Poslednji Kamenčić U Mozaiku

Niko to nije ni naslućivao.

Da će se desiti da se njih dvoje opet sretnu. Doduše, nije da nije bilo očekivano, ali je opet postojala mogućnost, da do tog fatalnog susreta, ne dođe. Međutim, neko je te večeri fino izmešao karte… Mozaik je dobio svoje dugoočekivane deliće. Recimo da je te večeri, sve došlo na svoje. Kako je oduvek i trebalo da bude.

U svečanoj i uštogljenoj atmosferi, među svim onim svetom, na veoma uspelom prijemu, pogledi su im se sreli. Osećao je da će ona biti tu. Ali se duboko uplašio, da možda neće videti te pitome oči…Ona je priželjkivala da ga sretne. I imala je tremu od pomisli na to.

Posmatrao ju je sa drugog kraja prostorije. U njemu su se komešali različiti osećaji i preplitala pitanja da li da krene prema njoj ili ne. Nakon pauze od par trenutaka, odlučno je krenuo ka njoj. Usput je nasumice zgrabio dve čaše.

Stajala je na istom mestu, ne skrećući pogled. Odmeravala ga je.

Primetio je da je oblizala usne, pre nego što ih je razvukla u osmeh. Prilazeći joj polako, proučavao je njenu pojavu. Na sebi je imala haljinu sličnu onoj koju je kupila prema njegovoj želji i obukla je samo jednom, osećajući se nelagodno, u strahu da joj ne stoji dobro i da previše otkriva njenu nesavršenu figuru.

Njemu nikad nije izgledala seksipilnije i privlačnije nego te noći. Sad je izgledala odlično, sa nekoliko kilograma manje nego kada su se pre godinu dana slučajno sreli u gradu. Podižući pogled ka njenom licu, ispod besprekorne šminke, prepoznao je tragove rumenila koje ju je obuzimalo isto kao i ranije. I po tome je znao da nije izgubila moć da nasluti njegove misli. Osmehnuo joj se ohrabrujuće i pružio joj čašu.

-Zdravo – rekla je polako.

-Zdravo. Jako mi je drago da te vidim – rekao je i približavajući joj se -I to u ovakvom izdanju!

Crvenilo na njenom licu se sad već jasno videlo.

Osmehnula se, ali nije skrenula pogled.

– Hvala. Drago mi je da se tebi dopada. Tvoj ukus uvek je bio besprekoran.

Posmatrala ga je upadljivo. Od cipela do sportske košulje (koju inače oblači samo pod moranje) i sakoa. Sve je na njemu bilo savršeno. Kao i uvek.

– Ja tebi ne treba ni da kažem da izgledaš dobro…

– Hmmm… pa ne bi bilo loše iz tvojih usta čuti nešto prijatno…

Poznavali su se previše dobro da bi se krili iza bilo kakvog foliranja. Približila mu se sasvim i tiho rekla:

– Znaš ti vrlo dobro kako tvoja pojava i tvoj glas utiču na mene. Tu se ništa nije promenilo. I neće ni za 100 godina!

Sad je na njega bio red da skoro pocrveni. Naročito kad su joj se ispod tanke tkanine blago pripijene haljine, jasno nazirale bradavice.

Ni kod mene se ništa nije promenilo – pomislio je pokušavajući da kontroliše uzbuđenje koje ga je obuzelo.

-Čoveče, nisi napaljeni tinejdžer već ozbiljan poslovni čovek u četrdesetim – govorio je sebi pogleda pripijenog u pod. Nije vredelo. Pogotovo ne jer su mu nozdrve bile ispunjene diskretnim mirisom njenog parfema. Istog onog…

-O, Bože… šta me je snašlo? – pitao se kružeći pogledom po sali tražeći neki spas. Pogled mu se sreo sa njenim. Da je nije tako dobro poznavao, pomislio bi da ga zavodi tim pogledom i usnama izvijenim u blagi osmeh. Shvativši da su među svim ovim svetom praktično sami i znajući da se u takvim prilikama ni ne primeti nečiji izostanak, u trenu je odlučio da se prepusti.

Osećajući se potpuno ogoljeno i krajnje nemoćno, svesna moći koju je on imao nad njom, ona je samo želela da svaki taj trenutak traje što duže. Da potone u njegovom pogedu i oseti njegov dodir.

Primičući čašu usnama, pomislila je kako je potpuno u njegovoj moći i unapred je znala da nema smisla ni pokušati odupirati se želji svog tela.

Ona je uvek u njemu budila strast, ali neku drugačiju, nežnu, pravu.

Zagrlio je oko struka sasvim blago. I osetio jedva primetni drhtaj kao odgovor njenog tela. Za nju je ovaj pokret uvek bio zavodljiviji od bilo kakvog izliva strasti. I on je to znao. Sasvim blago je pomerila glavu dodirujući njegovo rame.

– Uh… Znaš šta si sad uradila? – pitao je nežnim šapatom.

– Znam – odgovorila je šeretski na njegovo iznenađenje.

– Da li mi to delimo istu želju? – ohrabrio se da pita.

Progutala je knedlu pa prinela čašu usnama, kako bi to malo prikrila, ali se pomerila prema njemu tako da je polovinom svog tela bila prislonjena uz njegovo. I napravila još jedan pokret kako bi bila sigurna u stepen njegovog uzbuđenja.

– Reklo bi se – prošaptala je.

Blago je povlačio ruku oko njenog struka spuštajući je ka stomaku. Grčevito je razmišljao gde da je povede. Ovde više nisu mogli ostati.

Uzela ga je za ruku i povela:

-Gore mi je kancelarija – objasnila je.

Obuzela ga je vrtoglavica. Takav stepen uzbuđenja nije osetio… ni ne seća se više.

Kad su ušli u lift, stao je iza nje.

I spustio ruke nežno oko njenog struka i usne na kosu, pa na uho, vrat. Blago je povlačio ruke preko tkanine spuštajući ih na butine, istovremeno je nežno ljubeći po vratu i golim ramenima. Uvijala se zadovoljno i prepuštajući se potpuno. Poznavao je to telo, znao je kako treba sa njim, voleo je da iz njega izvlači strast.

Sa druge strane, pored nje je gubio moć nad svojim telom.

u kancelarijiHodajući dugim hodnikom ka kancelariji jedno uz drugo, zastavši da se poljube, ruke su nestrpljivo lutale telima… Zastali su i prasnuli u neobuzdan smeh nakon što su oba pogleda završila na mestu gde je njegov kurac jasno pokazivao opšti stepen uzbuđenja (farmerke su mnogo praktičnije od „svečanih“pantalona koje i inače nije voleo). Uzela ga je za ruku i povukla za sobom iza vrata…

Kancelarija svakako nije bila mesto dostojna nje, dostojna njih, ali je mogla da posluži.

Skinuo joj je haljinu jednim potezom, sama je smaknula gaćice i naslonila se na kancelarijski sto u nestrpljivom iščekivanju da se i on oslobodi neophodne odeće.

Zaustavio se sa kurcem na samom ulazu u pičku…

-Ne, malena… Nećemo tako. Ti zaslužuješ mnogo više… Samo me slušaj… I prati… Ugledavši njen izbezumljen pogled u kojem se naziralo razočarenje, zagrlio je potpuno je prislonivši na sebe:

-Molim te… Biće divno. Obećavam! – dodao je.

Počeo je da je ljubi… po kosi, ušnoj školjki, vratu… spuštajući se niz kičmu istovremeno šetajući rukama po njenom telu. Ljubio je svuda, lizao lagano jezikom ne obazirući se na njene uzdahe i uvijanje tela…

Ona je dohvatila kurac rukom i drkala ga lagano… onako kako je znala da ga najviše pali, pokušala je da skrati igru. Ali, nije se dao… Nije zastao… Samo je nastavio da je mazi i ljubi ne propustivši da dodirne ni jedan deo njenog tela… ako ne jezikom i usnama, onda bar rukama. Njegovi prsti su nemirno šetali, stiskali, mazili, izazivali…

Kada je ruku stavio na pičku, uzdahnula je tako da mu se učinilo da bi momentalno mogla svršiti… Nije to želeo… Okrenula se ka njemu, mazno ga gledajući u oči. Znao je šta sledi. Znao je šta će uraditi. Ne prekidajući kontakt očima, polako se spuštala na kolena, dodirujući mu grudi i stomak ovlaš jezikom. Drhtao je, znao je koliko je dobra u tome, znao je šta će mu sada uraditi.

Njegov kurac je uvek divljački ludeo u njenim ustima, protežući se u svojoj punoj veličini i snazi.

Dodir njenog vlažnog jezika na njegovom glaviću ga je naterao da za tren čvrsto zažmuri i prikrije lice svojim šakama.

Ubrzo je ceo njegov kurac bio u njenim ustima, dok je ona ritmički pomerala glavu i gurala ga u neke druge svetove. Nijedna mu žena nije tako pušila, a opet… Možda se tako oseća jer je ona u pitanju. Ona ga je uvek uvodila u neko totalno drugačije stanje svesti…

Polako je uhvatio za glavu i u skladu sa njenim tempom, krenuo da joj dublje navlači glavu na svoj kurac. Disala je duboko i stenjala, što ga je totalno izluđivalo! Dozvolio joj je da još nekoliko puta obavije taj svoj slatki jezik oko njegovog kurca, a onda ju je zaustavio… preuzeo je inicijativu.

Okrenuo ju je, vratio se na guzu i konačno joj prišao sa leđa. Spremno se savila…Njena pička mu je onako vlažna i spremna, doslovce bljesnula pred očima. Spustio se samo da bi zabio svoj jezik nekoliko puta u taj ružičsti otvor, dok se ona uvijala u struku i cvilela, čvrsto se držeći za sto.

Isukao je svoj alat, pripremajući ga za prodor.

Željno je zavukao svoj kurac u pokušaju da se smiri, kako bi uživanje potrajalo…

Njeno telo potpuno se predalo njegovim nežnostima koje su budile njemu tako poznatu i toliko željenu strast. Preostalo im je samo da u nju sasvim potonu. ..

Dok je prodirao u nju i dok ga je njena vrela pičkica usisavala u sebe, u njegovoj glavi je udaralo hiljadu bubnjeva i on je krenuo da je jebe u tom ludačkom ritmu. Klizila je po stolu, stenjući i izvijajaući svoje užareno telo. Potom je izvukao svoj lepljivi kurac iz nje, položio je na leđa i zario se u nju kao da mu je poslednje.

Njena pičkica se skroz otvorila i raširila, i zjapila je poput kakvog rascetalog božura. Podigla je svoje noge i okačila ih o njegov vrat, kao kakav suvenir i krenula da odiže zadnjicu, strasno se nabijajući na njega. Po njenim očima i iskrivljenim usnama, znao je da je ona blizu. A osećao je i ludačku erupciju koja se spremala da pokulja iz njegovog kurca, pravo u nju.

Dok ju je punio svojim semenom, talas miline se širio njegovim telom.

Osećao je da gubi tlo pod nogama, cela prostorija je plesala neki čudni ples… Samo je pao na nju, dok ga je ona, oznojena i zadihana, privijala na svoje grudi…

-Šta misliš, da li bi ovako bilo i da se nismo rastali’ – usudila se da pita, pola sata kasnije, opušteno ležeći u njegovom zagrljaju.

Poljubio je nežno negde u predelu slepoočnice.

-Upravo o tome razmišljam. Ne znam, ali je istina da nikad nisam naišao ni na šta slično. Šta ti misliš o tome?

-Hmmmm… ne znam ni šta da mislim. A i kako da mislim o bilo čemu pored tebe? – reče mazno, detinje iskreno.

-Želim da probamo – reče iznenada.

Skoro da je mogao osetiti jezu koja je prošla njenim telom. Zgrčila se pokušajući da se potpuno utopi u njegov zagrljaj.

-Hvala ti –tiho je prošaputala…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili

Prosečna ocena / 5. Broj glasova:

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Ostavi Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Scroll to Top