. I ja sam se sva ulepila od znoja.”

Baka: “Zajedno?”

Mama: “Maco, ajde ti uđi u sobu i posloži osnovne stvari na krevet dok ja i baka malo porazgovaramo.” – ostavile smo unuku i prešle u dnevnu sobu. – “Gledaj mama, za nju je ovde sada sve novo i treba joj vremena da se navikne i da nauči raspored gde se šta nalazi. Zato ću joj ja sve pomoći za prvu pa će ona lakše savladati ovaj tvoj veliki stan.”

Baka: “Znam ćero ali ona je odrasla i… mislim, gde da je majka vidi golu i još da se i kupa sa njom?”

Mama: “Ne brini ti ništa. Kao što si i sama rekla – ja sam joj majka. Isto kao što si ti mene videla sto puta golu, tako sam i ja nju. Uostalom ona se mene ne stidi, tako je naučila i tako joj odgovara. Znaš da nema mnogo prijatelja, uglavnom je sa mnom i veoma je otvorena prema meni.”

Baka: “Dobro ako ti tako kažeš. Ja se neću mešati. Postaviću sto pa kada završite dođite da ručkate, sigurno ste gladne od puta.” – poljubile smo se i krenula sam ka kuhinji.

Svo vreme dok sam spremala escajg i hranu mogla sam da čujem glasove i smeh kako dopiru iz kupatila. Nisam mogla da razumem njihove reči ali sam mogla da razaznam da su bile veoma vesele i opuštene. Samim tim saznanjem i meni je osmeh nadošao dok sam ih slušala.

Unuka: “Jao bako, ovo tvoje kupatilo je ogromno! Umalo se nisam izgubila u njemu.” – izašle su iz kupatila ogrnute bade mantilima.

Mama: “Sreća pa imaš mamicu da pazi na tebe da nam se ne zagubiš.” – ponovo su se poljubile i sele za sto.

Baka: “Baš mi je drago što ste došle. Evo, spremila sam malo jači doručak pa navalite… a za desert sam ispekla štrudle sa makom i rogačem.”

Unuka: “Mmmm… sve zvuči i miriše predivno. Sigurna sam da i izgleda isto tako.”

Mama: “Veruj mi maco, izgleda još bolje. Ajde, dođi kod mame pa da zajedno ručkamo.” – unuka je ustala i dodirujući sto polako se primakla mami.

Ova ju je tada uhvatila za struk, podigla je i namestila je u svoje krilo.

Mama: “Ajde reci aaaa…” – hranila ju je kao malo dete a ja sam u čudu posmatrala.

Oduvek su bile bliske i vezane jedna za drugu ali ne sećam se da su ranije baš toliko otvoreno “komunicirale”, posebno ne pred drugim ljudima.

Unuka: “Hoću još malo sira mama.”

Mama: “Maca hoće sira? Pa jel si ti miš ili maca?”

Unuka: “Ja sam mačkica – mijauu…” – cerekale su se i hranile jedna drugu.

Mama: “A šta je ovo?” – prošla je prstima kroz njenu delimično mokru kosu. – “Mokra maca?”

Unuka: “Mhm… pa kad si me isprskala u kadi.”

Mama: “Mmm… mokra i vlažna mala mačkica.”

Baka: “Khm khm.” – osetila sam se pomalo neugodno.

Mama: “Jesi dobro mama?”

Baka: “Jesam… nešto mi je u grlu. Moram malo vode da uzmem.”

Unuka: “Evo ja ću ti bako doneti.” – ustala je i pipkajući stvari oko sebe došla je do sudopere i sipala mi je čašu vode.

Polako se vratila istim putem i tada iznenada sela u moje krilo.

Unuka: “Izvoli bako.”

Baka: “Joj, hvala dušo. Baka se zagrcnula.” – svojim polu mokrim telom se vrpoljila u mome krilu zračeći toplotom i predivnim mirisima.

Dok smo ručkale ja sam mnogo bolje uspela da osmotrim svoju unuku. Bez obzira na njeno ponašanje i nežnu građu, svojom mimikom i zrelim razmišljanjem je bilo jasno da više nije bila dete. Kada smo započele neke ozbiljnije teme bila je veoma precizna i prozorljiva, bila je zaista mala pametnica.

Ipak, kako bi prešla kod mame opet bi se ponašala umiljato i ljupko ostavivši svoju odraslu crtu karaktera iza sebe. Shvatila sam da je to prosto bio način na koji kominiciraju i nisam se bunila. Iako sam bila pomalo zatečena, bilo mi je samo bitno da su tu i da su srećne.

2.ORALNI REFLEKS

Nakon što smo jele otišle su da se presvuku u lagodniju odeću dok sam ja završila sa suđem. Prvo se u dnevnoj sobi pojavila moja unuka koja se ispružila na kauč i sa slušalicama u ušima je ležala i uživala, a nekoliko minuta kasnije je došla i moja kći. Videla je da je malo drugačije gledam pa je pokrenula razgovor.

Mama: “Ajde mama, pričaj. Šta te muči?” – sele smo za sto u kuhinji.

Baka: “Ništa dušo…”

Mama: “Ništa? Lažljivice jedna…”

Baka: “Ne želim da pomisliš da se mešam u vaš odnos.”

Mama: “Ne mešaš se. Reci…”

Baka: “Ćero, to vaše kupanje zajedno, ljubakanje i pipkanje…”

Mama: “Znala sam. Slušaj, ako ti je neprijatno prestaćemo.”

Baka: “Ma nije mi neprijatno… samo mi je malo… čudno.”

Mama: “Čudno ti je što volim svoju ćerku i što je poljubim ponekada?”

Baka: “Ne pravi se pametna, znaš na šta mislim.”

Mama: “Znam mama… misliš na ovo.” – prišla mi je na brzinu i poljubila me u usne.

Godine su prošle od kada sam osetile tuđe usne na svojima ali nisam mogla ni u snu da sanjam da će sledeće biti usne moje rođene ćerke. Uhvatila sam je za ramena i odvojila je od sebe.

Baka: “Šta ti je dete zaboga? E stvarno si pošandrcala.”

Mama: “Opusti se, samo sam želela da ti pokažem da to nije ništa strašno. Poljubac kao poljubac. To je znak ljubavi, znak pažnje… nema ništa loše u tome. Ama baš ništa.”

Baka: “Razumem ja to sve ali nemoj tako da mi se prikradaš. Moji refleksi nisu kao nekada.” – popila sam gutljaj toplog čaja i pogledala ka unuci. – “Doduše, vidim da i njoj prija… ko sam ja da se mešam. Samo mislim da je neobično za majku i kćer da tako…”

Mama: “Ona je u tim godinama kada bi trebala da izlazi, da se zabavlja… ali umesto toga izabrala je sama ovaj put. Ima svoj klarinet, ima svoje knjige i muziku, ima mene. Kada se potpuno oslobodi neću joj stajati na putu da proba sve što želi, ali očigledno je da taj trenutak još nije došao. Do tada, ja sam tu za nju.”

Pogledale smo tada obe ka unuci koja je ležala na stomaku u svojoj kratkoj suknjici, pomerala je glavu u ritmu muzike i pevušila je neke meni nepoznate reči. Izgledala je zaista srećno.

Mama: “Znaš, želela je i tebe da poljubi ali se plaši kako ćeš reagovati.”

Baka: “Stvarno? Ma sada izmišljaš…”

Mama: “Ja izmišljam? Evo sad ćeš videti… macooo…?” – proderala se i unuka je odmah poskočila.

Nisam ni stigla da reagujem a ona je laganim i opreznim korakom došla do stola i stala pred nas.

Unuka: “Reci mama? Jel je vreme za desert?”

Mama: “Jeste dušo, ali pre toga jedan poljubac za baku kao znak zahvalnosti što nam je spremila sjajnu klopu.”

Unuka: “Jao bako stvarno je sve bilo preukusno.” – polako je došla do mene i rukama je počela da dodiruje moje lice.

Prelazila je nežnim prstima po mome nosu, mojim ustima i obrazima.

Unuka: “Baš si lepa bako. Tačno mogu da te vidim.” – podigla se na svoje prste i nežno me poljubila u obraz. – “Hvala ti na svemu.” – zatim se još malo izdigla i na brzinu me poljubila u usne.

Skamenjeno sam gledala dok je sa punim tanjirom moje poznate štrudle odlazila od nas ka dnevnoj sobi.

Mama: “I? Vidiš da nije ništa strašno?”

Baka: “Nisam rekla da je strašno… samo da je čudno.” – crvenoga lica sam odgovorila.

Mama: “Navići ćeš se. Ali vidim da ti je prijalo. Ajmo u sobu kod nje da malo ćaskamo. Želim da mi ispričaš sve o novom komšiluku i o onim tvojim matorim udvaračima.” – zezala me je dok smo koračale ka sobi.

Satima smo sedele i čavrljale o raznim temama. Štrudla je bila skoro potpuno pojedena i tada je mak krenuo da “radi” moju slatku unuku ali i mene. Ležala sam na fotelji pored kauča na kojem su bile njih dve. Oči su mi se polako sklapale i zadremala sam.

Ne znam koliko je vremena prošlo kada sam otvorila oči. Ugledala sam ćerku kako sedi a unukina glava je bila u njenom krila. Mazila ju je po kosici dok je ova spavala i tada sam shvatila da je unuci palac bio u ustima.

Ne znam zašto nisam ćerki dala do znanja da sam budna već sam nastavila da virim kroz umorne kapke.

Gledala je svoju ćerku sa osmehom na licu dok je ova sisala svoj palac i mumlala u snu. Trajalo je to neko vreme sve dok se moja kći nije odlučila na jedan potpuno neočekivani potez.

Primakla je svoj levi palac ustima i počela da ga oblizuje sve vreme gledajući ka svom polu-uspavanom detetu. Kada ga je dobrano natopila, spustila ga je i veoma vešto je zamenila unukin palac sa svojim.

Unuka se odjednom naglo nasmejala i počela da sisa mamin mokar prst mnogo snažnije i glasnije nego svoj malo pre toga.

Sisala ga je neko vreme a moje ćerka je dublje uzdisala i blago je razdvojila noge pa sam mogla da vidim mali deo njenih gaćica pod suknjom.

Unuka: “Mama, želim dva.” – tiho je prošaputala.

Mama: “Dva mokra mamina prstića brzo stižu za malu mačkicu.” – gurnula je srednji prst i kažiprst u svoja usta i lizala ih je dok je unuka zatvorenih očiju i rumenih obraza iščekivala.

Ubrzo su mokri prsti završili u unukinim ustima i sisala ih je kao lizalicu. Moja kći je tada svoju slobodnu desnu ruku zavukla pod jorgan kojim je unuka bila pokrivena i počela da je mazi. Nisam mogla dobro da vidim ali se činilo kao da joj mazi i mazira guzu.

Ćerkine noge su se sve više širile i činilo mi se da mogu da vidim malo mokro mesto tačno na mestu njene pice. Sa svojih 39 godina, pozamašnim oblinama i dugom kovrdžavom, tamno crvenom kosom, delovala je veoma zanosno i senzualno tako raširena i po svemu sudeći napaljena.

Nisam mogla da verujem u prizor pred sobom. Zaista sam mislila da buncam i da sanjam. Čvrsto sam zatvorila oči i nadala se da ću se ujutru probuditi i da ću shvatiti da je to sve bila samo moja mašta i moj prljavi san.

3.NAJBOLJI LEK ZA STRES

Probudila sam se pokrivena sa nekim ćebetom i čim sam došla sebi shvatila sam da sam bila sama u sobi. Napolju je bio mrak a iz male sobe na kraju hodnika je dopirala neka nežna melodija.

Ustala sam i krenula ka tim tajanstvenim zvukovima. Stigla sam do sobe, otvorila vrata do pola i ugledala svoju ćerku kako nasmejana stoji uza zid i gleda ka drukom kraju sobe gde je bio krevet. Okrenula se tada i videla moje tek probuđeno lice.

Mama: “Pssst. Priđi majka da čuješ kako maca lepo svira.” – ušla sam u sobu i tada ugledala svoju unuku kako sedi na ivici kreveta i svira svoj srebrni klarinet.

Stala sam pored ćerke koja me je uhvatila za ruku i približila me sebi.

Baka: “Kako je samo talentovana.” – zaista je svirala predivno i bez greške.

Šaputale smo kako nas ne bi čula i kako je ne bi omeli.

Mama: “Moja lepotica. Za dve nedelje će imati veliki nastup sa svojim orkestrom. Joj Bože, gledaj sada mama, ovo mi je omiljeni deo.”

Unuka je počela da svira neku bržu melodiju i tada je nežno razdvojila svoje noge. Ispod suknje je bila potpuno gola i mogla sam da vidim njenu predivnu i glatku picu. Ćerka me je uhvatila kako buljim u macino međunožje i nasmejano me je pogledala.

Mama: “Sada vidiš zašto obožavam ovaj deo kompozicije.”

Okrenula sam se ka ćerki i momentalno se zacrvenela u licu.

Baka: “Ona je… ona nema gaćice na sebi.”

Mama: “Lepo si to primetila. Kaže da joj je tako najudobnije da svira. A naravno – ni ja se ne žalim. Predivna je, zar ne?” – nisam ništa odgovorila ali sam i dalje zurila u sjajnu i čistu ribicu svoje unuke.

Čim je maca završila sa sviranjem moja kći je počela da tapše i da zviždi kao da je završen koncert. Unuka se podigla na noge i naklonila nam se.

Unuka: “Hvala, hvala… Nije bilo loše?”

Mama: “Dušo, bilo je sjajno! Jel tako mama?”

Unuka: “I baka je tu?” – prišla je i kada me je osetila obgrlila me je svojim rukama.

Baka: “Jeste dete, bilo je božanstveno. Prava si umetnica.”

Mama: “Najbolja je i najlepša na celom svetu. Uhh, moram nešto do toaleta. Brzo ću…” – ćerka se udaljila i ostavila nas je same.

Baka: “Lepoto, jel se spremaš za koncert?”

Unuka: “Da bako, ide ogroman nastup za nekoliko nedelja i moram da vežbam.”

Nastupila je tada nešto duža tišina tokom koje sam odmeravala svoju unuku. Ne znam zašto sam to radila… znala sam da je pogrešno ali nešto me je vuklo i želela sam tada ponovo da joj vidim ribicu, makar na trenutak.

Unuka: “Bako, jesi dobro? Nešto si mi tiha.”

Baka: “Jesam dušo… samo te gledam i divim se kako si lepa.” – unuka se zacrvenela i otišla nazad do kreveta da sedne.

Unuka: “Jel sam stvarno lepa bako?” – sela sam pored nje i počela da je mazim po kosi.

Baka: “Jesi dušo, prelepa si. I jako si talentovana. Samo se nadam da nećeš biti bez gaćica na tom velikom nastupu.” – smejale smo se na ovu moju opasku.

Unuka: “Naravno da neću, ne bi bilo primereno. Ali tako mi je najbolje kada vežbam. Osećam se lagodnije.”

Baka: “Pa iskreno, moram da priznam da si me zatekla kada sam te videla. A reci mi, mami ne smeta kada si tako golišava dok sviraš?”

Unuka: “Naravno da joj ne smeta. Ona kaže da treba da se ponašam onako kako smatram da mi je najlepše… uostalom, ona i voli da uvek budem uredna dole… ona me čak i obrije kako se ja ne bi posekla. Smotana sam pomalo.”

Baka: “Ona te obrije?” – još jedan u nizu neočekivanih saznanja.

Unuka: “Mhm. Uvek sam fino i glatko obrijana zahvaljujući maminim veštim rukama. Znam da ti ovo zvuči pomalo čudno ali ne stidim se pred mamom jer znam da me voli i da pazi na mene. Mislim da bi sada trebala da vežbam još malo… nastup se bliži a ja nisam još sve savladala.”

Baka: “U redu dušo. Ide baka da ti ne smeta.” – izašla sam iz sobe i počela da hiperventiliram.

Popila sam čašu hladne vode i otišla u spavaću sobu. Legla sam na leđa i počela da razmišljam o nekim glupim temama samo da ne bi razmišljala o tom neprimerenom odnosu koji su moja ćerka i unuka očigledno imale.

Mama: “Nećeš valjda ponovo da spavaš?” – ušla je u sobu i zatvorila vrata za sobom.

Sela je pored mene i tada sam primetila da je bila nešto zadihanija i crvenija u licu.

Baka: “Ćero, ti briješ njenu pipicu?”

Mama: “Pipicu? Mama ona ima 18 a ne 10 godina. Naravno da je brijem, ne želiš valjda da se povredi?”

Baka: “Ništa mi nije jasno… kako možeš biti tako opuštena? Zar su za tebe to sve normalne stvari? I ono sa prstom… Probudila sam se na trenutak i videla kad si joj dala da ti ga sisa. O čemu se tu radilo?” – zahtevala sam objašnjenje.

Mama: “Vuče za sobom taj tik još od vremena kada je bila mala i jedini način da se odvikne je da joj ja dam svoj prst… u čemu je problem?”

Baka: “U čemu je… Ma odustajem. Ne znam šta bih rekla. Nadam se samo da to ne ide dalje od toga.”

Mama: “Kako mama možeš da me osuđuješ a pritom si se i sama zagledala u njenu pičkicu?”

Baka: “Nisam… bilo je iznenada… bila sam zatečena.”

Mama: “A je li? A zašto onda imaš potpuno mokre gaćice na sebi?” – dok sam obrađivala njeno pitanje u glavi, ona je već uspela da mi zadigne haljinu i zaista je mogla da se vidi mala mokra mrlja na mojim svilenim gaćicama.

Baka: “Šta radiš to pobogu dete? Ostavi se ti mojih gaćica.” – spustila sam haljinu i ljutito je pogledala u oči.

Mama: “Mamice, pogledaj koliko si napeta. Selidba, nova okolina… sve to utiče stresno na tebe. Dozvoli mi da te opustim. Videćeš da će odmah da ti bude bolje.” – podigla je ponovo moju haljinu i nežno rukom prešla preko moje zrele pizde.

Baka: “Ćero… šta to radiš?” – osećanja su mi bila pomešana ali mi je njen dodir veoma prijao.

Mama: “Pssst… prepusti mi se samo na par minuta i videćeš. Moji prsti čine čuda…” – vešto je svukla moje gaćice i dozvolila sam joj da mi raširi noge.

Nisam ni disala u trenutku kada se ćerka zagledala u moju prosedu i dlakavu pizdu. Bio je to prvi put da je videla moj najintimniji deo tela. Gledala ga je sa osmehom na licu i na taj način mi dala do znanja da joj se sviđa ono što vidi – iskusnu, zrelu i široku pizdu, dugo nažalost ne korišćenu ali istu onu iz koje je i sama izašla pre skoro četiri decenije.

Baka: “Nije u redu da me tako gle… uhhh…” – pomazila je moj veliki i ispupčeni klitoris.

Mama: “Mmm… nije u redu, a? Pa ti si mama potpuno mokra. Mada, kada bolje razmislim – još malo pljuvačke ne bi bilo na odmet.” – spustila je glavu i pljunula je na moje razdvojene usmine.

Baka: “Uff…” – nisam znala šta da radim ni kako da reagujem, ali noge nisam skupila.

Ćerka je razmazala svoju pljuvačku svuda po mojoj pizdi i na moje iznenađenje zabila je tri prsta duboko u mene. Trgla sam se i poskočila od iznenadne penetracije, ali sam odmah shvatila da je ćerka bila vešta i da joj to sigurno nije bio prvi put da je neku ženu jebala prstima.

Mama: “Daaa… tako je mama. Uhh kako si elastična. Šta misliš, mogu li da uguram svoju celu šaku u tebe?” – snažno me je tucala svojim prstima i usput je pljuvala na njih kako bi bila što vlažnija i klizavija.

Baka: “Uhh… jel se ovo zaista dešava?” – pokrila sam dlanovima svoje lice od srama ali sam ipak postajala sve napaljenija i sve bliža orgazmu koji godinama nisam osetila. – “Predivno je… Ajde ćero! Gurni je… gurni je celu!” – ni sama ne mogu da verujem da ne samo da je nisam odbila od sebe, već sam je i hrabrila da gurne celu svoju šaku duboko u moju matoru pičku!

Mama: “Uhhh, takvu te volim. Naložila te je unukina mala pičkica… i ti nekoga da osuđuješ.” – izvukla je prste iz mene i počela je da oblizuje celu šaku. – “Mmmm… ajde, pomozi mi malo.” – prinela mi je svoju mokru ruku i sisala sam njene prste što sam bezobraznije mogla i znala.

Baka: “Zabij je u mene ćero!” – spojila je svoje prste i polako je počela da ih gura u mene.

Mama: “Opusti se još malo mama… dozvoli mi da osetim ovu tvoju prelepu mačkicu oko svoje šake.” – poslušala sam je i čim sam opustila mišiće uspela je do zgloba da uđe u mene.

Baka: “Uhhhh…” – ćerka se namestila i počela da nabija svoju šaku i da me snažno tuca sa njom.

Mama: “Kako si mokra… ovo ti je trebalo mama. Ruka tvoje ćerke duboko u tebi… prepusti se…”

Cvilila sam trudeći se da budem što tiša kako nas unuka u sobi pored ne bi čula. Pizda mi je gorela od ćerkinih čvrstih pokreta a kap koja je prelila čašu je bila ta kada me je iznenada pomazila drugom rukom po osetljivom čmaru. Stisnula je prstom moju zadnju rupu i počela sam da se grčim.

Baka: “Hhhhaaaa…” – nisam mogla da se kontrolišem i vrisnula sam svršavajući po njenoj ruci.

Potoci mojih slatkih sokova su šikljali iz mene i drhtala sam nekoliko sekundi bez ikakve kontrole nad svojim telom.

Mama: “Mmm… kakav orgazam. Tako jebeno mokar i sočan… Njam njam…” – izvadila je ruku iz mene i počela da liže svoje natopljene prste.

Nisam mogla da je prepoznam. Te njene vulgarne reči, njeni perverzni pokreti… Uštinula sam se po obrazu kako bi se uverila da nije san i da je moja rođena ćerka zaista bila ta osoba koja me je dovela do sjajnog orgazma i koja je skidala moje prljave sokove sa svojih prstiju.

KUC, KUC

Iskočila sam iz kreveta i pobegla u ćošak sobe kada sam videla da se vrata otvaraju. Moja ćerka je brzo legla na leđa i zadihano je gledala ka vratima gde je moja unuka stajala sa začuđenim izrazom lica.

Unuka: “Mama? Tu si?”

Mama: “Khm khm… jesam mila. Jel je sve u redu?” – pokušavala je da govori što je opuštenije mogla.

Unuka: “Učinilo mi se da čujem nešto. Kakav je to miris?” – očigledan miris seksa je naravno uveliko ispunio sobu.

Mama: “Mama se malo igrala dušo. Ajde, dođi do kreveta i lezi pored mene.” – unuka je polako prišla i legla je preko kreveta na svoj stomak.

Ja sam i dalje nepomično stajala u ćošku i nadala se da neću biti otkrivena.

Unuka: “A gde je baka?” – natrćila je svoju guzu ležeći na stomaku i moja ćerka je počela da je nežno mazi po njoj.

Mama: “Izašla je valjda, otkud znam. Ti bi se mazila vidim.” – dok ju je levom rukom dirala po guzi, unuka je napipala maminu desnu ruku koja je do malo pre bila u mojoj pizdi, i na moje zaprepaštenje je stavila dva mokra prsta u svoja usta.

Ćerka me je pogledala i namignula mi je dok sam uplašeno počela da se krećem uz zid sobe kako bi nečujno izašla iz nje.

Unuka: “Mama? Mmmm, baš su ukusni ovi tvoji prstići. Pitam se gde su bili…”

Mama: “Drago mi je da ti se sviđaju maco. Sisaj ih lepo i dugo dok te mama mazi.” – podigla je unukinu kratku suknju i počela da masira njenu golu guzu.

Ja sam nekako stigla do vrata i kada sam krenula da izađem ćerka je okrenula glavu ka meni, polizala je svoj kažiprst i oštro ga je gurnula u unukinu guzu.

Unuka: “Ju… mama, znaš da to volim ali upozori me sledeći put.” – nastavila je da joj sisa prste dok joj je mama gnjavila uski čmarić.

Mama: “Izvini maco, ponela me je ova tvoja čvrsta guzica. Sisaj i opusti se… tako si čista i uska, baš sam te lepo oprala u novoj bakinoj kadi.”

Bila sam prestravljena ali i ponovo napaljena gledajući njih dve kako uživaju u krevetu bez i trunke griže savesti ili sramote. Izašla sam iz sobe i otišla da se umijem hladnom vodom. Noge su mi klecale dok sam se gledala u ogledalo i pitala se zašto tada ni ja nisam osećala sramotu.

4.ZAR ME BAKA NE VOLI?

Do kraja te večeri pa čak i sledeće jutro sam se trudila da što manje razgovaram sa njih dve i da izbegavam bilo kakav fizički kontakt. Obe su to naravno primetile ali nisu htele da me ispituju o tome.

Nisam se osećala lagodno i bojala sam se svakog razgovora kako tema ne bi skrenula u smeru koji nisam želela. Njihovo šaputanje i pipkanje me je dovodilo do ludila i nisam znala kako da se nosim sa tim. Osećala sam se potpuno zbunjeno i neprijatno u njihovom prisustvu, iako bi osetila da mi fale čim bi se udaljila u drugu prostoriju.

Mama: “Maco? Jesi spremna za tuširanje?”

Unuka: “Jesam… hoćemo zajedno?”

Mama: “Naravno. Idi ti i skini se dok ja nešto obavim.” – unuka je otišla i tada mi je ćerka prišla. – “Hoćeš mi reći o čemu se radi?”

Baka: “Stvarno me to pitaš? Posle svega od sinoć ti mi zaista postavljaš ovakvo pitanje?”

Mama: “Mislila sam da si uživala i da ti se svidelo.” – prišla mi je i uhvatila me je za ruke.

Baka: “Nemoj ćero… ne znam. Ne znam kako se osećam, ne znam kako da se ponašam…”

Mama: “…ali znaš da ti se svidelo.”

Baka: “Zato mi je sve i pomršeno u glavi… rođena ćerka me je izjebala svojom šakom, i da, svidelo mi se… ali… Bože, kako ovo čudno zvuči kada izgovorim.”

Mama: “Znala sam da ti se svidelo ali ako ćeš nastaviti da nas izbegavaš onda je najbolje da ja i maca odemo kući. Nema smisla da budemo kod tebe ako ti nisi sa nama.”

Baka: “Znam dušo. Izvini što sam povučenija danas ali nemojte ići, želim da budete tu sa mnom još par dana.”

Ćerka se nasmejala i poljubila me je u obraz. Ne znam zašto ali naježila sam se na dodir njenih usana. Imala sam osećaj da prosto ne mogu da kontrolišem svoje telo kada god bi se samo našla u blizini ćerke i unuke a kamoli još kada bi me i dotakle.

Mama: “Ostaćemo mama, a sada me izvini… moram detaljno da operem svoju prljavu mačkicu… ups, pardon – ćerkicu.” – namignula mi je i krenula ka kupatilu.

Kada je stigla do vrata, okrenula je glavu ka meni i sa ogromnim osmehom na licu ušla je u kupatilo ostavivši pritom vrata do pola otvorena.

Nekoliko minuta sam stajala u hodniku kao kip i slušala njihovo kikotanje dok su se spremale za tuširanje.

Iako nisam odmah pošla znala sam da neću izdržati i da ću kad tad prići vratima. Voda je počela da teče i to je bio znak da se približim. Ne spretnim i tihim koracima sam prilazila osećajući kako topao i vlažan vazduh kreće da se širi iz kupatila.

Stala sam uz odškrinuta vrata i provirila unutra. Ćerka i unuka su stajale u tuš kabini dok je voda sitnim kapljicama padala na njihova gola tela. Unuka je izgledala božanstveno sa svojom niskom i vitkom građom, nežnom guzom i sisicama malecnim ali preslatkim, a pored nje njena majka sa izraženim oblinama, viša od svoje ćerke za glavu sa kreativnim crnim trouglićem dlačica iznad pice za razliku od macine glatke pičkice.

Mama: “Ma ko je moja prljava mačkica?” – zezala je svoju ćerku i češkala je po nosiću.

Unuka: “Ja sam mama, ja sam…” – uhvatila je mamu za obraze i poljubila je strastveno i sočno.

Za razliku od poljubaca koje bi davale jedna drugoj preda mnom, ovaj je bio mnogo prisniji i duži. Ćerka me je tada ugledala kako ih posmatram pred vratima i tada je isplezila svoj jezik i zabila ga svojoj ćerki u usta. Maca je počela da ga sisa i liže postajući sve rumenija u obrazima.

Nisam očekivala takav potez svoje ćerke i ruka mi je sama krenula pod haljinu. Glupe gaćice sam odmah sklonila u stranu i počela da stiskam svoj klitoris ne želeći da propustim da se dodirnem gledajući tu mokru scenu pred sobom.

Unuka: “Mama, zašto me baka izbegava? Juče smo tako lepo pričale i sve… a danas kao da ne postojim. Jesam nešto uradila… nešto rekla?” – ton joj je bio mnogo smireniji i ozbiljniji nego obično.

Mama: “Nisi dušo… baka je samo malo pod stresom usled cele situacije oko selidbe. Znaš da te ona mnogo voli.”

Unuka: “Ne znam mama, imam neki čudan osećaj da me izbegava. Misliš da me stvarno voli? Nije me ni poljubila danas… ni zagrlila.”

Mama: “Bože maco, naravno da te voli. Pokazaće ti ona to, ima da te izljubi toliko da ti na kraju i dosade njeni poljupci.” – ćerka me je tada pogledala pomalo ljutitim pogledom.

Unuka: “Njeni poljupci mi nikada ne bi dosadili. Kao ni tvoji mama. Samo, imam trenutno jedan problem.”

Mama: “Problem? Da čujem.”

Unuka: “Pa znaš, poprilično sam se isprljala danas i mislim da bi trebalo da me detaljnije opereš.”

Mama: “Je li? Nema problema, zato sam tu srećo.”

Unuka: “Ali mama ne razumeš, prljava sam na specifičnom mestu.” – unuka se tada okrenula leđima svojoj majci, blago se naguzila i rukama je raširila svoje male guzove.

Njene predivne dve rupice su me udarile kao grom iz vedra neba i odmah sam gurnula prste u svoju sluzavu pizdu videvši ih tako čiste i nežne.

Mama: “Uhhh… ne vredi maco. Ovo je više nego ozbiljno… mislim da ću morati da iskoristim svoje tajno oružje… jedino ću sa njim moći dobro da te operem.”

Unuka: “Znam mama, nije lak zadatak ali ne postoji ništa što tvoj jezik ne može da očisti.”

Mama: “Tu si potpuno u pravu.” – moja ćerka je tada kleknula na mokre pločice i pogledavši me za trenutak pljunula direktno na blago otvoreni čmarić svoje ćerke.

Unuka: “Uhh, obožavam tvoj način pranja.” – još se više naguzila i tada je njena mama imala sjajan pristup.

Mama: “Sve za moju malu mačkicu… ima guza da ti bude čista dok si rekla keks!” – prišla je jezikom i počela da okružuje njime oko malenog anusa.

Nisam verovala šta gledam! Nakon svega što se izdešavalo tih dana ja i dalje nisam mogla da budem potpuno sigurna u realnost svega toga. Ali jedno znam – masturbirala sam tada žestoko i nabijala sam svoje prste što sam dublje mogla u svoj iskusni vaginalni kanal.

Mama: “Mmmm…” – lizala je ćerkin čmar sa uživanjem, kao da je bio od čokolade.

Macini mali guzovi su vibrirali dok ih je njena majka povremeno stiskala nastavljajući da liže uski anus. Nije ni jednog trenutka odvajala svoj jezik od ćerkinog predivnog i sigurna sam preukusnog čmarića željnog pažnje i “pranja.”

Baka: “Tako je… tako je, izliži joj dupe prljava moja ćerkice…” – toliko sam bila popaljena da sam čak i počela tiho da šapućem razne proste i vulgarne reči, ponovo gubeći kontakt sa stvarnošću.

Unuka: “Uh, uh…” – počela je da stenje kada je njena mama sve halapljivije i prljavije počela da je liže.

Praktično ju je tucala svojim jezikom uspevajući da uđe koji cantimetar u njenu sve opušteniju zadnju rupicu. Dok je lizala ćerku i upijala njene sokove, jednom rukom je mazila i svoju blago dlakavu pičku, ali je i poremeno prelazila preko svog tamnijeg i naboranijeg čmara.

Veoma, veoma prljav prizor od kojeg sam ludela sve više dok sam se samozadovoljavala. Menjala sam ruke kako bi mogla usput i da skidam svoje ukusne sokove sa svojih prstiju. Toliko sam vlažila da su kapljice stizale do poda klizeći preko mojih nogu.

Unuka: “Uhhh… mamiceee…” – svršavala je na mamin jezik a sa njom sam i ja doživljavala još jedan predivan orgazam od kojeg mi je telo utrnulo.

Mama: “Mmmm…” – prestala je da liže svoju ćerkicu i zadivljeno je gledala njenu izmaltretiranu i crvenu rupicu. – “Kako si samo slatka maco… a sada si i čista kao suza.”

Unuka: “Joj…” – klecala su joj kolena dok se oporavljala od intenzivnog orgazma.

Moja ćerka je tada ustala, okrenula macu ka sebi i počela da je ljubi svojim prljavim ustima. Ta scena me je opet napalila iako sam se još uvek oporavljala od prethodnog svršavanja. Pobegla sam u svoju sobu, legla na krevet i lickajući svoje natopljene prste odlučila sam da dremnem kako bi došla sebi.

5.BAKA TE MNOGO VOLI

Nekoliko minuta sam ležala u krevetu kada sam čula kako se vrata moje sobe otvaraju. Nisam otvarala oči i pravila sam se da mirno spavam na svojim leđima.

Mama: “Psst, budi tiha dušo, baka je izgleda zaspala.” – tiho su šaputale i prilazile mom krevetu.

Unuka: “Bolje onda da izađemo kako je ne bi probudili. Pričaćemo kasnije sa njom.”

Mama: “Ma jok. Smestićemo se uz nju i praviti joj društvo dok se ne probudi, ok?”

Čula sam kako se približavaju i polako sedaju na krevet. Trudila sam se da ne primete da sam bila budna, dok su se njih sve dogovarale kako da se ušuškaju pored mene.

Unuka: “Mama, jel mogu da joj stavim glavu u krilo? Znaš da tako najviše volim.”

Mama: “Naravno. Ajde, dozvoli da te namestim.” – ubrzo sam osetila unukinu nežnu glavu kako se spušta na moj donji deo stomaka.

Njena toplota je bila očaravajuća a njen miris opijajući. Moja ćerka se smestila sa druge strane i naslonila je glavu na jastuk odmah pored moje glave. Ruku je nežno smestila preko mojih grudi i tada je zavladala tišina.

Ćerkina ruka je veoma lagano mazila moje sise sakrivene pod haljinom a unukina glava se povremeno pomerala i sve više prilazila mojoj osetljivoj pizdi. Drhtala sam osećajući ih na sebi. Progutala sam pljuvačku i skupila hrabrosti da otvorim oči.

Obe su bile u svojim bade mantilima a ćerka me je mazila i gledala me je. Stavila je prst preko usta pokazujući mi da budem tiha i poljubila me je jedva dodirujući svojim usnama moje.

Uzela je tada moju desnu ruku, savila je u laktu i moj kažiprst je počela da liže i da ga tiho sisa. Disanje mi se ubrzavalo i pogledavši tada ka unuci videla sam kako spušta glavu niže – direktno na moju picu, i kako počinje da sisa svoj palac. Shvatila sam šta je moja ćerka zapravo htela da uradim i odlučila sam da je poslušam.

Spustila sam natopljeni prst i krenula da ga stavljam u macina usta. Nije joj trebalo više od par sekundi da ga oseti i brzo je svoj prst zamenila mojim. Način na koji ga je prvo oblizala a zatim počela da ga sisa me je u trenutku napalio.

Gurala ga je duboko u usta, vrtela svoj maleni jezik oko njega i stiskala ga je usnama kao da sam ga stavila u neki vakuum. Ćerka je videla moje oduševljenje, malo se premestila da je bolje vidim i raširila je svoje noge.

Mantil joj se povukao i imala sam sjajan pogled na njenu čistu i urednu pičku. Usnice su joj bile razmaknute i nešto crvenije od ostatka predivne vagine. Uzela je moju slobodnu ruku i namestila je preko mekane šumice njenih stidnih dlačica. Gledala sam je u oči i za trenutak se trgla kada sam čula unuku.

Unuka: “Dva bako… želim dva.” – naježila sam se na njen tih i piskav glasić.

Spojila sam kažiprst i srednji prst i prvo sam ih dala ćerki koja ih je dobrano izlizala, a potom sam ih i ja sama posisala trudeći se da ostavim što više pljuvačke na njima. Spustila sam ih i gledala kako naše izmešane tečnosti ulaze u unukina usta. Mljackala je i sisala dok sam ja mazila svoju ćerku po sve toplijoj pički.

Kao što je ćerkina pizda vlažila pod mojim prstima tako je i moja vlažila pod unukinom glavom. Ćerka nije izdržala i ponovo je prišla i poljubila me ovaj put sa jezikom koji je ugurala u moja usta bez mog negodovanja. Počeli smo da se žvalimo ali smo ipak bile tihe koliko smo mogle.

Unuka: “Bako, jesi ti ljuta na mene?” – napravila je pauzu da me pita pa je nastavila da sisa moje prste.

Bako: “Nisam dušo. Kako bi ikada mogla da budem ljuta na tako slatku… mačkicu.”

Unuka: “Mmmm…” – levom rukom je dohvatila kraj svog bade mantila i podigla ga je kako bi otkrila svoju nežnu, belu guzu.

Pogledala sam ka ćerki koja mi je pogledom dala do znanja da treba da je pomazim. Ruku koja mi je bila u unukinim ustima sam zamenila sa drugom kojom sam mazila ćerku kako bi mi bilo lakše da je dohvatim i pomazim. Želela sam to… nije mi lako da priznam ali zaista sam to želela.

Prvo sam je samo nežno mazila prelazeći vrhovima prstiju preko glatkih guzova. Kako je samo bila topla i mekana!

Mama: “Rupica mama… oseti je.” – tiho mi je šapnula u uho.

Uperila sam kažiprst i ušla među guzove gde se krio predivan, uski čmarić moje unuke. Napravila sam dva-tri kruga oko njega osećajući nežnu, blago naboranu površinu.

Unuka: “Mmmm…” – sve je jače sisala moje prste i stezala povremeno svoj anus.

Počela sam da pritiskam vrhom prsta nežnu rupu i osećala sam kako se sve više opušta. I dalje je zračila predivnom toplinom a usput je počela i da širi po sobi svoje opijajuće mirise.

Ćerka je gurnula prst u svoju pičku a potom krenula tim mokrim prstom ka meni. Omirisala sam ga i zinula kako bi mi ga stavila u usta. Čim sam osetila tu slatkoću na jeziku, poneo me je momenat i prvi članak prsta sam gurnula u unukin čmar.

Unuka: “Uh… mmmm…” – sisala sam ćerkin prst i sve više ulazila u usku rupicu svoje unuke.

Predela je kao prava maca dok sam zaranjala sve dublje u nju. Neverovatno šta je mlad i zdrav organizam – čim sam joj ga zabila do kraja odmah se zgrčila i svršila tihim i umerenim intenzitetom na moj prst.

Bila je tada potpuno opuštene guze a moje gaćice pod njenom glavom su počele da upijaju velike količine sekreta kojim sam ih natapala.

Unuka: “Želim ga bako. Taj prst… daj mi ga.” – izvadila sam prst iz njene guze i primakla ga njenim ustima.

Kako ga je samo zgrabila svojim usnama! Videvši to i moja ćerka je počela da svršava nežno jecajući na mojim grudima.

Bio je to jedan od onih trenutaka koje pamtite ceo život.

Unuka se tada izdigla, potražila je moje lice i poljubila me svojim musavim usnama.

Unuka: “Ne želim bako da me izbegavaš. Želim da budeš uz mene i da se igraš sa mnom kada god poželiš.” – ponovo me je poljubila sočno i iskreno.

Baka: “Dušo moja… maco moja… baka te puno voli i uvek će te voleti. Zapamti to.”

6.IGRA MAČKE I… MACE

Baka: “Ajde maco reci aaaa…” – hranila sam svoju unuku dok mi je sedela u krilu.

Ponovo je sve bilo po starom osim što nisam više izbegavala njihove poljupce, čak sam ih i želela sve više i više. Moja ćerka je bila veoma zadovoljna što sam se opustila i što sam prestala toliko da brinem. Mi smo svi bili jedna porodica i voleli smo se… zašto bi se onda ustručavali da to pokažemo i na možda ne toliko konvencionalan način.

Jeste bilo neprimereno, jeste bilo zabranjeno pred drugim ljudima… ali tada u mom novom stanu gde smo bile same i sakrivene od očiju drugih nije bilo potrebe za stidom i bežanjem pred osećanjima.

Mama: “Šta želiš maco danas da radimo? Hoćemo u šoping? Možda u neki restoran?”

Unuka: “Neee… želim da budemo kući i da se igramo. Jel tako bako?”

Baka: “Ma meni je svejedno. Kako god vas dve odlučite.”

Unuka: “Znam! Mačke i mace!” – tajanstveno je izgovorila veselim tonom.

Baka: “Mačke i mace?”

Mama: “Dušooo… kod bake smo. To nećemo raditi. To ćemo kad se vratimo kući.”

Unuka: “A što si takva? Sigurno bi i baka htela da se igra.”

Nigde nije bilo ni traga od one načitane, odrasle i pametne devojke. Kao da je imala dve ličnosti od kojih je svakako više volela ovu drugu, umiljatiju, bezobrazniju varijantu.

Baka: “Pa ja ne znam ni o čemu se radi.”

Mama: “Ništa mama, zaboravi. To je nešto čega se ja i ova bezobraznica ponekada igramo.”

Baka: “I šta? Ja nisam dovoljno dobra da se igram sa vama?” – podigla sam obrve i bezobrazno pogledala u ćerku.

Mama: “A tako znači. Želiš da budeš deo naše igre? Jesi sigurna?”

Nakon ovih njenih reči sam se malo zabrinula ali nisam želela da odstupim. Tvrdoglavost je ipak bila moja mana, i to je zaista nasledila od mene.

Baka: “Nikada nisam bila sigurnija u svom životu!”

Unuka: “Jeeeej… idemo mama da me doteraš a ti nas bako čekaj u svojoj sobi. Jel može?”

Baka: “Jedva čekam.” – ćerka me je tada pogledala u fazonu – nemaš pojma u šta si se uvalila.

Dobrih pola sata sam sedela u krevetu i čekala ih da dođu. Bila sam nervozna… ma bila sam i više nego nervozna iščekivajuću ih. Vrata su se otvorila i prvo je ušla moja ćerka.

Imala je na sebi samo tanku i providnu spavaćicu ispod koje nije imala ništa pa sam mogla da vidim njene sjajne grudi i dobro poznatu pičkicu. U rukama je držala dve staklene boce pune neke bele tečnosti.

Baka: “Ćero? Šta ti je to?”

Mama: “Probaćeš mama, ne brini.” – prišla mi je i dala mi flaše.

Izašla je iz sobe i tada sam pomirisala tečnost. Bilo je to ugrejano mleko. Gucnula sam i osetila slatkoću. Očigledno je dodala med ili šećer. Bila sam još zbunjenija ali ni blizu onoliko koliko sam bila minut kasnije.

Moja ćerka je ponovo ušla u sobu ali ovaj put nije bila sama. Pored nje je četvoronoške prilazila najlepša cica maca koju sam ikada videla. Bila je to moja unuka u svetlu kakvom nisam ni sanjala da ću je ikada videti.

Unuka: “Bakoo… mijau.” – imala je na sebi crne gaćice koje su bile otvorene na mestu pičkice a sa zadnje strane je bio ušiven pufnasti repić. Mali brus joj je bio takođe otvoren i kroz njega su štrčale njene ukrućene bradavice. Nos ofarban crnom šminkom i iz njega su preko obraza bili nacrtani dugi mačiji brkovi. Na glavi je imala rajf sa mačijim ušima.

Nisam mogla da govorim, samo sam gledala kako se polako kreće na rukama i kolenima ka krevetu dok ju je moja ćerka navodila i mazila je. Došla je do mene dok sam sedela i rukama se uhvatila za moje noge. Podigla se još malo i osetila moju haljinu na butinama.

Unuka: “Bako, šta je ovo?”

Baka: “To je moja haljina maco.”

Unuka: “Mama, nisi joj objasnila pravila igre?” – moja ćerka je tada skinula svoju spavaćicu i gola je sela pored mene.

Mama: “Nisam mačkice.”

Unuka: “Bako, ne igra se tako. Moraš da skineš sve sa sebe.

Onda tek možemo da počnemo.” – obe su uhvatile moju haljinu i prebacile je preko moje glave.

Zabezeknuto sam gledala kako unuka povlači moje gaćice a ćerka mi skida grudnjak. U čas posla sam bila potpuno naga pred ćerkom i unukom-mačkicom.

Unuka: “Prrrrr…”

Mama: “Aha, to je znak da je maca gladna. Mama, vreme je da joj damo mleka.” –sele smo jedna pored druge dok je maca na kolenima čučala pred nama, lizajući svoje ručice kao mačka kada se čisti.

Unuka: “Mnogo sam žedna mačkica. Želim puuuno toplog mleka. Njam njam…”

Koliko god čudno zvučalo, bila sam prenapaljena! Međutim, nisam znala kako da se ponašam pa sam samo skamenjeno gledala šta ćerka radi. Povukla me je na krevet i naslonile smo se leđima na jastuke. Potom je pozvala macu da se popne i da nam priđe. Maca nas je svojim malim noktima bockala po nogama čekajući svoj topli obrok.

Mama: “Kako maca prvo želi?”

Unuka: “Maca želi iz sike.” – prišla nam je bliže i napipala je maminu mesnatu dojku.

Mama: “Pripremi se maco, kreće.” – naslonila je vrh flaše iznad svoje leve sise i mleko je počelo lagano da klizi ka bradavici.

Maca je počela da liže maminu bradavicu iščekivajući mleko da nadođe.

Unuka: “Mmmm…” – sisala je bradavicu i usput lickala mleko koje je počelo svuda da curi i da se sliva.

Ruka mi je pošla ka međunožju i počela sam da se trljam gledajući tu mokru scenu pred sobom.

Mama: “Uhhh, kako je gladna naša mačkica. Dođi ovde maco da te i baka nahrani.” – dala mi je flašu u ruku a unuka se premestila i napipala moje opuštene sise.

Unuka: “Uuu kako su velike i mekane. Napoji me bako… napoji svoju macu.”

Drhtavim rukama sam sipala mleko po svojim sisama sa kojih je maca halapljivo lizala belu, slatku tečnost. Zatim je grublje uhvatila rukama moju sisu i počela da je gricka i sisa ostavljajući me bez daha. Mazila sam se sve vreme kao i moja ćerka pored nas.

Baka: “Joj kako žedna mačka, sisaj maco… ufff, sisaj bakine slatke grudi.” – u potpunosti sam se prepuštala ovoj bezobraznoj cica-maci.

Prelazila je sa jedne na drugu sisu i lizala ih je kao da se bojala da će negde pobeći.

Mama: “Tako maco… baki se jako sviđa kako je sisaš. Lickaj, lickaj ti nevaljala mačkice.” – pljunula je na ruku i zabila je prste u svoju vlažnu pičku dok nas je pohotno gledala. Masturbirala je gledajući nas kako cvilimo i predemo.

Unuka: “Želim sada iz usta bako.”

Ćerka mi je sipala malo mleka u usta pa je unuka prišla i počela da me ljubi. Mleko se slivalo iz mojih u njena usta dok su nam jezici zagrljeni plesali.

Mama: “Macooo… mamina ribica je spremna. Znam da mačkice obožavaju da jedu slatku ribicu.” – okrenula sam glavu i pogledala ka ćerki koja je raširila noge i sipala mleko preko pičke.

Unuka je napipala maminu picu i spustila je glavu ka njoj. Prvo ju je izljubila a potom je počela da je liže dok je mleko klizilo po njenim toplim usnama i jeziku.

Unuka: “Mmmmm…” – gurala je jezik duboko u maminu pičku mešajući njene sokove sa mlekom. – “Slatka, slatka mamina ribica.”

Čim sam čula ove njene reči svršila sam snažno i glasno. Obe su to naravno čule i unuka je veoma brzo pronašla moju mokru pizdu.

Baka: “Uhhh… mačkice jesi sigur…” – nisam ni završila misao a ona je počela da me liže ni ne čekajući mleko.

Mama: “Daaa, tako je maco. Liži bakinu pizdu!” – sipala je mleko preko mog stomaka i sve se slivalo na moju pizdu i unukina usta.

Bile smo sve tri u tom trenutku potpuno mokre i vrele. Krevet pod nama je takođe upio puno mleka i naših tečnosti, tako da je to bio jedan i više nego prljav prizor.

Unuka: “Bako, tako si…” – lagano je ugurala svoja četiri prstića u moju pičku i počela da me jebe rastežući moje usmine svojim jezikom i grickajući moj napaljeni klitoris.

Mama: “Aaaahhhh…” – svršavala je na taj prizor zabivši glavu na moje grudi.

Sisala je moje sise i lizala ih je dok me je unuka jebala i obrađivala jezikom. Drhtala sam! Tresla sam se toliko da je i krevet počeo da škripi.

Mama: “Celu šaku maco… nabij je celu u baku.”

Nije bilo mnogo otpora i njena mala ruka je ubrzo do zgloba završila u meni. Bila sam potpuno ispunjena i ulepljena.

Unuka: “Kako si mokra bako… jel ti se sviđa?

Jel ti prija dok te tvoja nevaljala maca tuca?”

Baka: “Jako mi prija dušo. Uhhh… jebi me jače, želim da svršim na tvoju malu šapicu…”

I jebala me je jače… mnogo jače! Jaukala sam od načina na koji je ulazila sve dublje i dublje, ne štedeći me ni malo. Prste je razdvajala duboko u meni i moj orgazam nije mogao ni jednog trenutka da me ostavi na miru.

Mama: “I šta kažeš na našu malu mačkicu?” – zavukla mi je jezik u usta i ljubila me je dok sam joj ja više cvilila u usta nego što sam joj uzvraćala poljupce.

Mislila sam da ću da propadnem u zemlju kada je maca odlučila da kažiprstom druge ruke napipa moj opušteni čmar. Tražila ga je i kada ga je našla nije mnogo razmišljala.

Baka: “Aaaahhh…” – gurnula ga je u mene i dovela me do potpuno novog osećaja koji mi se odmah svideo.

Unuka: “Mmmm… prelepa guza bako. Savršena za moje napaljene prste.” – napokon je izvadila šaku iz moje pizde i počela da je oblizuje tucajući me i dalje u dupe.

Mama: “Da možeš samo da se vidiš mama… potpuno si jebeno napaljena! Gurni joj i drugi prst maco. Baka hoće još.”

Baka: “Nemo… aaahhh…”

Ćerka je počela da mi gnjavi klitoris svojim prstima dok mi je unuka razbijala čmar.

Sve te godine koje su prošle tokom kojih nisam imala nikakav vid seksualnog zadovoljstva, kao da su se skupile u tom jednom trenutku.

Čmar mi je goreo nekoliko božanstvenih minuta dok ga je unuka jebala i zlostavljala.

Mama: “Dušo, jesi sita? Misliš da je vreme da baka i mama malo ručkaju?” – unuka se nasmejala i okrenula nam leđa.

I dalje četvoronoške skinula je gaćice, istrćila je svoju guzu i raširila nam je svoje predivne guzove. Ne znam šta mi je izgledalo lepše – njen savršeni mali čmarić ili njena crvenkasta i glatka pičkica.

Mama: “Ti preuzmi macinu ribicu a meni ostavi guzu.” – obe smo prišle i prvo omirisila te mlade rupice.

Baka: “Mmmm… Bože… kakav miris.”

Unuka: “Ufff… probaj me bako… probajte me obe!!”

Ćerka je prosula ostatak mleka preko macine guze i pice i odmah smo uronile. Jezikom sam skidala mleko sa njene zategnute, uske pičkice dok je moja ćerka lizala macin čmar.

Unuka: “Ahhhh… ručkajte… ližite me… miiijau…” – jadnica nije mogla da prestane da se trese pod udarima naših napaljenih jezika.

Bila je tako mirišljava, tako uska i meka… tako glatka. Njena pica je budila u meni potpuno nova perverzna osećanja za koja nisam ni znala da postoje u mojoj matoroj glavi i mom umu.

Lizajući joj napaljene rupice, moj i ćerkin jezik bi se ponekada sudarili i razmenjivali sve sokove koji su se pomešali tokom ove oralne stimulacije.

Unuka: “Mmmm… prrrr…” – curili su joj sokići sa svih strana dok je svršavala u naša topla usta.

Ubrzo smo sve tri bile site i pune. Uzdasi su utihnuli i polako smo se vraćale u relnost. Mleko je na našim telima počelo da se suši i da nas sve više lepi za posteljinu pod nama.

Mama: “Uhhh… jedna od boljih igara maco.”

Unuka: “Joj mama, trebale smo mnogo ranije uključiti baku u igru. Svršila sam kao nikada! Jel se tebi bako svidelo?”

Baka: “Maco moja… ćero moja… vas dve ste toliko usrećile jednu staricu, da ne znam ni šta bih rekla. Volim vas.” – zagrlile smo se i izljubile.

Mama: “Mama, moraćeš ovu posteljinu na pranje… napravile smo pravi nered.” – i zaista, sve je oko nas bilo mokro i uflekano.

Unuka: “A trebale bi i mi na pranje.”

Mama: “Obavezno… mama, odvedi macu pod tuš i čekajte me. Ja ću skupiti ovu posteljinu i brzo ću vam se pridružiti.”

Uhvatila sam unuku za ruku i odvela je u tuš kabinu. Pustila sam mlaku vodu koja je počela da moči naša prljava tela i tada sam osetila usne na svojim grudima. Unuka me je ljubila po bradavicama veoma nežno i staloženo.

Baka: “Maco, ti…”

Unuka: “Psssst. Bako, želim već danima da budem sa tobom… da ti pokažem koliko te volim i koliko značiš i meni i mami. Onaj dan kada sam osetila tvoj miris u maminoj sobi… tvoje sočne sokove na njenoj ruci… jooj koliko sam želela da te imam! Oseti kako utičeš na mene.” – uhvatila mi je ruku i spustila je na svoju picu.

Jedan prst je bio dovoljan da ga gurnem i da osetim koliko je bila vlažna i topla. Nije mogla da me vidi ali su njene zacakljene oči gledale direktno u moje.

Unuka: “Znam da je ovo sve za tebe čudno, osetila sam da ti je bilo neprijatno protekli dan… ali sada mislim da si shvatila koliko je sve ovo lepo i… potpuno, jebeno napaljivo!” – ponovo je pokazivala svoje pravo, odraslo lice.

Baka: “Priznajem lepotice… priznajem i potpisujem sve što si rekla. Više ne brinem… više se ne stidim.” – poljubila sam je i dublje zavukla svoj prst u njenu predivnu picu.

Mama: “Igrice su završene mama.

Ona nije više curica, ona je prava i odrasla devojka… žena. I zato ćemo je sada izjebati onako kako najviše voli. Jel tako maco?”

Okrenula sam se ka ćerki koja je stajala pored nas. Imala je oko struka zakačen rozi, gumeni penis a u ruci je držala još jedan sa sve kožnom kopčom i lažnim, gumenim testisima.

Unuka: “Tako je mamice. Jesi spremila za baku moju omiljenu igračku?”

Mama: “Ihh, još pitaš.” – ćerka se sagnula i nakon što sam zakoračila u otvore čvrsto je zategnula kaiševe i tada smo obe bile opremljene lažnim kitama.

Unuka: “Nema više male, umiljate mace. Sada vas želim žestoko u sebi.”

Ćerka je uhvatila unuku za struk i podigla ju je tako da je ova mogla da je obgrli svojim nogama oko stomaka. Ja sam joj prišla sa leđa i počela da je ljubim po guzovima i malom čmaru koji je bio blago otvoren i spreman.

Mama: “Fino sam ih nauljila da lakše uđu u ove tvoje uske rupice.” – uhvatila je jednom rukom svoj gumeni dildo i ubacila glavić u macinu pičkicu.

Unuka: “Mmmm…” – spustila je malo svoje telo i igračka je ušla do pola dužine u nju. – “Ajde bako. Moja guza je željna i tako napaljena. Ispuni je… izjebi je.”

Gledajući taj rozikasti čmar srce mi je sve jače tuklo. Namestila sam dildo pred ulaz i počela nežno da ga guram svojim kukovima.

Unuka: “Uhhh… zabij ga bako… zabij mi ga duboko.” – uhvatila sam joj guzove i poslušala je. – “Aaaahhh…” – ušla sam duboko i počela polako da je tucam u dupe.

Njih dve su se žvalavile dok smo polako usklađivale tempo i privikavale se na tu neobičnu pozu. Neverovatno je bilo kako su njene nežne i uske rupe bile zapravo elastične i prilagodljive, i očas posla smo počele da je razvaljujemo, jebeći je dugim i snažnim nabijanjem.

Unuka: “Uh, uh, uh…” – poskakivala je u majčinim i mojim rukama dok smo joj istraživali ununtrašnjost svojim gumenim kitama.

Mama: “Obožavam kad stenješ dok te jebem. Glasnije maco…”

Unuka je praktično vrištala dok smo je tucale sve brže i jače. Voda je prskala po našim napaljenim telima dok je unuka praktično skakala i nabijala se na nas. Ja sam je lizala i grickala po leđima trudeći se da svakim pokretom uđem duboko kako bi moja unučica što više uživala i uskoro se moj trud isplatio jer je počela da svršava na obe svoje rupe.

Unuka: “Aaaaaa… uhhh, uh…” – potpuno se zgrčila i zatresla kada je osetila taj predivan osećaj dvostrukog orgazma.

Moje telo je postalo umorno i morala sam da se pridržim za njih dve kako ne bih klonula. Unuka se oslobodila iz “sendviča” svoje bake i mame, stala na nestabilne noge i primakla naša lica sebi. Sve tri smo spojile jezike i usne i zajedno se ljubile jedva dolazeći do daha.

Baka: “Jesi uživala dušo? Jel je bilo kako voliš?”

Unuka: “Ufff…. bilo je kao u najlepšem snu bako. Hvala vam, bile ste sjajne. Bože, sva gorim… sve kaplje iz mene. Sada očekujem da me temeljno operete, posebno moje rupice koje ste tako sočno izjebale, bezobraznice jedne.”

Mama, Baka: “Vrlo rado.” – poljubile smo je zagrlile.

Naravno da je pranje završilo i sa ponekim poljupcem u nežnu unukinu picu i osetljivi čmarić, ali nismo htele da preterujemo. Znale smo da je bila i više nego osetljiva nakon žestoke jebačine pa smo bile nežne i pažljive. I nije bilo teško jer, kada nekoga toliko volite tada vam je njihova sreća najvažnija na svetu!

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena 4.7 / 5. Broj glasova: 105

Za sada nema glasova. Budite prvi koji će oceniti ovu priču!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

1 thought on “Baka, Ćerka i Unuka”

  1. Sasica

    Jedna od mojih devojaka mi je rekla da njena mama hoce sex sa mnom,to smo i uradila,da bih kasnije sazna da između sebe imaju seks i sa svakim cerkinim dečkom,a da to kriju od tate.Mnogo volim lezbijski sex,voleo BiH ponovo da upozna prave bi sex devojke-0644381073,Sasica.

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top